Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اصفهان و ورزنه با اشاره به مصوبه یک شورای امنیتی برای برداشت آب از پروژه بن-بروجن گفت: این مساله معیشت کشاورزان و مردم اصفهان را به خطر می‌اندازد.

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، در خصوص برداشت آب از پروژه بن-بروجن، گفت: در یکی از شورا‌های امنیتی کشور برداشت آب از این پروژه مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جای تعجب دارد که نگاه امنیتی به چنین طرحی وجود دارد.

طغیانی توضیح داد: جای تعجب دارد که تمام مسائل اصفهان، شرق این استان، فرونشست اصفهان در شهر اصفهان، خشکی باغات غرب اصفهان، خشکی تالاب طبیعی گاوخونی مسائل امنیتی نیستند، در معرض خطر بودن زندگی دو و نیم میلیون نفر در استان اصفهان، از جهت امنیتی اهمیت ندارد، اما برداشت آب از بن-بروجن، به لحاظ امنیتی اهمیت پیدا کرده است!

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سهم آب درنظر گرفته شده برای یزد، گفت: برای یزد با جمعیت حدود یک میلیون ۲۰۰ هزار نفر در تابلوی منابع و مصارف ۷۶ میلیون مترمکعب آب درنظر گرفته شده درحالیکه هیچ کدام از طرح‌هایی که قبلا قرار بود این مقدار آب را تأمین کرده و به زاینده رود تحویل دهند، اجرا نشده است.

وی همین مساله را یکی از دلایل بدبینی مردم نسبت به طرح‌هایی مانند بن-بروجن دانست و افزود: وزارت نیرو در نامه‌ای رسمی اعلام کرد که در استان چهارمحال و بختیاری ۲۱۹ میلیون مترمکعب آب تخصیص داده شده و تا تخصیص کامل در تابلوی منابع و مصارف که حدود ۲۳۷ میلیون مترمکعب است، حدود ۱۸ میلیون مترمکعب می‌توانند براشت کنند در حالیکه برداشت‌های غیرمجاز و غیررسمی در استان بالادست حوضه زاینده رود، به گفته رئیس پیشین این حوزه آبریز، بیشتر از ۳۳۰ میلیون مترمکعب است. به این معنی که چهارمحال و بختیاری بیش از سهم خود در حالت نرمال آب برداشت می‌کند.

وی توضیح می‌دهد: شرایط نرمال برداشت آب در چهارمحال و بختیاری، یعنی ۲۳۷ میلیون مترمکعب هم در حالی امکان پذیر است که آب از پروژه بهشت آباد تأمین شود و کوهرنگ سه سهم آب را بدهد.

طغیانی تأکید کرد: در سالی که بارش وضعیت مناسبی ندارد و جبران کننده کسری‌های گذشته نیست، و کوهرنگ سه و بهشت آباد هم اجرا نشده و از زاینده رود ۷۶ میلیون مترمکعب به یزد می‌رود، برداشت آب از بن-بروجن هم با تصمیمات عجیب و غریب همراه است، نتیجه‌ای جز از بین رفتن معیشت کشاورزان و باغداران، فرونشست زمین در اصفهان و به خطر افتادن زندگی مردم ندارد.

وی تصریح کرد: قطعا از وزیر نیرو که مصوب اصلی این نوع حرکات است سوال می‌پرسیم و وی باید پاسخ بدهد که در این ۶ ماه برای احیای زاینده رود چه کرده است. از سوی دیگر سوالاتی درباره اجرای طرح‌های این چنینی را می‌پرسم و پیشنهاد می‌دهم که منابع آبی را از مسیر‌های دیگری در چهارمحال و بختیاری تأمین کند.

نماینده مردم اصفهان خاطرنشان کرد: قطعا باید آب شرب استان پرآب چهارمحال و بختیاری تأمین شود، اما از نظر ما راه تأمین این آب، زاینده رود نیست.

گفتنی است، براساس پروژه انتقال آب بن-بروجن، قرار است آب از حوضه آبریز زاینده رود به حوضه آبریز کارون انتقال یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتقال آب بن بروجن مجلس شورای اسلامی کشاورزی شرق اصفهان نماینده مردم اصفهان چهارمحال و بختیاری میلیون مترمکعب برداشت آب زاینده رود بن بروجن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران از آغاز برداشت محصول گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ جلال یوسفی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال زراعی جاری ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت محصول گندم اختصاص یافته است که تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن گندم از مزارع برداشت شده، و در مجموع پیش‌بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن داریم.

وی اضافه کرد: ۱۷ مرکز خرید در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تأمین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی دهلران ادامه داد: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول وجود دارد، هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های به منطقه صورت گرفته است و به زودی در شهرستان مستقر خواهند شد.

یوسفی گفت: با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از روزهای ابتدای برداشت به کشاورزان و کمباین داران اطلاع رسانی شده است، کشاورزان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی برخورد شود.

وی با اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران، گفت: در سال جاری بیش از ۱۹ هزار تن دانه روغنی از مزارع کلزا برداشت شد که این میزان برداشت در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران تاکید کرد: با توجه به صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایای محصولات، کشاورزان از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری کنند

کد خبر 747991

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران