Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-عضو هیات مدیره انجمن ناشران کودک و نوجوان گفت : نمایشگاه کتاب تهران با توجه به این که دو سال است برگزار نشده مردم عمدتا با تازه‌های کتاب آشنا نشده اند.
به گزارش خبرگزاری آریا،محمد تقی حق بین (عضو هیات مدیره انجمن ناشران کودک و نوجوان) طی یادداشتی در خصوص " نمایشگاه کتاب تهران " نوشته  است:
با این که در این مدت طرح‌های فصلی فروش کتاب وجود داشته و فروش مجازی کتاب در قالب نمایشگاهی اینترنتی در دونوبت برگزار شده که کمک بزرگی به این حوزه و اقتصادش بود، ولی دیدار مردم با کتاب نکته مهمی است که می‌تواند با تشکیل یک نمایشگاه حضوری رنگ و بوی دیگری بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امروز شاهدیم حتی در کشور‌های اطراف ما با حضور مردم، نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود و مردم می‌توانند کتاب‌های مورد نیازشان را تهیه کنند.
حتی در نمایشگاه کتاب بولونیا که امسال در اروپا برگزار شد، در سالن مخصوص ناشران ایتالیایی مردم عام هم می‌توانستند بیایند و کتاب مورد نظر خود را بخرند.
اصلا این مقایسه که ما بگوییم ما باید صرفا نمایشگاهی شبیه به نمایشگاه فرانکفورت یا کتاب کودک بولونیا برگزار کنیم قیاس اشتباهی است.
ما می‌توانیم دستاورد‌های مهم نشر دنیا را وام بگیریم و بومی کنیم.
برای نمونه حق خرید و فروش اثر می‌تواند در بخش بین الملل نمایشگاه کتاب دنبال شود.
ما در آخرین نمایشگاه برگزار شده در سال‌های گذشته که قیمت کتاب در آن زمان حدود یک چهارم قیمت‌های کنونی بود، فروش حدود 120 میلیارد تومانی را تجربه کردیم.
قطعا اگر نمایشگاه امسال به خوبی برگزار شود می‌توانیم شاهد فروش حدود 300 میلیارد تومانی باشیم.
ضمن این که لمس کتاب و تورق آن، در انتخاب و خرید مشتریان بسیار کمک خواهد کرد.
پرس و جوی من از ناشران نشان می‌دهد در جریان نمایشگاه‌های مجازی کتاب بیشتر کتاب‌هایی که مردم با آن‌ها آشنایی داشته اند فروخته شده، اما کتاب‌های جدید در بیشتر انتشاراتی‌ها به مردم معرفی نشده است که تنها راه آشنایی مردم با کتاب می‌تواند همین نمایشگاه‌های حضوری باشد.
ایران در دو ماه گذشته در نمایشگاه کتاب کشور‌های عمان و لبنان شرکت کرد و ما شاهد بودیم در‌های هر دو نمایشگاه به روی مردمشان باز بود و آن‌ها با استقبال خوب می‌توانستند کتاب خود را تهیه کنند.
اما کشور ما به علت جمعیت قابل توجه بازدید کننده، (در دوره همه گیری) مانند کشور‌های مصر و هند عمل کرد.
حالا وقت آن رسیده با وجود باز بودن بیشتر مراکز فرهنگی، نمایشگاه کتاب هم فعالیت خود را شروع کند.
امسال در نمایشگاه (کتاب) هم می‌شود با قوانین خاصی مانند الزام واکسینه بودن مردم، ماسک زدن اجباری و وسیع کردن راهرو‌ها فضای خوبی برای معرفی در حوزه کتاب داشته باشیم. از همه مهمتر بحث اقتصاد نشر است.
در شرایطی که کتاب در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد و ناشران گرفتار تولید کتاب‌های خود هستند و قیمت‌های کاغذ، فیلم و زینک سرسام آور شده، (برگزاری نمایشگاه) در انتخاب و دریافت مستقیم کتاب به مردم کمک می‌کند.
ولی برای این که رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را هم کرده باشیم با توجه به پرچم دار بودن حوزه کتاب در بحث فرهنگ، باید بیش از هر جای دیگری شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم و با توجه به واکسیناسیون گسترده کشور مطمئنم مشکل خاصی نخواهیم داشت و می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کامل بکنیم.
ستاد نمایشگاه کتاب مشغول به کار است و قبلا هم تصمیم داشتند فروش مجازی (هم) باشد. همچنان بر این موضوع اصرار داشته باشند که در کنار نمایشگاه حضوری نمایشگاه مجازی هم برگزار شود تا کمتر شاهد تردد جمعیت قوی گذشته باشیم به ویژه در خصوص مردم شهرستان‌های دیگر.
قطعا نمایشگاه حضوری کتاب با ویژگی و قابلیت فوق العاده می‌تواند به انس مردم با کتاب کمک کند.
در این مدت کرونا، یکی از تفریحات مردم رفتن به کتاب فروشی و تهیه کتاب بود.
امیدوارم بعد از نمایشگاه کتاب در اولین فرصت تا قبل از شروع تابستان این عقب ماندگی فروش فصلی کتاب در کتاب فروشی‌ها (جبران شود) انجام شود و این نوبتی هم که در زمستان از دست رفت و هم در بهار شاهد فروش فصلی کتاب باشیم.
رونق کتاب فروشی‌ها برای ما مهم‌ترین اصل است و ما باید همه برنامه ریزی هایمان را برای حوزه عرضه کتاب در سطح کتاب فروشی‌ها و گسترش کتاب فروشی‌ها انجام دهیم.
آن جاست که می‌توانیم به یک روش پایدار برسیم و نمایشگاه را از این ابعاد گسترده‌ای که دارد شاید به تازه‌های کتاب سوق دهیم (ترجیح ناشران برای عرضه کتاب‌های تازه).
آن زیر ساخت مهم است که انشالله در سال 1401 شاهد توجه معاونت فرهنگی وزارت ارشاد به کتاب فروشی‌های کل کشور باشیم.
" محمد تقی حق بین" عضوهیت مدیره انجمن فرهنگی تاشران کناب کودک ونوجوان است.
وی سابقه مدیریت بخش‌هایی از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و نمایشگاه قرآن کریم را در طول سی سال در کارنامه خود دارد.
دریافت لوح خادم نشر و خادم القرآن کریم به پاس سال‌ها تلاش در حوزه نشر، انتشار بیش از دویست اثر صوتی و مکتوب و برگزاری هزار نمایشگاه کتاب در داخل و خارج از کشور از جمله فعالیت‌های وی در حوزه نشر است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نشر نمایشگاه کتاب کتاب فروشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت

وزیر صمت گفت: واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت است، اما در مناطق آزاد قابل اجر است.

به گزارش تسنیم، عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت: ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی‌ها فرصت خوبی است.

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می‌توانیم در اختیار چینی‌ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی‌هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی‌ها نیز از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشور‌های دیگر باشد و بتوانیم رکورد‌های تازه‌ای را ثبت کنیم.

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه‌ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم، زیرا آفریقایی‌ها علاقمندند شرکای تازه‌ای برای خود انتخاب کنند و ایران می‌تواند یکی از شرکای تجاری آن‌ها باشد.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می‌خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد.

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل‌های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه‌ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند.

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست‌های جدید است، اما سیاست‌های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت‌های داخلی نیاز‌های جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودرو‌های کارکرده گفت: در خصوص خودرو‌های کارکرده دولت لایحه‌ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه د‌ولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم.

علی آبادی گفت:، اما مصوبات خودرو‌های کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو + فیلم
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود