Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «یادگار»؛ روایت داستانی از خاندانی ایثارگر است که شناسنامه‌ ایثارگری آن‌ها می‌تواند الگویی باشد برای یک ملت.

خبرگزاری میزان - قصه‌های این کتاب از تاریخچه خنداب شروع می‌شود و به خاندان یادگاری می‌رسد راوی سال‌ها مجاهدت و علم و دانش‌آموزی و کار‌های خیر از خاندان یادگاری را برای شخصیت اول داستان یعنی علیرضا تعریف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه‌های تلخ و شیرین از گذشته که آمیخته از حوادث مهم تاریخ معاصر ایران از جمله ماجرای کشف حجاب، سفر رضاخان به همدان، قیام میرزاکوچک خان، حوادث انقلاب قبل از پیروزی و اثر آن در این منطقه، حوادث بعد از انقلاب همچون قیام خلق مسلمان و...

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

حاج ملا محمود یادگاری بزرگ این خاندان که قریب ۱۰۰ سال سن دارد، شخصیت استثنایی است که شاید بتوان گوشه از شخصیت او را از لابه لای خطوط یادگار بشانسیم. او شخصیت است که با وجود بذل مال و جان و فرزند در راه اعتلای اسلام و انقلاب هنوز هم که هنوز خود را بدهکار انقلاب می‌داند و دعای اول و آخرش به جان مقام معظم‌رهبری است. کوچکترین شهید شهرستان خنداب پسر نوجوان او علی یادگاری است؛ که مرتضی احمر به معرفی او و شش تن از دیگر شهیدان خاندان یادگاری در این کتاب پرداخته است. نویسنده نفر پنجم، از ارتشی قهرمان و مخلص اکبرآقا یادگاری می‌گوید. از حسین یادگاری برای خوانندگان قصه‌ها حکایت می‌کند. از مسعود یادگاری می‌گوید که روزی با نذر و نیاز به امام‌زاده مسعود خنداب به این دنیا قدم گذاشته است و روزی دیگر هم در شلمچه و در سه راهی شهادت آسمانی شده است. خواندن قصه‌های دو قلو‌های شهید مجید و سعید یادگاری قطعاً برای خواننده جالب است همانطور که برای علیرضای داستان ما جالب بوده و بالاخره احمر با معرفی اسدالله یادگاری حصار و علی یادگاری پرونده این کتاب را می‌بندد.

یادگار کتابی متفاوت با زبانی داستانی لابه لای سطور خود درس زندگی می‌دهد. روش انقلابی زیستن، سالم زیستن و اتحاد را می‌گوید. یادگار می‌خواهد بگوید در این دنیای مدرن که همسایه از همسایه خبر ندارد هنوز یک خاندان است که مثل دوران قدیم به فکر همدیگر هستند و دستگیری فامیل از خویشاوند خود هنوز به افسانه‌ها سپرده نشده است. یادگار آنقدر نکات تربیتی و اخلاقی دارد که حتماً باید آن راخواند؛ و با هر نکته آن گره از مشکلات دنیای امروز مدرن را باز کرد.

برشی از کتاب:
پسرم! خاندان یادگاری مثل خیلی از خاندان‎‌ها و خانواده‎‌های دیگر در همین کشور و شهر زندگی می‌‎کنند؛ ولی یک رازی در زندگی و منش خود دارند، آن‌هم زندگی دینی است که انتخاب کرده‎اند. پسرم! لقمۀ حلال خیلی در نحوۀ زندگی تأثیر دارد. وقتی حضرت علی‏اکبر ۷ از پدرش پرسید: «پدرجان! چرا این‎‌ها جلوی شما شمشیر کشیده‎اند و حرف حق را نمی‌‎فهمند؟» حضرت فرمود: «شکم‎‌های این‎‌ها با لقمۀ حرام پر شده.» یعنی اثر لقمۀ حرام به آنجا می‌‎کشد که شخص حرف حق را نمی‌‎شنود و جلوی امام زمانش می‌‎ایستد. پس عزیزم! وقتی وقف در این خاندان رواج دارد و به‎راحتی اموال خود را در راه رضای خدا وقف می‌‎کنند، طبیعی است که فرزندان و نوادگانشان، افرادی مؤمن و معتقد و انقلابی باشند و اهل جبهه و جنگ شوند.

اگر می‌خواهید با زندگی پیر مجاهد ۱۰۰ ساله که با وجود بذل جان و مال و فرزندش در راه انقلاب هنوز خود را بدهکار انقلاب می‌داند و سایر شخصیت‌های شهید این خاندان آشنا شوید حتماً یادگار را بخوانید.

یادگار؛ روایت داستانی از خاندان یادگاری، است که در قطع رقعی و ۱۹۲ صفحه به قلم مرتضی احمر به رشته تحریر در آمده و در آستانه هفته دفاع مقدس توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شد.

علاقه‌مندان جهت تهیه کتاب می‌توانند از طریق سایت انتشارات شهید کاظمی (https://nashreshahidkazemi.ir/)، من و کتاب (manvaketab.ir) و یا از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را با تخفیف دریافت نمایید.

 انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر خاندان یادگاری قصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتابی درباره سکوت و پایبندی در آثار آلبر کامو

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد؛ آلبر کامو و تمنای معنا» نوشته رابرت زارتسکی به‌تازگی با ترجمه محمدرضا عشوری توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است. نسخه اصلی این‌کتاب سال ۲۰۱۳ توسط انتشارات بِلْکنپ چاپ شده است.

«زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد» به دو موضوع سکوت و پایبندی که به‌عقیده رابرت زارتسکی، کمتر در آثار کامو دیده شده‌اند، اختصاص دارد. سکوت مد نظر، سکوتی است که بر اثر حضور ساکت و خاموش مادر در آثار کامو بازتاب پیدا کرده است. تنها آرزو و حسرت کامو این بود که مادرش نوشته‌هایش را می‌خواند. مساله پایبندی هم به تأثیر پدر در زندگی کامو اشاره دارد. او هیچ‌وقت فرصت نکرد پدرش را بشناسد اما در تمام عمر به تنها آموزه‌اش وفادار ماند؛ پایبندی به انسان و ذات انسانی.

البته به‌جز سکوت و پایبندی، سه‌موضوع ثابت آثار کامو یعنی عصیان، میانه‌روی و پوچی هم در این‌کتاب مورد بررسی قرار گرفته‌اند. چون این‌اعتقاد وجود دارد که اندیشه و تفکرات کامو بر این‌سه‌اصل استوار بوده است.

محمدرضا عشوری مترجم این‌کتاب درباره لفظ ابسورد که در مطالعه کامو بسیار بسامد دارد، می‌گوید در اغلب فرازهای این‌اثر، absurd را ابسورد ترجمه کرده نه پوچی. چون پوچی بیشتر به نیهیلیسم نزدیک است تا ابسورد و در نظر کامو، بین ابسورد و نیهیلسم تفاوت وجود دارد؛ همان‌طور که بین عصیان و انقلاب هم تفاوت قائل است.

کتاب پیش‌رو به‌جز سخن آغازین و سخن پایانی، ۵ فصل دارد. عناوین ۵ فصل مورد اشاره به این‌ترتیب‌اند: ابسورد، سکوت، میانه‌روی، پایبندی، عصیان.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

اولریش فن ویلامویتش پژوهشگر آثار کلاسیک زمانی گفته بود: «برای به سخن واداشتن مردم باستان، باید از خون خود تغذیه‌شان کنیم.» کامو هم همین را می‌گوید: «اسطوره‌ها به‌خودی‌خود حیات ندارند. منتظرند تا ما به آن‌ها حیات ببخشیم.» و زمانی که زنده می‌شوند رشد می‌کنند و تکامل می‌یابند. اندکی پس از انتشار اسطوره سیزیف در سال ۱۹۴۲، کامو به این‌نتیجه رسیده بود که باید از ابسورد فراتر برود. با این‌تشخیص درستی از وضع بشر داشت آگاه بود که این آموزه‌ راهنمای مناسبی برای شرایط ناامیدکننده فرانسه تحت اشغال نازی‌ها نیست. کامو، قبل از آن‌که به جنبش مقاومت بپیوندد و نهایتا ویراستار روزنامه زیرزمینی کُمبا شود، مشغول برنامه‌ریزی برای نوشتن دوره دوم آثارش بود با مضموم عصیان.

این‌تغییر دیدگاه به خلق طاعون، صالحان و عصیانگر منجر شد: سه‌گانه جدیدی که کامو آن را پرومته نامید.

این‌کتاب با ۲۱۶ صفحه، شمارگان ۷۷۰ نسخه و قیمت ۱۵۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6092063 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • عکس یادگاری اعضای تیم ملی والیبال دانش‌آموزی با رهبر انقلاب
  • روز اتحاد است/ هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب + فیلم و متن
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • چاپ کتابی درباره سکوت و پایبندی در آثار آلبر کامو