Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-09@02:09:13 GMT

مشاوره حقوقی

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۱۸۵۸

مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی

بسیاری از افراد گمان می‌کردند که گسترش تکنولوژی باعث ساده‌تر شدن زندگی انسان‌ها می‌شود اما شاید آن‌ها نمی‌دانستند که هر خیری، شری را به دنبال دارد. با اختراع اتومبیل تصادفات جاده‌ای مرگبارتر از بیماری‌های عفونی یا جنگ‌های جهانی شد. اختراع تلفن مزاحمت‌های تلفنی، کلاهبرداری تلفنی و اخاذی تلفنی را به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 صدور کارت‌های بانکی باعث مشکلاتی مانند فیشینگ و هک کارت‌های بانکی شد و در نهایت دسترسی به اینترنت باعث ایجاد مشکلات عدیده‌ای از جمله نشر اکاذیب، کلاهبرداری اینترنتی، اخاذی و... شد که گاهاً باعث نابودی زندگی چندین خانواده می‌گشت. مشکلاتی که هنوز هم بسیاری از افراد درگیر آن هستند.

بنابراین در دنیای مدرن امروز بیش از هرچیز نیاز به اخذ مشاوره حقوقی برای برطرف کردن مشکلات حقوقی و کسب آگاهی در رابطه با حق و حقوق افراد وجود دارد.

مشاوره حقوقی چیست؟

در گذشته تنها راهکار پیش رو در مواجهه با مشکلات حقوقی کمک گرفتن از یک وکیل بود اما امروزه برای حل بسیاری از مشکلات حقوقی نیازی به پرداخت حق‌الزحمه نسبتاً بالای وکیل وجود ندارد. در واقع می‌توان از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان استفاده کرد و سپس با کسب اطلاعات کامل پرونده را پیش برد.

جالب است بدانید که مشاوره حقوقی به صورت تلفنی یا آنلاین ارائه می‌گردد، بنابراین در شرایط خاص امکان اخذ مشاوره حقوقی فوری وجود دارد. به این‌صورت دسترسی به وکلای مجرب در هر شرایطی فراهم خواهد شد و در زمان نیز صرفه‌جویی می‌شود.

در چه زمینه‌هایی می‌توان از مشاوره حقوقی استفاده کرد؟

در صورت بروز هرگونه مشکل حقوقی کوچک یا بزرگ از هک کارت بانکی گرفته تا تصادفات جرحی می‌توان از مشاوره حقوقی وکلای تلفنی بهره‌مند شد. در واقع برای حل مشکلات حقوقی کوچک نیازی به سپردن پرونده به یک وکیل حقوقی وجود ندارد چراکه این‌کار هیچ‌گونه صرفه اقتصادی نخواهد داشت!

همچنین برای حل مشکلات حقوقی جدی بهتر است تا پیش از اخذ خدمات وکالتی با وکلای تلفنی گفت‌وگو کنید. به این‌صورت دید بازتری نسبت به مشکل حقوقی ایجاد شده خواهید داشت و می‌توانید با بررسی موارد مختلف از جمله میزان شانستان در پیروزی در پرونده حقوقی، شرایط موجود را خود مدیریت کنید یا پرونده را به دست یک وکیل مجرب بسپارید.

روش‌های دریافت مشاوره حقوقی

سه روش زیر برای دریافت مشاوره حقوقی وجود دارد:

مشاوره حضوری: برای دریافت مشاوره حضوری ابتدا باید هزینه مشاوره را واریز کنید و فیش واریزی را به شماره واتس‌اپ ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ ارسال نمایید. پس از آن زمان مشاوره تعیین شده و آدرس نزدیک‌ترین وکیل متخصص برای شما ارسال می‌گردد. مشاوره تلفنی: امکان اخذ مشاوره حقوقی تلفنی با تماس با شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ یا ۰۲۱۴۷۶۲۵۹۰۰ برای شما عزیزان فراهم است و به این‌صورت می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز به وکیل متخصص دسترسی داشته باشید. مشاوره آنلاین: اگر علاقه‌مند به اخذ مشاوره آنلاین هستید می‌توانید وارد وب‌سایت vakiltel.org شده و در کم‌تر از ۲۰ دقیقه پاسخ سوالات خود را از کارشناسان مجرب و متخصص دریافت نمایید.

مزایای دریافت مشاوره حقوقی قبل از هر اقدامی

برخی از مسائل حقوقی به‌قدری پیچیده می‌شوند که بدون کمک یک مشاور یا کارشناس مسائل حقوقی نمی‌توان از پس آن‌ها برآمد! بنابراین برای این‌که بتوانیم مشکل حقوقی ایجاد شده را حل کنیم و از چاله درون چاه نیفتیم نیاز به مشاوره حقوقی خواهیم داشت.

اما بهتر است تا پیش از هر اقدامی از مشاوران حقوقی کمک بگیرید چراکه به این‌صورت نقشه راه جلوی روی شما خواهد بود و می‌توانید احتمال موفقیت در پرونده حقوقی، مدت زمان لازم برای پیگیری پرونده، نحوه اقدام برای شکایت و... را تخمین بزنید.

هزینه مشاوره حقوقی در موسسه وکلای تلفنی

هزینه مشاوره حقوقی در موسسه وکلای تلفنی بستگی به مدت‌زمان مشاوره و انتخاب وکیل مورد نظر دارد. در واقع در این موسسه می‌توانید از مشاوره وکلای متخصص یا فوق متخصص بهره‌مند شوید. همچنین جالب است بدانید که امکان اخذ مشاوره به مدت ۵ تا ۶۰ دقیقه برایتان فراهم خواهد بود.

شرایط رزرو نوبت برای دریافت مشاوره حقوقی

موسسه حقوقی وکلای تلفنی با هدف دسترسی آسان به وکیل متخصص ایجاد گشته و از این‌رو برای اخذ مشاوره حقوقی نیازی به رزرو نوبت نیست. بنابراین تفاوتی نمی‌کند که مشکل حقوقی شما چیست، از کدام نقطه از کشور تماس می‌گیرید یا در چه ساعتی از شبانه‌روز قصد گفت‌وگو با وکلای مجرب و کارآزموده را دارید!

تنها کافی است تا وارد سایت این موسسه شده و هزینه مشاوره را واریز نمایید. به‌ این‌صورت در کم‌تر از پنج دقیقه کارشناسان ما با شما تماس می‌گیرند و می‌توانید در مدت مقرر از مشاوره تخصصی بهره‌مند شوید.

برای مشاوره حقوقی مطمئن به کجا مراجعه کنم؟

موسسات بسیاری برای ارائه مشاوره حقوقی تاسیس شده‌اند که خدمات نسبتاً متفاوتی را ارائه می‌دهند بنابراین بهتر است تا پیش از درخواست مشاوره موارد زیر را بررسی کنید:

آیا سایت موسسه حقوقی مورد نظر دارای نماد اعتماد الکترونیک است؟ امکان پرداخت مبلغ مشاوره از طریق درگاه امن فراهم می‌باشد؟ امکان دسترسی به وکیل متخصص در موسسه مورد نظر فراهم است؟ برای اخذ مشاوره باید نوبت رزرو کرد یا در هر لحظه امکان دریافت مشاوره فوری وجود دارد؟ مبلغ تعیین شده به عنوان حق مشاوره چه میزان است؟ سابقه کاری موسسه حقوقی مورد نظر چقدر است؟ آیا می‌توان از مشاوره چند وکیل متخصص و مجرب به صورت همزمان بهره‌مند شد؟

می‌توان با اطمینان گفت که موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهترین موسسه برای اخذ مشاوره حقوقی تضمینی می‌باشد چراکه تمامی شرایط لازم را دارا است.

اما از دیگر مزایای اخذ مشاوره حقوقی از این موسسه می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

امکان تنظیم دادخواست، شکواییه، اظهارنامه و... به صورت آنلاین ارائه مشاوره رایگان به صورت آنلاین سپردن پرونده‌ به وکیل و انعقاد قرارداد (در صورت لزوم) امکان همراهی وکیل در جلسات مورد نظر مشاوره از طریق واتس‌اپ مشاوره به متقاضیان مقیم در خارج از ایران

عواقب عدم دریافت مشاوره حقوقی

پیگیری یک پرونده حقوقی بدون اخذ مشاوره حقوقی مانند گشتن به دنبال سوزنی در انبار کاه است! در واقع قوانین حقوقی بسیار پیچیده باعث می‌شوند تا شانس کمی برای افراد بی تجربه وجود داشته باشد. همچنین ممکن است مدت زمان لازم برای حل مشکل بسیار طولانی شود و در نهایت نتیجه‌ای حاصل نگردد!

بنابراین توصیه می‌کنیم تا برای حصول نتیجه مورد نظر حتماً با کارشناسان فعال در این حوزه مشورت نمایید و سپس اقدامات مورد نیاز را انجام دهید.

کد خبر 668239 برچسب‌ها رپرتاژ آگهی وکیل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی وکیل دریافت مشاوره حقوقی اخذ مشاوره حقوقی هزینه مشاوره مشکلات حقوقی وکلای تلفنی موسسه حقوقی وکیل متخصص مشکل حقوقی مورد نظر بهره مند برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد

اسرائیل در حال باختن است، آمار و ارقام این مسئله را می‌گویند و گزارش موسسه اندیشه اسرائیل هم آن را تایید کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارانوت در گزارشی که امروز سه شنبه منتشر شد، اعتراف، کرد، اسرائیل در حال باختن همه چیز است و این مسئله از آمار و ارقام منتشر شده در مورد آن کاملا هویدا است.

یووال حنینوویچ در این گزارش آورده است، موسسه اندیشه اسرائیل در گزارش جدید خود اعلام کرد، اسرائیل در جایگاه بسیار بدی قرار گرفته است و بسیاری از پارامترهای بین المللی دچار افت شدیدی شده و در رده 83 در میان 146 کشور جهان در کنار زامبیا و اندونزی قرار گرفته است، در مورد شرایط اقتصادی روز به روز اوضاع بحرانی تر می‌شود، آموزش به قهقرا رفته و احساس امنیت بشدت تضعیف شده است، به رغم آن که اسرائیل خود را یک قدرت منطقه‌ای نظامی و الکترونیکی می‌داند اما جایگاهش در سال‌های اخیر در ابعاد امنیتی و اقتصادی به شدت افول کرده است.

این نویسنده در ادامه می‌افزاید، آمار و ارقام بهتر از کلمات و تصاویر سخن می‌گویند و به ما اطلاع داده و حتی نهیب می‌زنند که اسرائیل در حال باختن است.

این جمله پرفسور ایوا ایلوز است زمانی که می‌خواست در رابطه با نتایج شوک آور گزارش اسرائیل 2024 سخن بگوید، گزارشی که هفته جاری صادر شد.

این گزارش چکیده تحقیق عمیقی است که موسسه اندیشه اسرائیل انجام و در چارچوب آن پژوهشگران این موسسه مجموعه متنوعی از شاخص‌های بین المللی تجربی در زمینه‌‌هایی همچون امنیت، دموکراسی، قدرت اقتصادی، سرمایه‌های انسانی و شرایط نظام حاکم را مورد بررسی قرار داده و اسرائیل را در این زمینه‌ها با بقیه جهان مورد مقایسه قرار می‌دهند.

این گزارش نشان می‌دهد که اسرائیل در شاخص‌های بین المللی در اکثر زمینه‌ها دچار پس رفت شده و برخی از شاخص‌ها به نقطه قعر در میان اعضای سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه رسیده است، که به خودی خود بیانگر ضعف عملکرد ساختار حاکم است.

به طور مثال در شاخص نرمش اجتماعی اسرائیل در یکی از پایین‌‌ترین ردها و در رتبه 83 از 146 قرار دارد و در بعد سرمایه‌های انسانی در بعد فساد حاکمیتی هم اسرائیل رتبه 45 و در شرایط دموکراسی هم در این لیست 44 ام هستیم.

در ادامه این مقاله آمده است، محققان این مرکز تاکید دارند شکاف اجتماعی و اقتصادی روز به روز در حال افزایش است در حالی که شرایط آموزش قبل از تکمیلی هم به شدت اوضاع وخیمی دارد.

شرایط اقتصادی در اسرائیل در شرایط بحرانی قرار گرفته و شرایط دموکراسی هم در آن در حال فروپاشی هر چه بیشتر است و اعتماد به ساختار‌های حاکمیتی هم به شدت دچار شکنندگی شده است.

موردخای کوهن پژوهشگر میهمان در این مرکز تحقیقات اسرائیلی و مدیر سابق وزارت امور داخلی (رژیم صهیونیستی) هم در رابطه با این گزارش می‌گوید: اسرائیل امروز در بحران عمیق حاکمیتی به سر می‌برد، براساس شاخص‌های بین المللی، سیاست فشار بر خدمات عمومی در اسرائیل به آن و به ساکنانش زیان وارد کرده است، مدیریت عمومی طی سال‌های اخیر دچار ضعف شده و سرمایه‌های زیادی که در بخش آموزش و آموزش عالی صورت گرفته نتیجه چندانی به همراه نداشته و در مقایسه با شرایط بین المللی اسرائیل در زمره و دسته عقب افتاده‌ها قرار می‌گیرد.

دکتر ساگی الباز دیگر پژوهشگر این مرکز هم از اسرائیلی‌ها می‌خواهد تا از خواب بیدار شوند، زیرا نتایج گزارش فراگیر در مورد اسرائیل 2024 باید هر اسرائیلی را نسبت به آینده اسرائیل دچار نگرانی کند، زیرا نتایج آن به وضوح نشان می‌دهند که اسرائیل در شاخص‌های محوری بین المللی در حال پس رفت به سوی پایین‌‌ترین نقاط این لیست است.

ژنرال بریک: ادامه جنگ منجر به فروپاشی اسرائیل می‌شودمردم لبنان: موشکهای سپاه بر فراز قدس؛ نماد فروپاشی اسرائیلپایان جنگ نابرابر آغاز فروپاشی ساختار رژیم صهیونیستی است

در بخش دیگری از این گزارش هم اسرائیل در شاخص تروریسم در رتبه دوم قرار می‌گیرد که خود بیانگر ناامنی شدید در آن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • «سمفونی بهار» در هلند نواخته می‌شود
  • موسسه سماوا با چهار کتاب صوتی به نمایشگاه کتاب می آید
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم