Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر«زهرا  فشی » روز دوشنبه به خبرنگاران گفت : براین اساس والدین کودکان زیر پنج سال در اسرع وقت برای تکمیل واکسیناسیون کودکان خود در ۲ نوبت ۱۲ و ۱۸ ماهگی به نزدیک ترین واحد بهداشتی مراجعه کنند.

وی به عوارض ابتلا به سرخک اشاره کرد و افزود: عفونت ریه ، عفونت گوش میانی ،اسهال ، سوء تغذیه ، تشنج ناشی از تب ، کوری و التهاب مغز از علائم این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فشی گفت : بیماری سرخگ واگیر ، تب دار و همراه با دانه های پوستی قرمز است که مهمترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری تکمیل واکسیناسیون کودکان زیر پنج سال است.

وی همچنین خطاب به افراد کودکانی که واکسن سرخک دریافت نکرده اند توصیه کرد این افراد سن زیر ۳۰ می توانند با مراجه به مرکز درمانی استان البرز برای دریافت واکسیناسیون مراجعه کنند.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از خانواده های اتباع خارجی از  جمله اتباع  کشور افغانستان مقیم این استان خواست برای واکسیناسیون سرخک هرچه سریع اقدام کنند.

تاکنون یک مورد ابتلا به بیماری سرخک یک نوجوان تبعه افغانستانی است در البرز شناسایی شده است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی سرخک کرج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی سرخک کرج دانشگاه علوم پزشکی سرخک کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۶۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند