Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@12:43:53 GMT

موضوع اقتصاد دریا محور مورد توجه جدی قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۹۷۶۹

موضوع اقتصاد دریا محور مورد توجه جدی قرار گیرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان ‌وبلوچستان گفت: ۸۰درصد ماهی شیلاتی کشور در سواحل سیستان و بلوچستان تولید می‌شود و این استان به لحاظ ظرفیت ویژه شیلاتی و آبزی پروری با هیچ یک از استان‌های کشور قابل مقایسه نیست.

به گزارش ایسنا؛ حسین مدرس خیابانی با سید حسین حسینی معاون وزیر جهاد کشاورزی و ‌سرپرست سازمان شیلات ایران در محل این سازمان دیدار ‌و در خصوص مصوبات سفر رییس جمهور به استان از قبیل توسعه اسکله‌های صیادی کنارک، بریس، رمین و پسابندر گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین بر تعیین تکلیف اعطای پروانه به لنج‌های صیادی و کارخانجات شناورسازی باهدف صادرات شناورها و جایگزینی آنها تاکید کرد.

رییس شورای برنامه ریزی وتوسعه سیستان و بلوچستان ادامه داد: باید به منظور تسریع در فرایند توسعه اسکله‌های صیادی و بنادر شیلاتی استان، اعتبارات این بخش از سازمان شیلات ایران به اداره‌کل شیلات استان انتقال یابد تا روند توسعه این اسکله‌ها با کمک اعتبارات استانی و اعتبارات محرومیت زدایی شتاب گیرد.

حسین مدرس خیابانی بندر کنارک را بزرگ‌ترین بندر صیادی کشور دانست و تصریح کرد: همانطور که در سند تحول دولت که توسط رییس جمهور ابلاغ گردیده است؛ موضوع اقتصاد دریا محور که یکی از قابلیت‌های استان به شمار می‌رود باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

سید حسین حسینی معاون وزیر جهاد کشاورزی و ‌سرپرست سازمان شیلات ایران هم در این دیدار ظرفیتهای شیلاتی استان را فوق‌العاده برشمرد و از تلاش این سازمان برای شکوفایی این بخش از ظرفیتهای استان خبر داد.

در این نشست در خصوص تعیین تکلیف اعطای پروانه به لنج‌های صیادی و تمرکز زدایی از اعتبارات توسعه اسکله‌های صیادی و بنادر شیلاتی سیستان و بلوچستان و انتقال اعتبارات به اداره‌کل شیلات استان توافق شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۹۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود

 سیدمحمدرضا سیدحسینی  در نشست تخصصی پنبه استان سیستان و بلوچستان گفت: براساس این تفاهمنامه، کشاورزان با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و شرکت گسترش صنایع بلوچ، مزارع خود را به کشت پنبه اختصاص داده و کارخانه بافت بلوچ، محصول وش پنبه تولیدی را با نرخ تضمینی در مزرعه خریداری می کند.
وی تصریح کرد: کشت پنبه از اوایل فروردین ماه سالجاری در سیستان‌وبلوچستان آغاز و تا مرداد ماه با همکاری کشاورزان شهرستان های دلگان، بمپور، ایرانشهر، خاش و تفتان ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیرکشت پنبه رفته است.
حسینی تاکید کرد: با انجام کشت های قراردادی دغدغه کشاورزان برای فروش محصول رفع و زمینه توسعه کشت این محصول در سیستان وبلوچستان فراهم خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور ارتقاء دانش بهره برداران استان برای کشت پنبه، سفرهای آموزش و ترویجی به استان های پیشرو در کشت پنبه انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی