Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست صندوق نوآوری و شکوفایی با شتابدهنده‌های دانش‌بنیان، جزئیات همکاری این صندوق با شتابدهنده‌ها در سال جاری که به سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» مزین شده است، تشریح شد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر سیاوش ملکی‌فر در نشست این صندوق با شتابدهنده‌های دانش بنیان بیان کرد: با توجه به اینکه افراد ناشناخته بسیاری در کشور وجود دارند که از ایده، پتانسیل‌ و توانایی‌های بالایی برخوردارند و برای شتابدهنده‌ها هزینه‌بر است که بخواهند توانایی این افراد را احصا و ارتقاء بخشند، صندوق نوآوری با حمایت‌های خود کمک می‌کند تا این افراد که از ایده‎‌ها و طرح‌های نو برخوردارند، به شتابدهندها متصل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه رویداد «پیوند» که به همین منظور برگزار می‌شود، در سال جاری متفاوت‌تر از سال گذشته برگزار خواهد شد، افزود: هدف گرفتن دانشگاه‌های کشور و بهره‌مندی از ظرفیت‌های آن‌ها را در برگزاری رویداد «پیوند» پیشنهاد کرده‌ایم که در این صورت شتابدهنده‌ها می‌توانند به دانشگاه‌ها ورود پیدا کنند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: حق‌الزحمه جلسات منتورینگ و سایر فعالیت‌هایی که با حضور شتابدهنده‌ها در داخل دانشگاه‌ها برگزار شود را «کارن کراد» پرداخت خواهد کرد. 

ملکی‌فر در ادامه اظهارکرد: شتابدهنده‌ها می‌توانند تا پایان خرداد ماه با ۲۰ تیمی که توسط کارگزار مربوطه از استان‌های سمنان، کرمان و قزوین معرفی شده‌اند، تا سقف ۵۰ درصد سرمایه‌گذاری کنند.

جذب ۵۲ میلیارد تومان سرمایه در تیم‌های استارت‌آپی در سال ۱۴۰۰

در ادامه این نشست دکتر مصطفی بغدادی، مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در قانون دانش بنیان به منظور کمک به تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات و شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از طریق ارائه کمک و تسهیلات، صندوقی تحت عنوان «صندوق نوآوری و شکوفایی» تاسیس شد که ماموریت این صندوق، تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری است.

وی به حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های غیردانش بنیان اشاره کرد و افزود: این حمایت شامل دانش‌بنیان شدن شرکت، ارتقای سطح فناوری، مرحله تولید، تحقیق و توسعه، خدمات صندوق‌های پژوهش و فناوری(تسهیلات، ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری)، استقرار در شتابدهنده‌های دانش بنیان، هم‌سرمایه‌گذاری با صندوق نوآوری و شکوفایی و حضور در رویدادها (دوشنبه‌های استارت‌آپی، پیوند و تبادل فناوری) است.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری به منظور کمک به شتابدهنده‌های دانش بنیان برای تامین سرمایه بذری موردنیاز آن دسته از هسته‌های فناور که به «توسعه فناوری» می‌پردازند، تا سقف ۹۰ درصد سرمایه بذری موردنیاز هر هسته برای ۵ بار در سال و هر بار تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان را به طور بلاعوض تامین می‌کند.

وی خدمات صندوق نوآوری به شتابدهنده‌های دانش بنیان را نیز شامل تسهیلات، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی اعلام کرد و افزود: تسهیلات شامل ودیعه رهن جهت تامین فضای استقرار، تسهیلات قرض‌الحسنه ۴ درصدی، تجهیزات پیشرفته ۱۱ درصدی ۷ ساله، سرمایه در گردش و اشتغالزایی است. خدمات توانمندسازی نیز شامل خدمات آموزشی و مشاوره است که صندوق نوآوری ۷۰ تا ۹۰ درصد هزینه آن را تقبل می‌کند.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات حفاظت از مالکیت فکری (ثبت نشان تجاری، ثبت اختراع و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی) را از دیگر خدمات توانمندسازی به شتابدهنده‌های دانش‌بنیان اعلام کرد که صندوق نوآوری تا سقف ۸۰ تا ۹۰ درصد هزینه آن را پرداخت می‌کند.

بغدادی به برگزاری رویدادهای «پیوند» و «دوشنبه‌های استارت‌آپی» در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۱۳ رویداد «پیوند» به منظور کمک به شتابدهنده‌ها برای داشتن ورودی‌های مناسب در صندوق نوآوری برگزار شد. همچنین ۳۸ رویداد «دوشنبه‌های استارت آپی» را با حضور ۳۲۷۰ استارت‌آپ به همراه ۴۵۰۰ جلسه B۲B برای ۱۱۰ تیم برگزار کردیم و مبلغ ۵۲ میلیارد تومان جذب سرمایه نیز برای تیم‌های استارت‌آپی صورت گرفت.

وی در ادامه با اشاره به ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری که در همه استان‌های کشور فعالیت می‌کنند، یادآور شد: از طریق این صندوق‌ها به عنوان یکی از عاملان صندوق نوآوری، به شرکت‌های غیر دانش بنیان کمک می‌شود.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد هم‌سرمایه‌گذاری این صندوق با شتابدهنده‌ها نیز اظهار کرد: ضریب هم‌سرمایه‌گذاری به صورت ثابت از ۲ به ۴ افزایش می‌یابد و معادل مبلغ سرمایه‌گذاری هر شتابدهنده در طرح‌های مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت نیز تا سقف ۵۰ درصد قرارداد اولیه سقف مازاد تعلق خواهد گرفت.

بغدادی ادامه داد: در صورت عقد قرارداد یک شتابدهنده با صنایع، شرکت‌ها و ارگان‌های حوزه جغرافیایی خدمت برای شتابدهی تا مبلغ ۲۰ میلیارد ریال (مشروط به رعایت سقف مشارکت ۸۰ میلیارد ریالی با هر شتابدهنده) به سقف افزوده شده و سایر شرایط این بسته نیز مشمول آن خواهد شد.

وی سهم آورده نقدی شتابدهنده در هر مرحله را شامل سه قسط مساوی و طی مدت ۶ ماه اعلام کرد و افزود: در صورت واگذاری تمام یا بخشی از فرایند شتابدهی به پارک‌های علم و فناوری مستقر در حوزه جغرافیایی خدمت و پذیرش آن به عنوان هسته یا واحد فناور در پارک مذکور، کل مبلغ پرداختی به پارک جزو خدمات نقدی شتابدهنده محسوب خواهد شد.

فرایند هم‌سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری با شتابدهنده‌ها

در ادامه این جلسه نیز، سیاوش صمیمی، مدیر مجامع و صندوق‌های سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری گفت: فرایند هم‌سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری با شتابدهنده‌ها شامل عقد قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری عامل، ارائه در شورای سرمایه‌گذاری، ارائه برنامه‌های شتابدهنده، داشتن شرایط اولیه، تعیین سقف مشارکت عامل، تائید اولیه کارشناس و دریافت نامه تقاضا به همراه مستندات است.

وی طرف عقد قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری با صندوق نوآوری را شامل شتابدهنده‌ها اعلام کرد.

مدیر مجامع و صندوق‌های سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری در ادامه به پیشامدهای قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری با شتابدهنده اشاره کرد و افزود: اینکه آیا از حق اختیار استفاده شده و آیا شکست طرح توسط عامل پذیرفته شده است، از پیشامدهای قرارداد هم‌سرمایه‌گذاری با شتابدهنده است.

صمیمی، موفقیت در خروج از موضوعات مشارکت (تیم‌ها) را شامل فروش موضوع مشارکت به غیر (نقدی‌سازی)، فروش سهم صندوق نوآوری به عامل، فروش سهم صندوق به سرمایه‌گذار دانش بنیان و فروش سهم صندوق به سرمایه‌گذار غیردانش بنیان اعلام کرد و گفت: پس از پایان قرارداد نیز در صورت موفقیت صندوق، موضوعات مشارکت در قالب شرکت به حیات خود ادامه دهند و شکست نیز شامل اقرارنامه خواهد شد.

وی در مورد ارائه تخفیف به شتابدهنده و سرمایه‌گذار دانش بنیان نیز گفت: در صورتی که شتابدهنده با سرمایه‌گذار دانش‌بنیان بخواهند سهام صندوق را خریداری کنند، می‌توانند از دو نوع تخفیف خرید نقدی و اقساطی استفاده کنند.

مدیر مجامع و صندوق‌های سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری در پایان در بحث گزارش‌دهی عامل اظهار کرد: گزارش‌دهی عامل شامل گزارش پرداخت، گزارش فصل موضوعات مشارکت، تائیدیه هزینه‌کرد ارزش مشارکت نقدی توسط تیم‌ها، صورت‌های مالی حسابرسی شده ۶ ماهه و سالیانه شتابدهنده و گزارش حساب اختصاصی به صورت فصلی است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در پایان این نشست نیز مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی به سوالات شتابدهنده‌های دانش بنیان حاضر در جلسه پاسخ دادند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: صندوق نوآوری و شکوفایی ، شتاب دهنده ، دانش بنیان ، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شتاب دهنده دانش بنیان سرمایه گذاری صندوق نوآوری شتابدهنده های دانش بنیان قرارداد هم سرمایه گذاری هم سرمایه گذاری صندوق نوآوری شتابدهنده ها شتابدهنده ها استارت آپی صندوق ها خواهد شد تیم ها تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور