Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران گفت: تولید آلومینیوم بهتر از سال گذشته شده است و امیدواریم که افزایش تولید به کاهش قیمت مواد اولیه نیز کمک کند زیرا تأمین مواد اولیه اعم از آلومینا، آند و... جزء چالش‌هایی است که در صنعت آلومینیوم وجود دارد. هوشنگ گودرزی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص وضعیت تولید آلومینیوم، گفت: تولید آلومینیوم و تأمین صنایع پایین‌دستی با حضور مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو) به عنوان یک تولیدکننده بزرگ داخلی، بهتر از سال گذشته شده است و امیدواریم که افزایش تولید به کاهش قیمت مواد اولیه نیز کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تأمین مواد اولیه اعم از آلومینا، آند و... چالش‌هایی است که در صنعت آلومینیوم وجود دارد و بخش عظیمی از این مواد اولیه به کشور وارد می‌شود بنابراین بخشی از محصولات داخلی باید صادر شود و به جای پولی که بابت خرید مواد اولیه و ملزومات تولید می‌پردازیم باید بخشی از مواد را به صورت خام صادر کنیم تا مواد اولیه مورد نیاز را برای کشور خریداری کنیم.   رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران بیان کرد: برای تأمین آلومینا شرکت‌های مادر باید تلاش بیشتری شود.
گودرزی اظهار کرد: در حال حاضر صنایع پایین‌دستی با ظرفیت خوبی فعالیت می‌کنند، زیرا واردات به مقدار زیادی محدود شده و افزایش قیمت ارز به کاهش واردات کمک کرده است همچنین صنایع پایین دستی طی یک الی دو سال اخیر به ظرفیت خوبی دست یافتند و به دنبال توسعه و نوسازی هستند.
وی عنوان کرد: طی چند ماهه آخر سال ۱۴۰۰، تقاضای خارجی برای محصولات ایرانی افزایش پیدا کرد و این امر باعث توجه به کیفیت و افزایش مقدار تولید شده است همچنین امیدواری را در صنایع پایین دستی به وجود آورده است.
رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که صنایع پایین دستی با آن روبرو بوده جابجایی پول است.   گودرزی خاطر نشان کرد: امیدواریم در سال ۱۴۱ از نظر ظرفیت تولید در صنایع بالادستی و پایین دستی وضعیت بهتری را داشته باشیم.   بیشتر بخوانید: قیمت بازار جهانی فلزات غیرآهنی/ امروز دوشنبه ۱۸ بهمن

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی آلومینیوم صنایع پایین دس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی آلومینیوم صنایع پایین دستی تولید آلومینیوم مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۶۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

 محمد کرمی  در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