Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@20:40:00 GMT

«پریسان» تقدیری از کادر درمان است/ در نوبت اکران هستیم

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۷۶۰۷

«پریسان» تقدیری از کادر درمان است/ در نوبت اکران هستیم

کامبیز بابایی در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا و در توضیح قصه فیلم سینمایی پریسان که در روزهای کرونا و با ماهیت پرداختن به مشکلات کرونا ساخته و آماده پخش شده است، گفت: قصۀ این فیلم روایت اتفاقاتی است که برای یک پزشک جانباز که رئیس بیمارستانی مختص بیماران کرونایی است در جریان کرونا پیش می آید و هم خودش و هم نزدیکانش درگیر کرونا می شوند، ضمن این که مشکلات قاچاق دارو و مواردی از این دست هم در این فیلم مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این فیلم در حمایت و تجلیل از کادر درمان ساخته شده و پاسداشتی از زحمات کادر درمان است که در تمام این مدت (دو سال) و همچنان درحال خدمت به جامعه هستند.

تهیه کننده فیلم سینمایی پریسان تصریح کرد: فیلمنامه این فیلم در همین ایام کرونا نوشته شد و پس از آن که علی مقدم و زامیاد سعدوندیان آن را بازنویسی نهایی کردند، شروع به کار کردیم. فیلمبرداری پریسان تیرماه ۱۴۰۰ شروع شد و در شهریور کار را به پایان رساندیم و در ۴۰ روز کار را جمع کردیم.

بابایی افزود: بزرگترین مشکل ما در این پروژه پروسه گرفتن مجوزها بود که در نهایت نتوانستیم در تهران کار کنیم و از اداره کل فرهنگ و ارشاد رشت مجوز گرفتیم.

این کارگردان در پاسخ به این پرسش که چرا تاکید داشته اند که کار را در یک مرکز درمانی به سرانجام برسانند و چنین لوکیشنی را برای این فیلم نساخته‌اند، تاکید کرد: سینمای ما سینمای هالیوود نیست که برای یک فیلم لوکیشن خاصی ساخته شود بلکه باید با حداقل امکانات بسازیم و کار را تولید کنیم. ضمن این که باید یادآور شد که بیمارستان‌های اصلی در این ایام اساسا امکان ورود نداشت؛ سه، چهار محیط بیمارستانی هست که معمولا برای عمده فیلم های بیمارستانی از آن ها استفاده می شود که داخلشان بازسازی می شود و کار در آن اتفاق می افتد.

وی گفت: لوکیشن فیلم پریسان، بیمارستانی است که صرفا به عنوان لوکیشن سینمایی استفاده می شود.

بابایی در ادامه و در توضیح مشکلات ساخت این فیلم در دوران کرونا اضافه کرد: مشکلات مالی در این عرصه بسیار زیاد و حمایت کم است. ضمن این که در این پروژه لوکشین های ما بالا بود و باید پروتکل ها را رعایت می کردیم؛ یکی از مشکلات این بود که به دلیل شرایط مجبور بودیم که دائما با ماسک کار کنیم و خداراشکر کسی بیمار نشد.

وی یادآور شد: این فیلم یک اثر سینمایی است که باید پروانه نمایش بگیرد تا بتواند در سینماها اکران شود. آن گونه که شنیده ام در حال حاضر ۲۰۰ فیلم در نوبت اکران هستند، در نتیجه ما هم باید منتظر بمانیم.

به گزارش ایرنا، پریسان به نویسندگی علی مقدم و کامبیز بابایی با مضمونی اجتماعی به تلاش و فداکاری‌های کادر درمان و قاچاق دارو توسط مافیای این صنعت که در روزهای شیوع ویروس کرونا به یکی از معضلات روز جامعه تبدیل شده، می‌پردازد.

پریسان اولین تجربه کارگردانی کامبیز بابایی محسوب می‌شود. وی به عنوان تهیه‌کننده فیلم سینمایی زمستان بود را آماده نمایش دارد.

سیاوش طهمورث، ثریا قاسمی، فرهاد قائمیان، لیندا کیانی، شقایق فراهانی، صحرا اسداللهی، سیاوش چراغی‌پور، مهدی کوشکی، هامون سیدی، سیدمهدی نریمانی، نادیا شادمان، شارمین علیمحمدی گروه بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.

برچسب‌ها سینمای ایران سیاوش چراغی پور فرهاد قائمیان شقایق فراهانی لیندا کیانی سیاوش طهمورث

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سینمای ایران سیاوش چراغی پور فرهاد قائمیان سینمای ایران سیاوش چراغی پور فرهاد قائمیان شقایق فراهانی لیندا کیانی سیاوش طهمورث کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۷۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است