Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فاصله کمتر از ۵ ماه باقی‌مانده تا بهره‌برداری مناسب از فرصت جام‌جهانی قطر، شاهد تعلل بسیاری از دستگاه‌ها هستیم که از زمان انتخاب قطر به عنوان‌ میزبان جام جهانی، فرصت کافی برای هرگونه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری را داشتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جام جهانی فوتبال قطر در حالی قرار است از تاریخ 30 آبان تا 27 آذر سال 1401 در همسایگی ایران و در کشور قطر برگزار شود که پیش‌بینی شده است حدود 1/5 میلیون مسافر جهت تماشای این مسابقه وارد کشور قطر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه حاصل از ارزیابی‌های به‌عمل‌آمده از برگزاری سه جام جهانی گذشته حاکی از این است که هر تماشاگر به‌طور میانگین مبلغی بین 1800 تا 2000 دلار را در دو هفته ماندگاری خود در کشور میزبان هزینه خواهد کرد.

از طرفی کشور ایران از حیث نزدیکی با قطر و همچنین عدم برخوردی این کشور از جاذبه‌های متنوع گردشگری، می‌توانست در صورت برنامه‌ریزی‌های مقتضی و ریل‌گذاری صحیح موجب جذب بسیاری از تماشاگران جام جهانی به کشور شود.

با نگاهی گذرا به درآمدهای سرشار حاصل از ورود گردشگران جام جهانی و یک حساب سرانگشتی می‌توان به راحتی دریافت که این منابع مالی سرشار تا چه‌ اندازه می‌تواند موجب تحرک و و رونق اقتصاد گردشگری و حتی انتفاع سایر اجزای فعال در عرصه اقتصادی کشور شود.

حالا اما در فاصله کمتر از 5 ماه باقی‌مانده تا برگزاری این رویداد جهانی و فرصت بهره‌برداری مناسب از این رویداد که شاید تا سال‌های دور شاهد برپایی آن در نزدیکی کشورمان نباشیم، همچنان شاهد تعلل بسیاری از دستگاه‌های مختلف و ذی‌ربطی هستیم که در طول 10 سال گذشته و از زمان انتخاب قطر به عنوان‌ میزبان جام جهانی فرصت کافی برای هرگونه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری وجود داشت.

در همین راستا محمدرضا دشتی اردکانی، رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم‌ با اشاره به وجود اراده و دغدغه لازم در دولت سیزدهم به جهت بهره‌برداری لازم از فرصت برگزاری جام جهانی پیش‌رو در کشور قطر با هدف توسعه صنعت گردشگری و انتفاع اقتصادی، راهکارهایی برای تحقق هرچه بیشتر و بهتر این موضوع پیشنهاد و در این باره توضیحاتی ارائه کرد.

وی با توجه به فرصت اندک باقی‌مانده تا آغاز زمان برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی در کشور قطر، گفت: لازم است دستگاه‌های ذی‌ربط و مربوطه تمام اهتمام خود را به جهت انجام تمامی اقدامات لازم به منظور جذب هرچه بیشتر تماشاگران جام جهانی به ایران به کار بندند.

وی با اشاره به عدم برخورداری کشور قطر از جاذبه‌های متنوع طبیعی و تاریخی و همچنین وسعت کم این کشور که امکان ماندگاری تماشاگران را کم می‌کند، بیان کرد: ایران به واسطه کثرت ظرفیت‌های گردشگری و همچنین نزدیکی بعد مسافت به این کشور می‌تواند جایگزین بسیار خوبی به منظور گشت‌وگذار و گردشگری در ایام فراغت مابین مسابقات فوتبال باشد.

وی همچنین با اشاره به رایزنی‌ها و گفت‌وگوی صورت گرفته توسط ریاست جمهوری و دیگر مقامات و مسئولین ذی‌ربط با شخص امیر قطر و سایر مسئولان دولتی و حکومتی این کشور در جریان سفر اخیر دولت سیزدهم به قطر، تصریح کرد: با توجه به بازه زمانی چهار روزه بین مسابقات فوتبال، لازم است از هم‌اکنون با اتخاذ تصمیمات لازم، تدابیری را جهت لغو ویزا با هدف تسهیل ورود تماشاگران جام‌جهانی و رونق گردشگری در کشور اندیشید.

