Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه عالی سان سیمون دولت چندملیتی بولیوی با هدف ترویج و گسترش همکاری علمی و پژوهشی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی بر اساس اصول برابری و منافع مشترک، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به اهمیت همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای مشارکت فعال و تبادل استادان و محققان در زمینه علم و فناوری و به منظور گسترش روابط علمی و فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و دولت چندملیتی بولیوی در چارچوب تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و فرهنگی میان دو کشور و با هدف ترویج و توسعه همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی برای استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دو طرف در زمینه‌های مورد علاقه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، بر اساس اصول برابری و منافع مشترک، تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه عالی سان سیمون دولت چندملیتی بولیوی به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در مراسم امضای این تفاهم‌نامه، عبدالله معتمدی، سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن معرفی دانشگاه و فعالیت‌های انجام شده در این دانشگاه، گفت: علاقه‌مند هستیم ضمن گسترش ارتباطات بین‌المللی با کشور‌های مختلف و دانشگاه‌های بزرگ، با همکاری دانشگاه سان سیمون مقطع کارشناسی ارشد و دکتری زبان اسپانیولی را در این دانشگاه و کرسی زبان فارسی را در دانشگاه سان سیمون راه‌اندازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علامه طباطبایی در چند دانشگاه کشور‌های مختلف مانند: چین، قزاقستان و ازبکستان کرسی زبان فارسی دارد، افزود: این دانشگاه آمادگی لازم را برای تبادل استاد، دانشجو و انجام پروژه‌های مشترک دارد. امیدواریم با شناخت ظرفیت‌های دو دانشگاه، امکان لازم برای عملیاتی شدن مفاد تفاهم نامه شناسایی شود.

مهندس خولیو سزار مِدینا گامبوئا، رئیس دانشگاه عالی سان سیمون ضمن ارائه گزارشی از امکانات و ظرفیت‌های این دانشگاه، اظهار داشت: امضای تفاهم‌نامه شروع خوبی برای همکاری‌های دوجانبه است. برقراری ارتباط و حضور در دانشگاه علامه طباطبایی برای ما شگفت‌انگیز است. این دو دانشگاه می‌توانند در حوزه‌های علوم اجتماعی و انسانی، زبان، نفت و گاز و در زمینه برگزاری دوره‌های آموزش ضمن خدمت، همکاری‌های مطلوبی داشته باشند.

گفتنی‬ است، ‬مبادله داده‌های علمی، کتاب، نشریات علمی و اسناد علمی و پژوهشی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فنی مورد علاقه طرفین، مبادله مقالات برای چاپ در نشریات مربوطه، چاپ نشریات و کتاب‌های مشترک، ایجاد تسهیلات طرفین برای یکدیگر به منظور شرکت در فعالیت‌های علمی، تبادل استاد، دانشجو، پژوهشگر و کارشناس برای انجام طرح‌های پژوهشی و آموزشی و شرکت در همایش‌ها، کارگاه‌های آموزشی، گردهمایی‌ها و نشست‌های بین‌المللی، برگزاری مشترک همایش‏، سمینار، کارگاه و دوره‌های آموزشی به منظور توانمندسازی علمی، اعطای امکانات متقابل برای فرصت‌های مطالعاتی و مشارکت در تدوین دوره‌های جدید از جمله زمینه‌های همکاری این تفاهم‌نامه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تفاهم نامه مراکز پژوهشی علامه طباطبایی دانشگاه علامه طباطبایی تفاهم نامه همکاری همکاری علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

 رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان تفاهم نامه مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شد.

 زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش‌های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

رئیس دانشگاه مراغه گفت: ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز