Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@08:00:38 GMT

پیشنهاد کاهش زمان حضور دانش‌آموزان درمدارس

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۶۶۷۱

پیشنهاد کاهش زمان حضور دانش‌آموزان درمدارس

آفتاب‌‌نیوز :

صفدر سلطانی با اشاره به اینکه بیماری کرونا و آموزش‌های مجازی آسیب‌های زیادی را به حوزه آموزش و دانش‌آموزان وارد کرده است، اظهار کرد: بیش از دوسال است که دانش‌آموزان، اولیا و معلمان ما درگیر آموزش‌های مجازی هستند. آموزش حضوری برای دانش‌آموزان قبل از سال جدید در دستور کار ستاد ملی کرونای کشور و وزارت آموزش‌وپرورش قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بالا بودن سطح واکسیناسیون در جامعه افزود: با توجه به شرایط جوی و ایجاد تهویه مناسب، رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک وغربالگری اولیه دانش‌آموزان تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر بازگشایی و حضوری شدن مدارس گرفته شد و بلافاصله بعد از تعطیلات نوروز بخشنامه بازگشایی مدارس را ابلاغ کردند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه یکی از وظایف ما رعایت بهداشت در مدارس است، تاکید کرد: ما دراین زمینه تمهیدات خوبی را اندیشیده‌ایم. حدود ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای بهداشت مدارس در نظر گرفتیم خصوصا مدارسی که برخورداری کمتری دارند تا بتوانند مواد شوینده را خریداری کرده و مدرسه را ضدعفونی کنند.

سلطانی با بیان اینکه کلاس‌های آموزشی مختلف را برای کارکنان مدرسه برگزار می‌کنیم، ادامه داد: یکی از مهمترین نکاتی که به کارکنان مدرسه آموزش داده می‌شود این است که دانش‌آموزانی که علائم دارند یا احیانا درگیر بیماری هستند را شناسایی کرده و از حضور آن‌ها در مدرسه جلوگیری کنند. در هفته گذشته حدود ۳۸۰۰ بازدید از مدارس به صورت حضوری انجام شد. همچنین حدود ۷۰۰۰ خود اظهاری توسط مدیران مدارس انجام شده است. در بازدیدهای انجام شده حدود ۹۷ درصد دانش‌آموزان و کارکنان مدارس از ماسک استفاده می‌کردند. متاسفانه تنها نکته منفی که وجود دارد رعایت نکردن فاصله اجتماعی بین دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به استقبال اولیاء و دانش‌آموزان از بازگشایی مدارس توضیح داد: طی گزارشاتی که از ۲۸۲ تیم نظارتی ما در سامانه به ثبت رسیده است در روز اول ۷۹ درصد و در روز دوم و سوم ۹۰ درصد دانش‌آموزان در مدارس حضور داشتند. امیدواریم که در این فرصت باقی مانده تا پایان سال تحصیلی بتوانیم خلأ‌هایی که در آموزش مجازی ایجاد شده را برطرف کنیم. هدف ما سلامت و آموزش دانش‌آموزان است. اگر روند آموزش حضوری ادامه‌دار باشد باید سلامت دانش‌آموزان و معلمین حفظ شود. در این زمینه از اولیاء دانش‌آموزان خواستاریم به فرزندان خود تاکید کنند استفاده از ماسک و رعایت مسائل بهداشتی را در مدرسه و رفت‌وآمد جدی بگیرند.

فقط ۲۰ درصد دانش‌آموزان ابتدایی خراسان رضوی واکسن تزریق کردند

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به اینکه شرایط واکسیناسیون کاملا فراهم است دانش‌آموزان سعی کنند واکسینه شوند تا هم خودشان وهم دیگران در برابر این بیماری مصمون بمانند. در دوره متوسطه بیش از ۹۵ درصد دانش‌آموزان دوز اول و ۸۵ درصد دوز دوم را دریافت کردند و در دوره ابتدایی هم حدودد ۲۰ درصد دانش‌آموزان استان دوز اول را دریافت کردند که این درصد رو به افزایش است. سطح واکسیناسیون دانش‌آموزان در دوره ابتدایی کم است زیرا با رعایت شرط رضایت ولی واکسیناسیون انجام می‌شود .

سلطانی تصریح کرد: در حال حاضر اگر دانش‌آموز و معلمی به کرونا مبتلا شوند تا ۱۰ روز نباید در کلاس حضور پیدا کنند. پروتکل قبلی مبنی بر اینکه اگر دانش‌آموز یا معلمی به کرونا مبتلا بود کلاس و مدرسه تعطیل می‌شد، حذف شده است و صرفا خود دانش‌آموز از حضور در کلاس منع می‌شود. همچنین از دانش‌آموزان و اولیاء آن کلاس تست گرفته می‌شود و در صورتی که تست آن‌ها مثبت نشده باشد اما علائم داشته باشند ۵ روز اول را در مدرسه حاضر نمی‌شوند و۵ روز بعدی را می‌توانند با ماسک حاضر شوند.

وی گفت: طی جلسه‌ای که در اولین روز بازگشایی مدارس در استان برگزار شد مصوبه‌ای تحت عنوان کاهش زمان برنامه هفتگی و کلاس درسی دانش‌آموزان پیشنهاد شد در این جلسه یک جدول زمان‌بندی تهیه و بلافاصله به وزارت آموزش‌وپرورش کشور ابلاغ شد که البته هنوز مورد تایید قرار نگرفته است و همچنان دانش‌آموزان براساس برنامه هفتگی مصوب کلاس‌های آموزش حضوری خود را پیش می‌برند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آموزش و پرورش کرونا ویروس واکسن کرونا دانش آموزان درصد دانش آموزان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش