Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز چهارشنبه در جلسه ویدیو کنفرانس با روسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های استان افزود: نیروهای بهداشتی در انجام واکسیناسیون در مراکز تجمیعی بسیار خوب عمل کردند و در پیک ششم انجام واکسیناسیون بود که مردم را نجات داد.

وی اظهار داشت: پوشش واکسیناسیون در استان همچنان در اولویت دانشگاه است و نیازمند پیگیری بیشتر و انجام کار جهادی است بنابراین نباید نسبت به عدم تمایل مردم برای انجام واکسیناسیون بی تفاوت باشیم و به طور قطع باید برای آن برنامه ریزی کنیم به نحوی که چهره به چهره با مردم صحبت کنید و حتی با مراجعه به درب منازل آنها را برای تزریق واکسن قانع کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه همکاران ما در شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها از افتخارات جمهوری اسلامی هستند، گفت: ما در گذشته حتی آب شرب بهداشتی در روستاها نداشتیم اما اکنون سطح بهداشت نسبت به گذشته بسیار رشد کرده و این افتخاری است که باید توسط شبکه ها تقویت شود تا سلامت جامعه بیش از پیش ارتقا یابد.

وی خطاب به روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان‌ها افزود: خدمات و آمار و عملکرد ارزشمند شما در حوزه بهداشت و سلامت مردم در ایام نوروز بسیار ارزشمند است به نحوی که در بحث نظارت و بازرسی موادغذایی در استان خوشبختانه شاهد کمترین مورد مسمومیت ناشی از مصرف موادغذایی در این ایام بودیم.

محمدی اضافه کرد: خوشبختانه مبلغ ۲۵ میلیارد تومان در کمیته تخصیص برای شبکه ها اختصاص داده شده که به حساب آنها واریز می شود و این رقم خوبی است بنابراین اولویت همه شبکه ها در این مورد باید پرداخت بدهی دارو و تجهیزات باشد.

وی تاکید کرد: همچنین مقرر شده از این پس هیچ گونه جابه جایی در بودجه اختصاصی بهداشت به حوزه های دیگر نداشته باشیم و در صورت نیاز شدید در بخش‌های مختلف خود حوزه بهداشت این جابه جایی صورت گیرد.

دالاهو از نظر واکسیناسیون وضعیت بسیار خوبی در سطح استان دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: ارتقاء واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ آبروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است به همین دلیل باید تمام تلاشمان را انجام دهیم.

دکتر «ابراهیم شکیبا» افزود: تزریق دوز سوم باید سرعت بیشتری در استان بگیرد تا میزان ابتلا، نیاز به بستری در ICU و مرگ و میر به شدت کاهش یابد.

وی اظهار داشت: فعال سازی و تقویت تیم های مشترک با ادارات و اعمال نظارت و بازرسی مراکز و اماکن عمومی با حضور ادارات ذیربط باید انجام شود 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه شهرستان دالاهو از نظر واکسیناسیون وضعیت بسیار خوبی در سطح استان دارد، گفت: تمامی مدارس کرمانشاه زیر ذره بین کارشناسان بهداشتی هستند و باید نظارت از مدارس بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: باید تزریق واکسیناسیون جمعیت گروه سنی ۵ تا ۱۲ و ۱۲ تا ۱۸ سال را به طور جدی پیگیری کنیم و در اسرع وقت تزریق واکسن کرونای این گروه سنی را تکمیل کنیم.

شکیبا عنوان کرد: واکسیناسیون تنها راه موثر پیشگیری از بیماری کرونا می باشد و اگر بخواهیم بیماری را به نحو مطلوبی کنترل کنیم باید این مهم را در سطح استان جدی بگیریم و تیم های سیار باید هرچه سریعتر تشکیل شود.  

وی در پایان گفت: فراخوان فعال توسط مراقبین سلامت و بهورزان جهت تزریق هر سه دوز واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال انجام شود و از همه مردم فهیم استان کرمانشاه می‌خواهم برای حفظ جان خود و عزیزانشان و کاهش مرگ و میر نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.  

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 کرمانشاه ویروس کرونا واکسن کووید 19 کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۸۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند