Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@03:30:00 GMT

عرضه اولین تبلت ویوو

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۶۴۴۹

عرضه اولین تبلت ویوو

فرارو- اولین تبلت ویوو قرار است فردا ۱۱ آوریل در چین عرضه شود. تنها چند روز پیش از عرضه رسمی این تبلت با شماره مدل PA217 در وب سایت Geekbench مشاهده شده است که برخی از مشخصات کلیدی آن را نشان می‌دهد. این لیست یک هسته کارآمد با حداکثر سرعت کلاک ۳.۱۹ گیگاهرتز، سه هسته با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و چهار هسته با کلاک ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ گیگاهرتز را نشان می‌دهد.

به گزارش فرارو، ویوو پد در گیک بنچ در تست تک هسته‌ای امتیاز ۱۰۲۷ و در تست چند هسته‌ای امتیاز ۳۳۸۲ را کسب کرده است. این دستگاه اندروید ۱۱ را اجرا می‌کند. vivo Pad با یک ماژول دوربین دایره‌ای و سبک مینیمالیستی عرضه خواهد شد. پشت و لبه‌ی دستگاه صاف به نظر می‌رسد، ظاهرا این طراحی برای محصولات برتر ویوو در نظر گرفته شده است. ویوو اخیرا چند تصویر از این محصول به اشتراک گذاشته است. صفحه نمایش این تبلت یک پنل ۱۱ اینچی با وضوح 2.5K و نرخ به روز رسانی ۱۲۰ هرتز می‌باشد. همچنین از فناوری Dolby Vision نیز پشتیبانی می‌کند.

دوربین
ماژول دایره‌ای پشت دستگاه دارای یک دوربین دوگانه می‌باشد. این دوربین دوگانه از یک دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و یک دوربین ثانویه ۸ مگاپیکسلی تشکیل شده است. یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی نیز در قسمت جلوی این تبلت وجود دارد که به نظر می‌رسد در قاب بالایی قرار گرفته باشد.

عملکرد
 چیپست هشت هسته‌ای کوالکام تبلت ویوو شامل یک هسته با کلاک ۳.۱۹ گیگاهرتز، سه هسته با حداکثر سرعت ۲.۴۲ گیگاهرتز و چهار هسته با حداکثر سرعت کلاک ۱.۸۰ گیگاهرتز می‌باشد. این تبلت احتمالا از تراشه اسنپدارگون ۸۷۰ استفاده می‌کند که با پردازنده گرافیکی Adreno 650 و ۸ گیگابایت رم جفت شده است.

قیمت و دسترسی
در خصوص قیمت این محصول هنوز اطلاعاتی وجود ندارد، اما Digital Chat Station قبلاً اعلام کرده بود که ویوو پد به گرانی تبلت‌های پرچمدار نخواهد بود. انتظار می‌رود این تبلت در ۱۱ آوریل عرضه شود.

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

کلیدواژه: تبلت ویوو یک دوربین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • ۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • ترافیک سنگین صبحگاهی در آزاد راه کرج تهران
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید