Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@12:23:34 GMT

فراخوان موسسه خبر برای جشنواره خلیج فارس

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۳۹۵۸

فراخوان موسسه خبر برای جشنواره خلیج فارس

ایسنا/فارس مؤسسه بین‌المللی فرهنگی رسانه‌ای خبر، به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج‌فارس، فراخوان ادبی منتشر و از شعرای سراسر جهان برای ارسال سروده‌های خود با موضوع "خلیج‌فارس" به دبیرخانه این جشنواره دعوت کرد.

براساس فراخوان اعلامی از سوی موسسه فرهنگی رسانه‌ای خبر، علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره بین‌المللی خلیج فارس این جشنواره شعر می‌توانند تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه یکم اردیبهشت، سروده‌های خود را به شماره واتساپ 09307509963 یا ایمیل khabar1401@gmail.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

com ارسال کنند.

موسسه خبر اعلام کرد که در این جشنواره به 3 شعر برگزیده طبق نظر شورای داوران، جوایز ارزنده ای به شاعران آن همراه با لوح سپاس، اهدا و اشعار برگزیده در ویژه نامه هفتگی ادبی- هنری نگاه پنج شنبه و همچنین فصلنامه نوشتا منتشر خواهد شد.

مدیر مسئول روزنامه «خبرجنوب»، هدف از برگزاری جشنواره شعر خلیج‌فارس را مقابله فرهنگی و رسانه ای با تحریف و جعلی سازی‌های مکرر اجانب نسبت به نام «خلیج‌فارس» به عنوان بخشی از واقعیت انکارناپذیر تاریخ ایران برشمرد.

حسین واحدی‌پور به خبرنگاران گفت: از آنجا که اشعار و متون ادبی، شانه به شانه اسناد مکتوب تاریخی و فرهنگ شفاهی، نقشی کلیدی برای بقای هویت ملی این سرزمین دارند، روزنامه «خبرجنوب» به عنوان قدیمی ترین و پرتیراژترین روزنامه جنوب کشور، این تعهد رسانه ای را در خود احساس می‌کند که در جهت بازنمایی این بخش همیشه ماندگار از هویت ایران زمین، گامی فرهنگی بردارد.

واحدی پور یادآور شد: نام روزنامه «خبرجنوب» همواره با تاریخ سازترین رویدادهای مهم چهل و دو سال گذشته ایران و به ویژه خطه جنوب گره خورده است که یکی از آن یادگارها، چاپ فوق العاده این روزنامه و توزیع گسترده آن به محض آزادسازی خرمشهر به عنوان اولین روزنامه کشور بود که این مژده را به اطلاع ملت ایران رساند؛ اقدامی که مردم جنوب کشور همچنان از آن به عنوان نوستالژی روزهای دفاع مقدس یاد می‌کنند.

مدیر مسئول روزنامه «خبرجنوب» ادامه داد: برگزاری جشنواره شعر خلیج‌فارس نیز حرکتی است در راستای سیاست گذاری‌های این روزنامه که  به منظور حراست فرهنگی از داشته‌ها و افتخارات ملی همواره دنبال می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری روزنامه خبرجنوب خلیج فارس روز ملی خلیج فارس جشنواره بین المللی خلیج فارس خلیج فارس رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز تمام اتفاقات منطقه بی‌ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست و جنگ‌افروزی و تلاش دشمنان دشمنان برای سلطه بر این منطقه مهم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سیدمحمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم. 

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا در سده های گذشته پرتغالی ها و در عصر کنونی آمریکایی ها در این منطقه حضور دارند. 

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز تمام اتفاقات منطقه بی‌ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست و جنگ‌افروزی و تلاش دشمنان دشمنان برای سلطه بر این منطقه مهم است. 

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق این خلیج به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراثشان نگهداری کرده و می کنند. 

حسینی با اشاره به فرهنگ 8 هزار ساله خلیج فارس گفت: پرتغالی ها 117 سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز 10 اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد. 

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند. 

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند. 

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند. 

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد. 

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • خلیج‌فارس از پایه‌های مستحکم هویتی ایرانیان است
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی