Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، محمدعلی کیانی مدیرکل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طی دیدار با عبادرضا اسلامی کولایی رئیس موزه هنرهای معاصر تهران و بازدید از نمایشگاه پنج گنج موزه هنرهای معاصر تهران خواستار همکاری و تعامل با موزه هنرهای معاصر تهران در زمینه برنامه‌های بین‌المللی هنری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس موزه هنرهای معاصر تهران نیز بر ضرورت برنامه‌ریزی برای تعامل موزه هنرهای معاصر تهران با موزه‌های جهان و شرکت در رویدادهای معتبر هنری جهانی تاکید کرد.

همچنین در این دیدار طرفین بر همکاری مداوم موزه هنرهای معاصر تهران و اداره کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور با توجه به‌ ظرفیت‌های فراوان برای فعالیت بین‌المللی و نیز تجربه‌های متعدد پیشین در این زمینه، اظهار امیدواری کردند که هم‌افزایی شایسته‌ای از این ظرفیت در دیپلماسی و تعامل هنری با مجموعه‌ها و رویدادهای معتبر دنیا همراه با شرکت در مراسم و نمایشگاه‌های جهانی داشته باشند.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه پنج گنج به روایت موزه هنرهای معاصر تهران همسو با سایر رویدادهای نکوداشت حکیم نظامی و با تکیه بر هنر معاصر ایران و خوانشی از پنج کتاب ارزشمند حکیم نامدار ایرانی ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ افتتاح شد و تا ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ادامه دارد.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند همه روزه به جز دوشنبه‌ها از ساعت ۱۰ تا ۱۷ به موزه هنرهای معاصر تهران مراجعه کنند. از روز دوم تا یازدهم فروردین ماه ۱۴۰۱ بیش از ۱۰ هزار نفر از نمایشگاه پنج گنج بازدید کردند.

احسان آقایی، کیانوش معتقدی و امیر عبدالحسینی شورای هنری این نمایشگاه هستند و بخش عمده آثار نمایشگاه پنج گنج از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران است و آثاری نیز از هنرمندان برای این نمایشگاه از هنرمندان امانت گرفته شده است.

در نمایشگاه پنج گنج آثاری از ابوالقاسم سعیدی، احمد اسفندیاری، احمد خلیلی فرد، احمد وکیلی، اردشیر مجرد تاکستانی، ایرج اسکندری، ایرج کریمخان زند، آیدین آغداشلو، بهرام دبیری، بهمن بروجنی، بهمن محصص، پروانه اعتمادی، پرویز تناولی، جلیل رسولی، جواد بختیاری، حبیب‌الله صادقی، حسن شیردل، حسین خسروجردی، حسین زنده‌رودی، حسین محجوبی، حمید عجمی، دامون خانجان‌زاده، رضا مافی، رضوان صادق‌زاده، ژازه تباتبایی، سهراب سپهری، صادق تبریزی، ضیاءالدین امامی، طاها بهبهانی، عباس معیری، علی‌اکبر صادقی، غلامحسین نامی، فرامرز پیلارام، فرح اصولی، فرزانه اسعدی، کاظم چلیپا، کوروش شیشه‌گران، گیزلا وارگا سینایی، مارکو گریگوریان، مجید مهرگان، محسن وزیری مقدم، محمد ابراهیم جعفری، محمدباقر آقامیری، محمد احصایی، محمد فدوی، محمدحسین حلیمی، محمدعلی شیوایی، محمود جوادی‌پور، مسعود عربشاهی، منصور قندریز، منصوره حسینی، منیر فرمانفرماییان، منیژه میرعمادی، مهدی حسینی، مهدی سحابی، مهرداد فلاح، ناصر اویسی، ناصر پلنگی، نصرالله افجه‌ای، نصرت‌الله مسلمیان، هادی هزاوه‌ای، هانیبال الخاص، همایون سلیمی، هوشنگ پزشک‌نیا، یعقوب امدادیان و … به نمایش در آمده است.

برچسب‌ها سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حکیم نظامی موزه هنرهای معاصر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حکیم نظامی موزه هنرهای معاصر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حکیم نظامی موزه هنرهای معاصر موزه هنرهای معاصر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن؛ چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم پکن با حضور فیلم از ۱۱۸ کشور در پایتخت چین برگزارشد این جشنواره در مجموع ۴۲۷۳ فیلم را دریافت کرد که ۸۷ درصد آن مربوط به کشور‌های خارجی بود.
یک کارشناس و تحلیل‌گر شرق آسیا می‌گوید ما مشتاقانه منتظر همکاری با فیلم‌سازانی در سراسر جهان هستیم تا آینده بهتری برای سینما ایجاد کنیم، فیلم‌های چینی دارای ژانر‌ها و مضامین مختلف هستند.
همزمان با برگزاری این جشنواره آقای محسن بختیار سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین با مائویو رئیس سازمان سینمایی چین دیدار و درباره موضوعات مختلف همکاری سینمایی بین دو کشور، تولید فیلم و سریال، مشارکت حداکثری در جشنواره‌ها و رویداد‌های سینمایی، اکران فیلم در دو کشور، تبادل استاد و دانشجو و هیأت‌های سینمایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مائویو رئیس سازمان سینمایی چین هم در این دیدار به ظرفیت دو کشور در زمینه تهیه و ساخت فیلم‌های سینمایی و تفاهم نامه‌هایی که وجود دارد اشاره کرد و گفت فیلم سازان دو کشور می‌توانند پیش از گذشته در تهیه و ساخت فیلم‌هایی با موضوعات مورد علاقه پکن و تهران تعامل و همکاری خود را گسترش دهند.
رئیس سازمان سینمایی چین گفت فیلم‌های ایرانی همیشه از سوی مخاطبان چینی مورد توجه قرار گرفته است، کارگردانان و فیلم سازان چینی و ایرانی همواره در جشنواره‌های دو کشور حضوری فعال دارند و باید با یک برنامه مدون در زمینه ساخت فیلم فعالیت‌های خود را توسعه دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


۱- مونیکا جانگ - کارشناس و تحلیل گر امور سینمایی وفرهنگی
۲- محسن بختیار - سفیر جمهوری اسلامی ایران
۳- مائویو - رئیس سازمان سینمایی چین

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • از افتتاح هفته گرافیک و بینال ونیز تا روز ملی خلیج فارس پای آزادی
  • شمارش معکوس آغاز نمایشگاه کتاب تهران و درگذشت پل آستر
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد