Web Analytics Made Easy - Statcounter

«واسیلی نبنزیا» ز وجود شواهد و قرائنی خبر داد که نشان دهنده دست داشتن نئونازی‌ها در تیراندازی به غیرنظامیان در شهر بوچا است.

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیاالیوم، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در جلسه ویژه شورای امنیت، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین را به نادیده گرفتن عمدی تخلفات گردان‌های ملی گرایان افراطی متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر نماینده چین اعلام کرد همه اتهامات مطرح شده علیه روسیه درباره حوادث بوچا باید مستند و با ادله و شواهد باشد.

محمد جمعه، خبرنگار شبکه آر تی در واشنگتن در گزارشی با اشاره به برگزاری جلسه شورای امنیت درباره اوکراین به سبب ادامه ادعا‌های غرب و طرح اتهامات علیه روسیه گفت: نماینده روسیه در ابتدای سخنان خود پیامی برای رئیس جمهور اوکراین که حضور مجازی در نشست داشت ارسال کرد و وی را به مخالفت با اجرای توافقنامه مینسک متهم و تاکید کرد نئونازی‌ها جنایاتی ضد انسانی در دنباس مرتکب می‌شوند.

در ادامه پس از پخش قسمتی از سخنان نبنزیا آمده است: نبنزیا نگاه‌ها را به ادعا‌ها و اقدامات فریبکارانه غرب علیه روسیه و رد درخواست روسیه برای برگزاری جلسه شورای امنیت و حمایت از ادعا‌های کی‌یف درباره حوادث بوچا جلب و تلاش‌های کشور‌های غربی را برای متهم کردن ارتش روسیه و رفتار‌های هیستریک علیه این کشور محکوم کرد. نماینده روسیه همچنین تاکید کرد روسیه ادله و شواهد زیادی برای محکومیت ملی گرایان افراطی به سبب ارتکاب جنایات و استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر‌های انسانی در اختیار دارد.

در ادامه پس از پخش قسمتی از سخنان نبنزیا آمده است: بدون شک جلسه از موضعگیری‌های ضد روسی غرب خالی نبود و نمایندگان چین، هند، امارات و برخی دیگر از کشور‌ها نیز در سخنان خود مواضع متفاوتی اتخاذ کردند و خواستار حل و فصل دیپلماتیک این مسئله شدند.

پیش از این «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، در اظهارات خود برای شورای امنیت سازمان ملل مدعی شد اوکراین شاهد «وحشتناک‌ترین جنایات جنگی پس از جنگ جهانی دوم» است و روسیه قصد دارد اوکراین را به برده‌ای خاموش مبدل کند. اظهارات زلنسکی در چهل و یکمین روز حمله نظامی روسیه به اوکراین مطرح شد و نیرو‌های اوکراین مدعی هستند که پس از تصرف شهر بوچا از سوی نیرو‌های روسیه، ۳۰۰ غیرنظامی کشته شده‌اند.

این در حالیست که سفیر روسیه در سازمان ملل پیشتر نیز با اشاره به ادعاهای مطرح شده درباره کشتار در شهر بوچا در نزدیکی کی‌یف، اعلام کرد مسکو صدها یا شاید هزارها مدرک ویدئویی، از افرادی داریم که می‌توانند درباره جنایات ملی‌گرایان اوکراینی شهادت دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحولات اوکراین جنایت جنگی رسانه های غربی شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است

دولت سوئیس امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، ده‌ها کشور برای گفت‌وگوهایی که قرار است اواسط ژوئن با هدف کمک به برقراری صلح در درگیری بین مسکو و اوکراین در سوئیس برگزار شود، دعوت شدند اما «در این مرحله» روسیه دعوت ندارد.

به گزارش ایسنا، دولت سوئیس که بیش از ۱۶۰ هیئت را دعوت کرده است، گفت همیشه برای دعوت از روسیه آماده بوده است، با این حال، مسکو بارها تاکید کرده است که علاقه‌ای به شرکت در مذاکرات اولیه ندارد. روسیه اما این اجلاسی که بدون حضور آن برنامه‌ریزی شده، محکوم کرد.

دولت سوئیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «سوئیس متقاعد شده است که روسیه باید در این روند مشارکت داشته باشد. روند صلح بدون روسیه ممکن نیست.»

دولت اوکراین به نوبه خود سودمندی مشارکت روسیه در مذاکراتی را که قرار است از ۱۵ تا ۱۶ ژوئن در نزدیکی شهر لوسرن سوئیس برگزار شود، زیر سوال برده است.

دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین پیشتر در مصاحبه‌ای با مجله فارن پالسی گفت: «می‌دانیم که اگر نتوانید اطمینان حاصل کنید که روسیه با حسن نیت عمل می‌کند، وجود روسیه در میز مذاکره منطقی نیست.» کولبا گفت اعمال فشار بر روسیه در میدان نبرد و گرد هم آوردن کشورهایی که «اصول مشترک» دارند، باید به تمایل بیشتر مسکو برای مشارکت در گفت‌وگو کمک کند.

مقامات روسی به تصویب تحریم‌های کرملین از طرف اتحادیه اروپا و تایید از سوی سوئیس اشاره و استدلال می‌کنند که اقدام این کشور به‌عنوان یک واسطه بی‌طرف فاقد اعتبار است. سوئیس در ژانویه اعلام کرد به درخواست رئیس‌جمهور اوکراین میزبان این نشست خواهد بود.

دولت سوئیس گفت مذاکرات بر اساس «فرمول صلح زلنسکی» و سایر پیشنهادات صلح مبتنی بر منشور ملل متحد و اصول کلیدی حقوق بین‌الملل استوار است. سوئیس گفت هیأت‌های دعوت‌شده شامل اعضای گروه ۷، گروه ۲۰، گروه‌ بریکس، اتحادیه اروپا، سازمان‌های بین‌المللی و دو نماینده مذهبی هستند.

هدف از این گفت‌وگوها ایجاد چارچوبی برای صلح پایدار و نقشه‌راه برای مشارکت روسیه در این روند اعلام شده است. دولت سوئیس گفت: «هدف اصلی این اجلاس الهام بخشیدن به یک روند صلح در آینده است.»

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • تصاویر فوق العاده از حمله پهپادهای تهاجمی روسیه به اهداف نظامی در اوکراین | ویدئو
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند
  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • تصاویر تجهیزات چهارده کشور در روسیه
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!