Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در مراسم سالگرد شهادت صیاد شیرازی و هفته ارتش در حسینیه ارتش، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی  اظهار داشت: برگزاری چنین مراسم هایی به منظور بازگویی رشادت‌ها و الگوبرداری از سیره و روش رزمندگان و شهدا است.

وی با بیان اینکه وقتی دوران خدمت یک رزمنده به شهادت ختم می‌شود، ماندگار و ارزش ویژه‌تری در جامعه پیدا خواهد کرد، گفت: نیروهای مسلح و کسانی که در عرصه پاسداری نظم و امنیت گام برداشته، باید شاخصه‌هایی برای الگوشدن در جامعه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در کردستان در توصیف شاخصه‌های مومنان و نیروهای مسلح به سوره انفال اشاره کرد و گفت: یک ژنرال در جمهوری اسلامی باید شاخصه تقوا داشته باشد چرا که هر کسی در کشور خودش نیز مورد توجه قرار می‌گیرد اما در این میدان «تقوا» حرف اول را می‌زند.

وی افزود: نیروهای مسلح در لباس مقدسی که بر تن دارند، باید روز به روز ایمان‌شان به الله قوی‌تر و به خداوند توکل کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی جهاد، هجرت، ایمان، ایثار و شهادت‌طلبی را شاخصه‌ شهدای والامقام، رزمنده و انسان حقیقی خواند و عنوان کرد: این انسان‌ها در هنگام جهاد و هجرت، آماده حضور در میدان هستند.

وی شهید صیاد شیرازی را یک شهید شاخص معرفی کرد و افزود: شهید صیاد اسوه اخلاق و فرد مقدسی است که خلوص نیت، عبادت، معنویت و تقوایش هم زبانزد بود.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی با اشاره به ابعاد عملیات مرصاد یادآور شد: شهید صیاد شیرازی در عملیات مرصاد آن حرکت جهادی را از خود نشان داد و دشمنان و جریان نفاق شکست سنگینی خوردند و اقدامش برای همیشه در تاریخ ماندگار شد.

نماینده ولی فقیه در  کردستان اظهار داشت: امیدوارم همواره قدردان این سرمایه‌های جهادی کشور باشیم و فرزندانمان پیرو انسان‌های با شهادت و مجاهد فی سبیل الله باشیم.

سپهبد شهید علی صیاد شیرازی در سال ۱۳۲۳ در شهرستان درگز استان خراسان دیده به جهان گشود. او از فرماندهان مکتبی ارتش جمهوری اسلامی پس از انقلاب اسلامی بود که در هشت سال دفاع مقدس درخشید.

صیاد شیرازی صبح روز شنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۳۷۸ توسط منافقان کوردل جلوی در منزلش ترور شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.  

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران کردستان نماینده ولی فقیه کردستان علی صیاد شیرازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران کردستان نماینده ولی فقیه کردستان انقلاب اسلامی ایران کردستان نماینده ولی فقیه کردستان علی صیاد شیرازی نماینده ولی فقیه صیاد شیرازی شهید صیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری

به گزارش خبرنگار مهر؛ ویژه برنامه چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «آگاه زمان» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور خانواده شهید مطهری، جمعی از چهره‌های علمی، دینی و همچنین دوستداران و اندیشمندان حوزه فرهنگ و هنر در خانه موزه شهید مطهری برگزار می‌شود.

شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات مطهری در طول حیاتشان ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

مطهری ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور شد و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد.»

زمان برگزاری این مراسم سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در خانه موزه شهید مطهری واقع در خیابان دولت، نبش بن بست صدرا است.

کد خبر 6089537 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • ایثارگران اسوه عزت و پایداری انقلاب هستند
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • لیبرال دموکراسی پایبند هیچ قانونی نیست/تاریخ پراز جنایت استکبار
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در کردستان تشریح شد
  • پاسداران سرباز ولایت و انقلاب اسلامی هستند
  • دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است