Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:40:44 GMT

ضرورت تبیین اهمیت تزریق دز سوم واکسن

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۴۹۲۶۶

ضرورت تبیین اهمیت تزریق دز سوم واکسن

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، بر ضرورت تبیین اهمیت تزریق دز سوم واکسن و اقناع افکار عمومی به انجام این مهم در جهت حفظ سلامت عمومی جامعه تاکید کرد و گفت: لازمست پایگاه‌های سیار و تیم‌های واکسیناسیون در شهرک‌های مسکونی، روستاها و مراکز پر رفت و آمد افزایش یابد.

اسدالله عباسی در جلسه ستاد مدیریت کرونای استان گیلان با محکوم کردن حادثه تروریستی در حرم رضوی اظهار کرد: امروز دشمنان با اختلاف‌افکنی سعی در شکستن وحدت مسلمانان دارند و دست به هر کاری در هر مکانی می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت کرونا در گیلان و کاهش شمار فوت شدگان ناشی از بیماری افزود: عادی انگاری در جامعه و عدم رعایت دستورالعمل ها توسط برخی افراد، موجب شده تا شاهد بروز چند دوره سخت از گسترش این ویروس باشیم.

رئیس ستاد استانی مدیریت کرونا گیلان انجام اقدامات نظارتی با تاکید بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در خصوص تزریق واکسن هم باید به انجام این مهم در بازاریان و صاحبان مشاغل که با افراد پرشماری مراوده دارند، توجه ویژه ای داشت.

عباسی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اصناف گیلان در امر واکسیناسیون، ثبت نام در سامانه نشان سلامت و دریافت کد کیو.آر عملکرد خوبی داشته اند که این مهم باید تداوم یابد.

وی با اظهار گلایه از آن دسته افرادی که از تزریق واکسن خودداری می‌کنند، حفظ سلامت عمومی جامعه و نیز کاهش مخاطرات ناشی از شیوع ویروس را از نتایج مثبت واکسیناسیون خواند و افزود: در جلسات ستاد استانی مدیریت کرونا چندین بار تاکید داشته ام که دستگاه های اجرایی گزارشی از واکسیناسیون پرسنل خود ارائه کنند و لازمست این مهم مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

استاندار گیلان عدم توجه به واکسیناسیون را به معنای بی توجهی به سلامت آحاد جامعه و به خطر انداختن جان آنان دانست و تاکید کرد که موضوع واکسیناسیون، در همه دستگاه ها و نیز مراکز آموزشی با جدیت دنبال شود و سیاست اقناع سازی افکار عمومی از سوی رسانه ها در تحقق این امر، موثر است.

وی تریبون‌های نماز جماعت و محافل دینی ماه مبارک رمضان را فرصتی مناسب برای ترویج بیشتر ارتقای فرهنگ بهداشت عمومی و دعوت به واکسیناسیون دانست و از روحانیون و مبلغان مذهبی خواست به این موضوع توجه کنند.

عباسی به افزایش پایگاه های سیار و حضور تیم های واکسیناسیون در شهرک های مسکونی، روستاها، ورزشگاه ها و اماکن تجمعی تاکید و خاطرنشان کرد: در اجرای این سیاست از ظرفیت طرح شهید سلیمانی استفاده شود.

استمرار عدم ارائه خدمات از سوی بانک ها به افرادی که واکسن نزده اند، تداوم رعایت جدی دستورالعمل های بهداشتی در جریان آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه ها و اهتمام به تعالی آموزشی فرزندان‌مان از دیگر مواردی بود که استاندار گیلان بر آنها تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان