Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:25:29 GMT

آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران هرمزگان

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۴۳۶۴

آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان از آغاز ثبت‌نام مراکز استان در سطوح ۲ و ۳ خبر داد و مهلت ثبت‌نام را تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه اعلام کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد اسماعیل‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ۵۰۰ بالغ‌بر ۵۰۰ حوزه علمیه خواهران در سطح کشور و ۱۵ حوزه علمیه خواهران نیز در هرمزگان فعال هستند که از این تعداد، ۱۳ واحد مستقل و ۲ واحد نیز به صورت شعبه فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امروز ما از جاسک تا پارسیان و از جزایر قشم و کیش تا حاجی‌آباد و بشاگرد و دیگر شهرها حوزه علمیه خواهران فعال و پویا داریم، تصریح کرد: در حال حدود هزار طلبه در مدارس علمیه خواهران استان مشغول به تحصیل هستند و حدود هزار نفر نیز فارغ‌التحصیل داریم و با جمع اساتیدمان یک لشکر ۲ هزار و ۳۵۰ نفره در استان داریم که مشغول تدریس، پژوهش، تبلیغ و کار در عرصه‌های گوناگون هستند.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان افزود: ما ۱۱ مدرسه علمیه خواهران تا سطح ۲ حوزه و یک مدرسه آموزش عالی تا سطح ۳ در رشته‌های فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآنی داریم و در حال تلاش برای اخذ مجوز راه‌اندازی رشته‌های مختلف سطح ۳ در استان هستیم. همچنین سعی داریم در سال جاری در راستای راه‌اندازی سطح ۴ حوزه خواهران نیز گام برداریم.

اسماعیل‌نیا از آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران استان هرمزگان خبر داد و افزود: داوطلبین می‌توانند از ۱۵ فروردین تا ۳۱ اردیبهشت با مراجعه به مدارس حوزه علمیه خواهران استان، تماس با مراکز و یا مراجعه به سایت حوزه علمیه خواهران نسبت به ثبت‌نام در این مراکز اقدام کنند. همچنین آزمون ورودی ۱۷ تیرماه برگزار شده و پس از مصاحبه علمی برگزیدگان می‌توانند در سال تحصیلی جدید شروع به تحصیل کنند.

وی بیان کرد: طلاب برای تحصیل در سطح ۲ حوزه که معادل کارشناسی است می‌توانند با دو مدرک دیپلم و سیکل تا حداکثر سن ۴۰ سال ثبت‌نام کنند و به صورت حضوری یا نیمه‌حضوری به تحصیل بپردازند. همچنین فارغ‌التحصیلان دانشگاه نیز می‌توانند با معادل‌سازی واحدهای تحصیلی متناظر به تحصیل در حوزه علمیه بپردازند و سال‌های تحصیل آنان نیز به حداکثر سن پذیرش اضافه خواهد شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان عنوان کرد: ظرفیت جذب طلبه ما در سال تحصیلی جدید ۷۵۰ نفر بوده و درب حوزه علمیه خواهران به روی همه بانوان از دارندگان سیکل تا دکترا باز است. ضمن اینکه بانوان می‌توانند در سطح ۳ به صورت غیرحضوری به تحصیل بپردازند.

اسماعیل‌نیا با اشاره به اینکه هیچ تفاوتی میان مدرک اعطایی حوزه و دانشگاه از حیث شرایط استخدامی وجود ندارد، اضافه کرد: تاکنون ۲۵۶ نفر از طلاب فارغ‌التحصیل شده از حوزه علمیه خواهران در استان جذب آموزش و پرورش جذب شده، ۴۰۰ طلبه به عنوان مربی جهادی و بسیاری نیز در زمینه مشاوره، مربی تربیتی، نویسندگی و تألیف، پژوهش و... در حال فعالیت هستند.

وی اظهار کرد: سطح علمی بانوان طلاب استان هرمزگان بسیار بالا بوده به گونه‌ای که توانسته‌اند در همایش‌های بین‌المللی از جمله همایش بین‌المللی گام دوم انقلاب، همایش بین‌المللی بانوی مهر و همایش بین‌المللی اربعین نتایج درخشانی کسب کنند. تاکنون بالغ‌بر ۱۰ جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس توسط طلاب حوزه علمیه خواهران استان تألیف و منتشر شده است.

اسماعیل‌نیا با اشاره به اینکه امروز بسیاری از خانواده‌ها دغدغه اشتغال فرزندان خود را دارند، یادآور شد: حوزه‌های علمیه با ایجاد زمینه فعالیت‌های پژوهشی، تبلیغی، تدریسی، مشاوره‌ای و استخدامی فارغ‌التحصیل بیکار ندارد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان استانی اجتماعی حوزه هاي علميه خواهران علمیه خواهران هرمزگان علمیه خواهران استان حوزه علمیه خواهران اسماعیل نیا بین المللی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۴۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در مراسم گرامیداشت یاد شهید مطهری و نکوداشت اساتید برگزیده حوزه علمیه خراسان که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ ضمن تبریک ایام گرامیداشت مقام معلم؛ مهمترین خصوصیت شخصیت شهید مطهری را «اخلاص» معرفی و اظهار کرد: «اخلاص» منشأ تمام فضیلت‌های اخلاقی و رفتاری شهید مطهری است؛ این شهید بزرگوار اگرچه در قله فقه و فلسفه قرار داشت، اما در مقام تبلیغ دین هیچ شأنی برای خود قائل نبود و بزرگترین شأن خود را مبلغ دین می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: آنجا که مارکسیسم به مرزهای فکری و عقیدتی نسل جوان هجمه می‌کند، استاد مطهری شرحی مبسوط بر کتاب «اصول فلسفه و روش رئالیسم» مرحوم علامه طباطبایی می‌نویسد و آنجا که می‌بیند توده مردم به آموزه‌های اخلاقی و تربیتی نیاز دارند کتاب «داستان راستان» می‌نویسد و آنجا که در یک مجله غیر خوشنام مثل «زن روز» به حقوق زن در اسلام اهانت می‌شود؛ در همان مجله پاسخ می‌دهد.

وی با اشاره به سخت کوشی و اهتمام جدی شهید مطهری در فراگیری علم؛ این معلم شهید را از مصادیق روایت «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِسُ؛ شبهات به کسی که زمانه خود را بشناسد هجوم نمی‌آورد.» دانست و عنوان کرد: شهید مطهری یک عالم آگاه به زمانه و حتی جلوتر از زمانه بود؛ به طوری که امروز نیز کتاب‌ها و افکار ایشان کهنه نشده و کاملاً به روز است.

مروی افزود: شهید مطهری در مبانی دینی متصلب بود و با هیچکس در دفاع از دین رودربایسی نداشت و از افرادی بود که از همان ابتدا با سازمان مجاهدین خلق مخالف بود و آن‌ها را منحرف می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: شهید مطهری تمام وجود خود را وقف تبلیغ دین کرده بود و به هیچ عنوان در این راه خود را نمی‌دید، لذا خداوند نیز نام او را اینگونه بلند کرد و این رمز ماندگاری شهید مطهری است؛ استاد مطهری علی‏رغم آن جایگاه علمی رفیع، هیچگاه از تبلیغ دین غافل نبود، به طوری که در مساجد غیر مطرح تهران نیز منبر می‌رفت.

وی خاطرنشان کرد: ‏این جمله امام خمینی (ره) که فرمودند: «تمام آثار شهید مطهری را بلا استثنا تأیید‏‎ ‎‏می‌کنم» بسیار جمله عظیم و بزرگی است، امام (ره) تنها در خصوص استاد مطهری این فرمایش را دارند و با توجه به احتیاط‌هایی که امام (ره) در خصوص افراد داشتند، این جمله نشان دهنده اطمینان حضرت امام به این شهید بزرگوار است.

مروی شهید مطهری را یک الگو برای طلاب دانست و گفت: خصوصیات و فضیلت‌های شهید مطهری باید در حوزه‌های علمیه و میان طلاب رشد پیدا کند و تقویت شود؛ شهید مطهری حقیقتاً خادم دین بود.

تولیت آستان قدس رضوی به پیشینه درخشان حوزه علمیه خراسان اشاره و ابراز کرد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از مراکز علمی شاخص و برجسته جهان تشیع بوده، به طوری که پس از حوزه علمیه نجف دارای بیشتر سابقه و قدمت است.

وی ادامه داد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از کثرت علمای بزرگ و مدرسین برجسته برخوردار بوده و علما و طلاب از نقاط مختلف برای کسب علم و فضیلت به این حوزه می‌آمدند، چنانکه حتی عالم بزرگی همچون «علامه بحرالعلوم» برای فراگیری فقه به این حوزه آمده است؛ طلاب باید پیشینه درخشان و با عظمت حوزه خراسان را بدانند.

مروی با تأکید بر اینکه حوزه خراسان باید جایگاه حقیقی خود را به دست آورد؛ گفت: حوزه خراسان باید به جایگاهی برسد که طلاب حوزه قم و نجف بگویند برای کسب علم چند سالی نیز به حوزه مشهد برویم، این جایگاهی است که از حوزه مشهد در جوار مرقد شریف عالم آل محمد (ص) انتظار می‌رود و با توجه به اساتید توانمند و طلاب با استعدادی زمینه تحقق این مهم فراهم است.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان نسبت به ارتباط صمیمی اساتید با طلاب تأکید و عنوان کرد: ارتباط اساتید حوزه با طلاب نباید یک ارتباط اداری باشد، وجود ارتباط صمیمی میان اساتید و طلاب در پرورش شاگردان و حفظ پیوند طلاب با نظام حوزه و طلبگی بسیار مؤثر است و این سیره بزرگان حوزه بوده است.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار و پیش از سخنان حجت الاسلام مروی تعدادی از اساتید حوزه علمیه خراسان به ایراد سخن و بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون راهکارهای ارتقای هرچه بیشتر سطح علمی، اجتماعی و سیاسی طلاب جوان پرداختند.

کد خبر 6097696

دیگر خبرها

  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی