Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@00:32:43 GMT

درمان بیماران حرکتی با دستگاه دانش بنیان ایرانی تسهیل شد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۶۰۷۱

درمان بیماران حرکتی با دستگاه دانش بنیان ایرانی تسهیل شد

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، دستگاه اصلی و مهمی که در فیزیوتراپی استفاده می‌شود، دستگاه اولتراسوند است که تا پیش از این، وارداتی بود و تنها یک شرکت داخلی اقدام به مونتاژ این دستگاه می‌کرد، کاری که اکنون در داخل کشور انجام شده، این است که شرکت دانش بنیان قلب صنعت جهان، در جهت بومی‌سازی تولید این دستگاه، آن را نمونه‌سازی کرده است، به‌طوری‌که اکنون نمونه اولیه آن تولید شده و صاحبان، درصدد تجاری‌سازی آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه کارکردهای بسیاری برای بدن دارد، به گفته احسان باقری مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، برای اختلال‌هایی چون کشیدگی تاندون، مشکلات عضله، تحریک‌های عصبی و نخاعی، آسیب‌های ورزشی، رماتیسم، آرتروز، خار پاشنه، قولنج این دستگاه با بالا بردن گردش خون و گرمادهی عمقی، با ویبره و لرزشی که به سلول‌ها وارد می‌کند، سبب برطرف شدن کامل یا کاهش این اختلال‌ها می‌شود.

وی اظهار داشت: این دستگاه مناسب مراکز فیزیوتراپی، مطب‌ها و حتی باشگاه‌های ورزشی است، افراد کهنسال، ورزشکاران و تمام کسانی که بدنشان به یک‌باره تحت انرژی زیاد قرار گرفته و عضله‌هایشان کشیده شده، می‌توانند از خدمات این دستگاه بهره ببرند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: طول درمان رایج برای رفع یا کاهش این اختلال‌ها در شرایط کنونی، بین سه هفته تا ۲ ماه است اما این دستگاه با خون‌رسانی و امواج فراصوتی که وارد می‌کند، این زمان را  به یک تا ۲ هفته تقلیل داده است.

باقری ادامه داد: خدمت جدیدی که قرار است در آینده به این دستگاه افزوده شود، کارآیی آن در درمان و بهبودی سرطان است، بدین‌ترتیب که در شرایط کنونی، فرد مبتلا به انواع سرطان، تحت شیمی‌درمانی قرار گرفته و داروهایی که آنها استفاده می‌کنند، با پخش در تمامی نقاط بدن، آسیب‌هایی را به برخی اعضا وارد می‌کند که یکی از این عوارض، ریزش مو است.

وی همچنین گفت:‌ این دستگاه در فرآیند مطالعاتی و پژوهشی خود امیدوار کننده  است تا با خون‌رسانی و امواج صوتی، داروها را تنها به همان نقطه موردنظر بدن رسانده تا از آسیب‌رسانی به دیگر اندام‌ها خودداری شود.

این فناور خاطرنشان کرد: با استفاده از این دستگاه می‌توان در بافت‌های هدف، عمل جذب دارو را سریع‌تر، بیشتر و یا حتی مختص همان قسمت از بدن کرد، در کنار این مزایا، کاملا بدون‌خطر و عارضه شناخته شدن این دستگاه، چه برای بیمار و چه برای درمانگر، آن را به جایگاه خاصی در پزشکی ارتقاء داده است.

باقری با بیان حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در مسیر تولید بومی این دستگاه تصریح کرد: تاکنون یک نمونه از این دستگاه با موفقیت تولید شده است و ما در ادامه راه، نیازمند تجاری‌سازی این محصول هستیم تا بتوانیم تولید خود را توسعه ببخشیم که در این راه، بیشتر از همیشه به کمک‌های مادی و معنوی معاونت علمی چشم دوخته‌ایم.

براساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طرح تولید دستگاه پزشکی الکتروتراپی اولتراسونیک با دریافت تسهیلات از معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری این معاونت به مرحله تولید رسیده است، تولید نمونه اولیه این دستگاه برای پنج نفر به شکل مستقیم اشتغال‌آفرینی داشته است.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی ایران ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی ایران ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجهیزات پزشکی ایران ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه