Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، مدت‌هاست مشکل آنتن‌دهی و سرعت پایین اینترنت در شهر سی‌سخت باعث سردرگمی و کلافه شدن مردم شده است.

شبکه اینترنت و فضای مجازی یکی از قدرتمندترین و مؤثرترین راه‌های ارتباطی در سرتاسر جهان محسوب می‌شود که به صورت  لحظه ای میتوان از طریق این شبکه به تمام اطلاعات روز دنیا دسترسی پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر کسب و کارها و درآمدهای امروزی به سمت اینترنتی شدن سوق پیدا کرده است،  تامین هزینه‌های زندگی بسیاری از مردم از این طریق به وجود می‌آید، اینترنت حتی باعث شده که شغل‌های میلیونی از این راه ایجاد و آمارهای زیادی در سطح دنیا به این امر اذعان می‌کنند که شبکه‌های اینترنتی غول‌های اشتغالزایی در دنیا شده‌اند.

شیوع کرونا در چند سال اخیر باعث شد جامعه  نیاز بیشتر به شبکه‌های اینترنتی و فضای مجازی  پیدا کند ولی همین موضوع عاملی شده که مشکلات زیرساخت‌ اینترنتی نمایان‌تر شود و مردم را دچار سردرگمی کند.

 شهرستان دنا از لحاظ زیرساخت‌های اینترنتی آن چنان که باید در حال رشد نیست که جا دارد متولیان امر توجه ویژه ای به شهر توریست پذیر سی سخت داشته باشند.

مردم شهر سی سخت از وضعیت نامناسب آنتن دهی، اینترنت و شبکه‌های مخابراتی گلایه دارند به طوری که مشکل آنتن دهی در چندین منطقه  شهر سی سخت  پررنگ‌تر شده و مردم را دچار سردرگمی کرده است.

ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه که منجر به اختلال در اینترنت همراه می‌شود نیز مدتی است که در برخی مناطق شهر سی سخت بیشتر احساس می‌شود و این در حالی است که شهر سی سخت در فصل بهار و تابستان پذیرای خیل عظیمی از گردشگران است که این مهم  به خودی خود باعث مشکلات آنتن دهی  فراوان تری می شود.

 شهروندان سی سختی می‌گویند؛ کیفیت اینترنت همراه در بعضی مناطق شهر سی سخت به شدت پایین‌ آمده است که  فکر می‌ کنیم  مشکل از پهنای باند و زیرساخت‌های اینترنتی است  چرا که هر وقت  آنتن‌دهی تلفن همراه ضعیف می‌شود با مشکل ضعیف شدن اینترنت هم مواجه هستیم.

 پیگیری‌های فارس نشان می‌دهد که  ضعف آنتن دهی و پایین بودن سرعت اینترنت در برخی خیابان ها و مناطق شهر سی سخت مشهود است به ویژه در روزهای پایانی هفته و تعطیلات که گردشگران برای گردش و تفریح وارد شهر سی سخت می شوند این مشکل ملموس‌تر می شود.

آن‌ها می‌گویند پایین بودن سرعت اینترنت در مناطقی  است که نسل های بالاتر ارائه نشده است و به طور کلی تبدیل سرعت و نسل اینترنت همراه در کشور نیز بستگی به مکان و استان دارد و در استانهای مختلف، فرصت تبدیل این وضعیت متفاوت است که متأسفانه شهر سی سخت از این نسل اینترنت بی بهره است.

شهروندان سی‌سختی می‌گویند زیبنده نیست که هنوز مردمان شهر پرگردشگر و توریست پذیر سی سخت از آنتن دهی موبایل و نبود اینترنت رنج ببرند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر سی سخت آنتن دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع در روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها و پروژه احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین اضطراری آب سیستان و زاهدان با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکارهای متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

امینی با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن گفت: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین 100 هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند