Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صابر پرنیان عصر امروز در جمع خبرنگاران در تبریز با بیان اینکه شفافیت در حوزه تأمین و توزیع کالا و ارائه خدمات یکی از مهمترین اولویت‌های سال جاری است، گفت: نظارت هوشمند، حضور مستمر سیستم بازرسی، تشدید برخورد بازدارنده و استفاده از ظرفیت اصناف و اتحادیه‌ها، ۴ برنامه محوری نظارتی سازمان صمت استان در طول سال می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه بیشترین نظارت به سمت تأمین کنندگان و مراکز عمده تأمین و توزیع سوق داده شد، افزود: نظارت برخط و رصد شفاف ۳۳۳ قلم کالا به صورت مستمر در حوزه تأمین و توزیع با استفاده از ظرفیت سامانه‌ها انجام می‌شود.

رئیس سازمان صمت استان از حضور مستمر بازرسان در طول سال بویژه در طرح‌های نوروزی، ماه مبارک رمضان، ایام بازگشایی مدارس و نمایشگاه فروش بهاره خبر داد و خاطر نشان کرد: از طریق ستاد تنظیم بازار استان و کشور با جدیت موضوع تشدید مجازات متخلفینی که تکرار تخلف داشته را پیگیری می‌کنیم.

وی تاکید کرد: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و شهروندان عزیز، با کسانی که معیشت مردم را هدف قرار داده و با احتکار و گرانفروشی و سایر تخلفات صنفی نظام حاکم بر بازار را مختل می‌نمایند، به شدت برخورد قانونی خواهیم کرد.

انجام بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ بازرسی و تشکیل ۱۴۳۶ پرونده تخلفاتی

صابر پرنیان در ادامه سخنان خود از انجام ۷ هزار و ۸۸۹ مورد بازرسی طی یک ماه گذشته خبر داد و گفت: با مصوبه ستاد تنظیم بازار استان به زودی شبکه کاسبان امین که متشکل از کسبه متدین و مورد اعتماد مردم است، شروع به فعالیت خواهد کرد و به منظور توزیع مویرگی کالاهای اساسی با نصب اطلاعیه‌ها به شهروندان معرفی خواهند شد.

وی بر استفاده از ظرفیت اتحادیه‌ها و اتاق اصناف در نظارت بر بازار تاکید کرد و افزود: اصناف و بازاریان در خط مقدم نظارت‌ها قرار دارند و همواره در کنار مردم قرار داشته‌اند.

سامانه جامع تجارت درگاه پایش زنجیره تولید، تأمین و توزیع

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت رصد سیستمی فرایند توزیع کالا در استان، گفت: ۳۳۳ قلم کالای مشمول ثبت در سامانه جامع تجارت به صورت کامل از تولید و تأمین تا سطح توزیع مورد رصد و پایش قرار دارد.

وی همچنین با تاکید بر حرکت بزرگ دولت سیزدهم و وزارت صمت در مسیر شفاف سازی جریان توزیع کالا و خدمات، اضافه کرد: از اول اردیبهشت ماه امسال تمامی کالاهای تولیدی مشمول درج قیمت تولیدکننده خواهند بود و تولیدکنندگان مکلف به ثبت قیمت مصرف کننده نیز هستند.

پرنیان اجرای این طرح را به نفع مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دانست و گفت: حذف واسطه‌هایی که بیشترین بهره را از جریان توزیع می‌برند از مهمترین اهداف طرح یاد شده است.

وی ادامه داد: فروشندگان کالا و عرضه کنندگان خدمات نیز باید طبق قانون قیمت مصرف کننده را در معرض دید عموم مشتریان و مراجعین قرار دهند.

کد خبر 5463974

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه مبارك رمضان تنظیم بازار ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرد و غبار آلودگی هوا خراسان رضوی مشهد ماه رمضان 1401 آمار کرونا خطبه های نماز جمعه ماه مبارك رمضان هفته هنر انقلاب اسلامی تأمین و توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • فیلم| عملیات تعقیب و گریز برای کشف محموله‌های قاچاق چوب در آذربایجان‌شرقی