Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@04:16:33 GMT

آموزش: ده نکته برای حفظ امنیت در خرید آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۰۶۴۴

آموزش: ده نکته برای حفظ امنیت در خرید آنلاین

ایتنا - خرید آنلاین برای برخی افراد جدید است، به‌خصوص از آغاز همه‌گیری کووید -19، اما در حال حاضر روشی مطلوب برای خرید برای بسیاری است. این آسان و راحت است و شما می‌توانید از راحتی خانه خود خرید کنید. اگر می‌دانید کجا را جستجو کنید، می‌توانید معاملات خارق‌العاده‌ای پیدا کنید.

خرید آنلاین برای برخی افراد جدید است، به‌خصوص از آغاز همه‌گیری کووید -19، اما در حال حاضر روشی مطلوب برای خرید برای بسیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آسان و راحت است و شما می‌توانید از راحتی خانه خود خرید کنید. اگر می‌دانید کجا را جستجو کنید، می‌توانید معاملات خارق‌العاده‌ای پیدا کنید.

بااین‌حال، مانند هر چیزی که شامل قراردادن اطلاعات شخصی شما به‌صورت آنلاین است، برخی از خطرات مرتبط با خرید آنلاین وجود دارد. با این 16 نکته، خواهید فهمید که چگونه از ریپ آف جلوگیری کنید و داده‌های خود را ایمن نگه دارید تا بتوانید هر بار از خرید ایمن و مطمئن لذت ببرید!

1. قبل از واردکردن اطلاعات خود از امن بودن وب‌سایت اطمینان حاصل کنید. 
وب‌سایت باید یک قفل سبز در نوار آدرس داشته باشد و URL باید با "HTTPS" شروع شود. اگر URL با "HTTPS" شروع نمی‌شود، اطلاعات خود را وارد نکنید. همیشه می‌توانید با کلیک بر روی قفل، امنیت وب‌سایت را بررسی کنید.

2. اطلاعات کارت اعتباری خود را در هیچ وب‌سایتی که ایمن نیست وارد نکنید. 
وب‌سایت‌های جعلی اغلب دارای یک آدرس وب هستند که بسیار شبیه به یک سایت قانونی است، اما با یک یا دو حرف تغییر کرده است. 
همچنین باید از وب‌سایت‌هایی که اطلاعات کارت اعتباری شما را قبل از ثبت سفارش درخواست می‌کنند، آگاه باشید. اینها همیشه کلاهبرداری هستند.

3. مراقب ایمیل‌ها باشید. 
هرگز به ایمیل‌هایی که اطلاعات کارت اعتباری یا سایر اطلاعات شخصی شما را می‌خواهند پاسخ ندهید. اینها احتمالاً کلاهبرداری هستند و پاسخگویی می‌تواند منجر به سرقت هویت شود.

4. از کلاهبرداری‌های فیشینگ آگاه باشید. 
کلاهبرداری‌های فیشینگ سعی می‌کنند با پنهان کردن خود به‌عنوان ایمیل‌های قانونی از شرکت‌های معروف، شما را به ارائه اطلاعات شخصی خود سوق دهند.

5. فراموش نکنید که سیاست حفظ حریم خصوصی را بررسی کنید
همیشه سیاست حفظ حریم خصوصی یک وب‌سایت را قبل از خرید از آنجا بررسی کنید تا مطمئن شوید اطلاعات شما ایمن است. این به شما می‌گوید که سایت چگونه قصد دارد از اطلاعات شما استفاده کند و آیا این اطلاعات با اشخاص ثالث به اشتراک گذاشته خواهد شد. مراقب باشید اگر خط‌مشی بیان می‌کند که اطلاعات شما ممکن است با «اشخاص ثالث غیروابسته» به اشتراک گذاشته شود. این بدان معنی است که داده‌های شما می‌تواند با هر شرکتی به اشتراک گذاشته شود، حتی اگر قبلاً در مورد آن نشنیده باشید.

6. از وب‌سایت‌های معتبری که به آنها اعتماد دارید خرید کنید. 
اگر وب‌سایت را نمی‌شناسید، قبل از خرید کمی تحقیق کنید. به دنبال نظرات آنلاین بگردید تا ببینید دیگران در مورد تجربه خود با سایت چه گفته‌اند. در صورت اختلاف، باید بتوانید به‌راحتی با شرکت تماس بگیرید.

7. قبل از خرید، شرایط و ضوابط خرید را مطالعه کنید. 
اگر مشکلی در خرید شما پیش بیاید، این به شما می‌گوید که حقوق شما چیست. به‌عنوان‌مثال، اگر کالایی که سفارش داده‌اید آسیب‌دیده به دستتان برسد، آیا می‌توانید آن را برگردانید؟

8. مطمئن شوید که وب‌سایت از فناوری رمزگذاری برای محافظت از اطلاعات شما استفاده می‌کند. 
این اطمینان حاصل می‌کند که داده‌های شما از طریق یک اتصال ایمن ارسال می‌شود و برای کسی غیر از گیرنده موردنظر قابل‌دسترسی نیست. می‌توانید با جستجوی قفل سبزرنگ در نوار آدرس، این موضوع را بررسی کنید.

9. مراقب وب‌سایت‌های جعلی باشید که معاملات بزرگی در مورد اقلام طراح ارائه می‌دهند. 
این‌سایت ها اغلب از شما می‌خواهند که اطلاعات کارت اعتباری خود را ارائه دهید، اما محصولاتی که می‌فروشند اغلب بی‌کیفیت یا حتی جعلی هستند. بهتر است هنگام خرید اقلام طراح به وب‌سایت‌های معتبر پایبند باشید.

10. هنگام خرید آنلاین از کارت اعتباری به‌جای کارت نقدی استفاده کنید. 
اگر وب‌سایتی که از آن خرید می‌کنید قانونی نباشد، این امر از شما محافظت می‌کند. کارت‌های اعتباری به‌اندازه کارت‌های نقدی در برابر کلاهبرداری آسیب‌پذیر نیستند و در صورت بروز اختلاف، حمایت بیشتری از مصرف‌کننده ارائه می‌دهند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

منبع: ايتنا

کلیدواژه: خرید آنلاین خرید اینترنتی پلیس فتا امنیت سایبری کارت اعتباری اطلاعات کارت اعتباری خرید آنلاین اطلاعات شما وب سایت بررسی کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۰۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی

یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • انهدام باند قمار و شرط بندی آنلاین در گلستان
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • فروش اینترنتی دارو
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • ساعت پخش زنده بازی تاتنهام و آرسنال‌ از تلویزیون+ شبکه ۳ و آنلاین
  • حواله علی پی
  • پخش زنده جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ یکشنبه ۹‌ اردیبهشت از تلویزیون و آنلاین