Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:58:20 GMT

تاثیر آب و راه بر بهبود زندگی عشایر گیلان

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۰۸۲۲

تاثیر آب و راه بر بهبود زندگی عشایر گیلان

ایسنا/گیلان رییس اداره امور عشایر استان گیلان گفت: آب و راه بر بهبود زندگی عشایر گیلان تاثیر زیادی دارد.

حسن همتی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه تالش دارای بیشترین جمعیت عشایر گیلان است، اظهار کرد: نوروز امسال در شهرستان تالش سیاه چادر برای استقبال از مسافران نوروزی برپا شد و فروش محصولات عشایری از جمله صنایع دستی عشایر بسیار مورد توجه گردشگران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: داشتن مکانی مناسب برای عرضه محصولات عشایری می تواند کمک موثری به ارتقای درآمد این افراد کند.

همتی تصریح کرد: در شهرستان تالش ۹۴۰ خانوار عشایری زندگی می‌کنند که معمولا ۸تا ۹ ماه را در ییلاقات و مابقی ماه‌های سال را در جلگه می گذرانند.

وی با اشاره به اینکه امسال برنامه داریم تا وضعیت تامین آب شرب برای مردمان عشایر و دام عشایر را بهبود ببخشیم، ادامه داد: فراهم شدن امکانات نظیر برق، اینترنت، آب، راه   و ... کمک می کند،  فرزندان عشایر در بین ایل و قبیله و طایفه خود ماندگار شوند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه برآب یکی دیگر از مشکلاتی که عشایر استان با آن دست و پنچه نرم می‌کنند راه مناسب است.

 رییس اداره امور عشایر استان گیلان با بیان اینکه عشایر هر چقدر راه دسترسی بهتری داشته باشند از هزینه های خانوار عشایر کاسته می‌شود، افزود: امسال علاوه بر ایجاد راه های دسترسی یکی دیگر از مهمترین کارها برای بهبود وضعیت زندگی عشایر گیلان تامین آب شرب است.

وی با بیان اینکه  عشایر گیلان زندگی بسیار زیبا و جذابی دارند و می تواند یکی از منابع مهم گردشگری گیلان محسوب شود، گفت: از محل اعتبارات بحران یک میلیارد و نیم تخصیص پیدا کرده است و توانسته ایم تاکنون یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون  وسایلی نظیر لوله، تانکر، آبشخور دام  و... خریداری کنیم. با همکاری عشایر و حفر خندق پروزه آبرسانی سرعت گرفته است و به محض اتمام اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی عشاير تالش مهاجرت عشایر گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است