وی با بیان این مطلب که به نظر می‌رسد دولت فعلی دارای دغدغه و اراده لازم به جهت بهره‌مندی هر چه بیشتر از فرصت اقتصادی این رویداد بین‌المللی در تمامی ابعاد و عرصه‌ها است، اظهار داشت: تفویض تمامی اختیارات جهت انجام تصمیم‌گیری‌های لازم و صدور دستورات مقتضی از سوی شخص رئیس جمهور به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان عالی‌ترین مقام حوزه گردشگری در کشور و به استناد اصل 127 قانون اساسی می‌تواند موجب تسریع در انجام کلیه امور مربوطه و تحقق هدف توسعه گردشگری با استفاده از فرصت جام جهانی پیش‌رو شود.

مقابله با ایران‌هراسی با استفاده از فرصت جام‌جهانی فوتبال قطر

وی جذب تماشاگران جام جهانی به ایران را نه‌تنها موجب انتفاع اقتصادی و ایجاد ارزآوری قابل توجه برای کشور دانست بلکه هر گردشگر خارجی ورودی به کشور را به عنوان سفیری تلقی کرد که پیام‌رسان امنیت و ظرفیت‌های فراوان بالقوه و بالفعل ایران در تمامی ابعاد در دنیا است و قطعاً این موضوع در زدودن چهره غبار آلودی که معاندان نظام جمهوری اسلامی و استکبار جهانی در دنیا از ایران ترسیم کرده‌اند، تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی با اشاره به وجود 110 نوع از اقسام‌ گردشگری در سطح دنیا تأکید کرد: کشور ما به فضل الهی به دلیل برخورداری از ظرفیت‌های بالقوه فراوان سهم بسیار بالایی از انواع گردشگری گردشگری به خود اختصاص داده است.

وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس ضرورت دارد تا مجریان و مسئولان دولتی با تبیین و اتخاذ سیاست‌ها لازم در رأس حکومت، با بهره‌گیری لازم از فرصت برگزاری جام جهانی پیش‌رو در کشور قطر به وسیله انجام تبلیغات و بازاریابی مقتضی در سایر کشورها، علاوه بر جذب هر چه بیشتر گردشگران، سعی در معرفی و شناسایی ظرفیت‌های عظیم و گسترده موجود در کشور در ابعاد و عرصه‌های مختلف گردشگری کنند.

فرصت‌سوزی ایران در حاشیه میزبانی قطر از جام جهانیفرصت طلایی اقتصادی ایران برای رویداد جام‌ جهانی 2022 قطر رو به اتمام!/ لزوم تشکیل قرارگاه مرکزی با دستور ویژه رئیس‌جمهور + فیلملغو ویزای گردشگری برای استفاده از فرصت برگزاری جام جهانی به میزبانی قطر ضروری است"صنعت گردشگری" چطور می‌تواند سکوی جهش اقتصادی ایران شود؟!/ فرصت بهره‌مندی از ظرفیت "جام‌جهانی 2022 قطر" برای ایران رو به اتمام!نباید در جذب گردشگران جام جهانی از کشورهای رقیب عقب بمانیم/ ویزای گردشگری را برای تماشاگران جام جهانی لغو کنیم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تماشاگران جام جهانی فرصت جام جهانی جام جهانی بهره برداری کشور قطر باقی مانده دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت

وزیر نفت با بیان اینکه امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار امسال آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز ریل‌گذاری برای حضور شرکت‌های پتروشیمی و هلدینگ‌های بزرگ کشور در چهار حوزه ذخیره‌سازی گاز، تولید بنزین در واحدهای متانولی، توسعه میدان‌های گازی و جمع‌آوری گازهای همراه نفت انجام شده است، گفت: شرکت‌های پتروشیمی در دو سال اخیر نشان دادند که می‌توانند به‌خوبی پروژه‌های بزرگ نفت و گاز در بخش بالادستی را با کمک شرکت‌های ای‌اندپی مدیریت کنند.

وی با یادآوری اینکه در دولت‌های قبل در مقابل حضور بخش خصوصی در بخش سرمایه‌گذاری بخش‌های بالادستی مقاومت زیادی می‌شد، افزود: امروز شاهد شکسته‌شدن این سد هستیم.

وزیر نفت گفت: امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری خواهد رسید، همچنین ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در سال جاری آغاز می‌شود.

اوجی با بیان اینکه امسال تولید نفت ایران جهش خواهد داشت و در تولید گاز هم با افزایش روبه‌رو خواهیم بود، تصریح کرد: ۶ میلیون تن به ظرفیت تولید سالانه محصولات پتروشیمی و روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایش نفت کشور افزوده می‌شود.

این خبر در حال تکمیل است ...

دیگر خبرها

  • کامیابی‌نیا: پیروزی در ۶ بازی باقی‌مانده نشدنی نیست
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان