Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی در نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: امیدواریم در حوزه تحقیق و فناوری سلامت گام های موثری متناسب با نام گذاری امسال با عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهی افزود: تحقیقات پاسخگو که بر پایه نیاز حوزه سلامت باشد یکی از دغدغه های جدی است. با توجه به منابع و زمان محدودی که داریم باید برنامه ها را در راستای رفع نیازهای بومی کشور متمرکز کنیم.

وی افزود: شعار امسال فرصت خوبی را فراهم کرده تا ضمن دنبال کردن سیاست های کلان کشور، تغییراتی را در رفتار تحقیقاتی پژوهشگران سلامت ایجاد کنیم.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی برنامه هایی که برای سال جاری ارائه می کنند قابل اجرا باشد و به عملیاتی سازی برنامه حتما توجه شود و تا جای ممکن به تامین زیرساخت هایی که در راستای شعار نیست پرداخته نشود.

وی گفت: همه دانشگاه ها بر اساس زیرساخت و توانمندی که دارند و اعضای هیات علمی و نیروی انسانی که دارند برنامه بدهند. مراکز تحقیقاتی باید پویا و در راستای سیاست های دانشگاه باشد. شرکت های دانش بنیان، هسته های فناوری، پارک های علم و فناوری همه در یک راستا حرکت کنند.

پناهی افزود: از توانمندی دانشگاه ها به صورت تقسیم بندی آمایش منطقه ای استفاده شود. اگر دانشگاهی زیرساخت خوبی دارد دیگر دانشگاه های اطراف از آن امکانات بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه باید به قشر جوان و نخبه بها داده شود، گفت: در مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده ها برای جوانان فرصت سازی شود. فارغ التحصیلان ما خیلی خوب و راحت جذب دانشگاه های خارجی می‌شوند از یک جهت خوب است زیرا نشان می‌دهد سطح آموزش ما در عرصه بین‌المللی بسیار بالاست ولی از سوی دیگر تبدیل به تولیدکننده نیروی انسانی متخصص شده‌ایم بدون اینکه بازدهی برای کشور داشته باشد. بنابراین ابتدا باید این نیروهای متخصص را خودمان جذب کنیم؛ برای این مسئله باید ظرفیت سازی شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه در سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» وقتی مبادرت به تشکیل و تقویت شرکت دانش بنیان می کنیم باید بدانیم هدف فقط افزایش کمی نیست. حتما باید با برنامه و تعیین ماموریت ها باشد تا بدانیم این شرکت ها کدام نیاز کشور را تا پایان سال تامین می کنند.

کد خبر 5462532

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی مراکز تحقیقاتی محققان ایرانی حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان حمله روسیه به اوکراین فناوری فضایی فیس بوک تراشه عیسی زارع پور روسیه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ایالات متحده امریکا اینترنت نوآوری تحقیقات و فناوری دانش بنیان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور