Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره کل دامپزشکی استان تهران، مهدی سلوکانه به ۶ هزارو ۳۸۰  مورد بازدید از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان  اشاره کرد و اظهار داشت: هزارو ۳۸۴ مورد، عرضه غیربهداشتی فرآورده های خام دامی شناسایی و کشف شد.

این مقام مسئول ادامه داد: در بازدید های بعمل آمده، بازرسان بهداشتی دامپزشکی سطح استان، مقدار ۷۲ هزارو ۱۳ کیلوگرم، فرآورده های خام دامی ضبط و از چرخه مصرف انسانی، خارج نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۵۲ مورد نمونه برداری از موارد مشکوک نیز  اخذ گردید و ارجاع تعداد ۵۹ مورد از تخلفات مشاهده شده، به مراجع قضایی انجام شد.

نظارت های بهداشتی در کشتارگاه های دام سطح استان

سلوکانه با اشاره به  نظارت های بهداشتی در کشتارگاه های دام در  سطح استان گفت: بر کشتار ۱۹۰ هزارو ۴۸۹  دام سبک و  ۲۱ هزارو ۷۸۷  دام سنگین و در کشتارگاه های صنعتی طیور به صورت شبانه روزی بر تعداد بیش از  چهار میلیون و۸۰۰ هزار  قطعه طیور نظارت بهداشتی و شرعی اعمال شد.

وی اضافه کرد: که در بازرسی های بهداشتی توسط ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه ها مقدار  ۲۶ هزار ۳۶۷  کیلوگرم لاشه مرغ  و ۱۴ هزارو ۶۹۱ لاشه دام سبک و سنگین غیرقابل مصرف انسانی تشخیص داده شد و از چرخه مصرف خارج شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران از استمرار طرح تشدید نظارتی دامپزشکی تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد و بیان کرد:  بازدیدهای سرزده و گشت های مشترک با دستگاه های نظارتی و متولی بازار، به منظور اطمینان خاطر شهروندان از مصرف فرآورده های خام دامی، ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، طرح تشدید نظارت های بهداشتی ٦٣ روز یعنی از ١٤ اسفندماه سال گذشته  تا ١٦ اردیبهشت ماه امسال در استان تهران برگزار می‌شود  که در این طرح ٢١ تیم ثابت در شهرستان های استان تهران و ٢٦ تیم سیار به صورت شبانه روزی فرآورده‌های خام دام و طیور را از لحاظ بهداشتی در مراکز عرضه کنترل و نظارت می کنند.  

برچسب‌ها گوشت قرمز سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گوشت قرمز سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور گوشت قرمز سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور فرآورده های خام دامی فرآورده های خام دام استان تهران سطح استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی