Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@13:07:33 GMT

دریادار سیاری: دفاع آینده، دفاع دانش بنیان است

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۶۶۵۸

دریادار سیاری: دفاع آینده، دفاع دانش بنیان است

آفتاب‌‌نیوز :

امیر دریادار حبیب الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در نهمین جلسه قرارگاه جهادی ارتش که با هدف جهت گیری مطلوب به سمت توسعه و پیشرفت در حوزه های علمی و دانش بنیان و در راستای سیاست‌های تعیین شده ارتش و نیروهای مسلح برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که امروز در ارتش دنبال می‌کنیم و به صورت قرارگاهی کار را پیش می بریم مباحث علمی و پژوهشی با تشکیل قرارگاهی تحت عنوان قرارگاه جهاد علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ماموریت ارتش در دفاع از تمامیت ارضی، استقلال و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: برای اینکه ارتش بتواند ماموریتش را به خوبی انجام دهد باید تهدیدات را بشناسد. تهدیدات امروز و آینده متفاوت هستند و با توجه به رشد علم و فناوری‌های روز به ویژه در بحث سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پیشرفت‌های جهشی زیادی ایجاد شده و بنابراین باید در بحث های علمی با قدرت و جدیت کار کرد و تهدیدات و فن آوری‌های روز را شناخته و به آن دسترسی پیدا کرده و تجهیزاتمان را منطبق با آنها تولید کنیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه در دانشگاه‌های افسری، ما مدیران و افسرانی را پرورش می دهیم که آینده ارتش را تأمین می‌کنند، خاطرنشان کرد: جذب کیفی دانشجو از اولویت‌های آموزشی ارتش است و در این دانشگاه‌ها، پژوهش های متعددی انجام می شود و نظام مسائل را داریم که در آن تمام مسائل، مشکلات و نیازمندی‌هایی که برای آینده نیاز داریم در این نظام مطرح و برای تحقیق و بررسی به اساتید و دانشجویان واگذار می شود.

وی ادامه داد: پژوهش های صورت گرفته به عنوان پژوهش های کاربردی و دانش بنیان در اختیار نیروهای چهارگانه ارتش قرار می گیرد و در موضوعات صنعتی روی آن‌ها کار شده و به تولیدات و تجهیزات دفاعی، امکانات و نرم افزارها و دیگر ابزارهای ارتش که در آینده مورد نیاز نیروهای مسلح کشورمان تبدیل می شوند.

وی گفت: با توجه به نامگذاری سال، ارتش جمهوری اسلامی ایران حتما تلاش خواهد کرد در بحث دفاع دانش بنیان برنامه های متعدد و گسترده ای را به مورد اجرا بگذارد. امروز نیز در موضوع کار ما در نهمین جلسه قرارگاه جهاد علمی ارتش، بررسی پژوهش های کاربردی و نظام مسائل بود و با تقسیم کاری که به دانشگاه هایمان سپرده ایم تمام تلاشمان این است در حوزه های دانش بنیان حرکت موثر، علمی و عمیقی انجام شود که ان شاءالله بتوانیم شاهد اجرای مقتدرانه ماموریت ها در آینده باشیم.

گفتنی است، در ادامه این جلسه، معاون هماهنگ کننده ارتش ضمن رونمایی از دستاوردهای اخیر علمی و دانش بنیان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش از نمایشگاه کتاب، تالیفات و پروژه‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهش محور این دانشگاه بازدید کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دریادار سیاری دفاع دانش بنیان ارتش حبیب الله سیاری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای، وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول رکنی زاده امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دین‌گریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دین‌گریزی در جهان امروز به نوع حکمرانی‌ها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته می‌شود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بی‌پناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکی‌ها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانسته‌اند.

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهش‌های علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهش‌ها وابسته است که از جمله این موارد می‌توان به تحقیق، ایده‌ها و اطلاعات اشاره کرد.‌

رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمی‌خیزد که این مهارت نیز مجموعه‌ای از دانش‌ها است و در هر جامعه‌ای مسئله‌ای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.

وی گفت: نیازمند سرمایه‌گذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

کد خبر 749486

دیگر خبرها

  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • بازدید امیر دریادار سیاری از گروه مخابرات ارتش
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم