Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احد ظفری رئیس اداره مدیریت بحران و مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: به تفکیک سطح باغات خسارت دیده استان بر اثر سرمازدگی بهاره  ۹ هزار و ۹۱۹ هکتار با برآورد ۴۳۷ میلیارد تومان خسارت و سطح زمین های زراعی خسارت دیده هم  ۹ هزار و ۳۹۶ هکتار با برآورد ریالی خسارت ۵۷ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوگفت: درصد خسارت سرمازدگی به باغ های استان همدان ۱۵ تا ۷۰ درصد بسته به نوع محصول متفاوت است و دچار خسارت شده‌اند.

زردآلو، بادام دیم و آبی و آلو از بیشترین محصولات باغی خسارت دیده دراستان همدان در سرمازدگی و افت دما بهاره اخیر است.

رئیس اداره مدیریت بحران و مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در زمین های زراعی نیز محصولات کلزا، گلرنگ، گندم و جو آبی و دیم بین ۲۰ تا ۳۰ درصد دچار خسارت شده‌اند.

ظفری گفت:خوشبختانه با هماهنگی با صندوق بیمه که در سال زراعی ۱۴۰۱_۱۴۰۰ شکل گرفته در سطح محصولات زراعی ۲۴۴ هزار هکتار و در محصولات باغی ۵۶۶ هکتار از محصولات زیر پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.

او گفت: از کشاورزان و بهره برداران درخواست داریم به اطلاعاتی که توسط شبکه پیش آگاهی و نیز اداره کل هواشناسی و جهاد کشاورزی از طریق پیامک اعلام می‌شود برای اقدامات پیشگیرانه مساعدت لازم را داشته باشند و علاوه بر آن با بیمه محصولات خود در صورت هرگونه خسارت به محصولات زراعی و باغی بتوانند از مزایای صندوق بیمه برای جبران خسارت استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرمازدگی باغات جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی مه‌ولات گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۱۷میلیارد تومان غرامت در بخش کشاورزی مه ولات پرداخت شده است.

هادی ساربان ۱۱ اردیبهشت در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی و دام این شهرستان به پرمخاطره بودن بخش کشاورزی و وقوع خشکسالی در سال‌های اخیر و همچنین اهمیت بیمه در بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی گفت: در بیمه‌های کشاورزی ۶۵ درصد حق بیمه توسط دولت و کمتر از ۳۵ درصد توسط کشاورز پرداخت می‌شود که در سال گذشته طبق گزارش صندوق بیمه محصولات کشاورزی کل حق بیمه پرداختی توسط کشاورزان ۷.۹ میلیارد تومان بوده در حالی که ۱۷ میلیارد تومان به بیمه‌گذاران غرامت پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات خشکسالی و سرما را از مهمترین عوامل خسارت‌زای سال گذشته دانست و از کشاورزان خواست برای ضمانت، محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی در این جلسه اظهار کرد: این صندوق در سال گذشته ۱۵ محصول را تحت پوشش بیمه قرار داده که از این تعداد ۸ محصول در سال گذشته خسارت دیده و در این بین بیشترین غرامت پرداختی مربوط به محصول پسته به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان است.

خزاعی در پایان از اقساطی شدن حق بیمه محصولات کشاورزی و تخفیفات ویژه حق بیمه در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در سال زراعی جدید در شهرستان مه ولات تاکنون ۸۱۱ فقره بیمه‌نامه برای ۱۳ محصول صادر شده است که بیشترین تعداد مربوط به محصول پسته ۵۷۱ فقره و به مساحت ۲۴۰۵ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی؛ احتمال خسارت به محصولات کشاورزی
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی