Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مجتبی هاشمی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از مدارس بندرعباس و گفت گو با دانش آموزان و اولیا، با قدردانی از خانواده ها و اعتمادی که به تصمیم اتخاذ شده درخصوص حضوری شدن آموزش داشتند، تصریح کرد: وزارت آموزش وپرورش در راستای تحقق این رضایتمندی همگام با استان ها، نیازسنجی ها را رصد کرده و با تشکیل کمیته های مدیریت فوریت و اعلام گزارش ها، اقدام‌های لازم را انجام داده است و همچنان این روند ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: تعطیلی آموزش حضوری در مدارس و ادامه روند فعالیت ها در بسترمجازی ، به واسطه اجباری که متاثر از شیوع  کرونا بود، امر تعلیم وتربیت دانش آموزان را به شدت دچار رکود کرد و این امر در بازخوردهای ارائه شده از استان ها به طور کامل مشهود بود.
این مسوول اظهارداشت: علاوه برآن خانواده ها نیز با ملاحظه افت تحصیلی،-بی انگیزگی و تحرک نداشتن فرزندان خود، خواستار جدی آموزش حضوری بودند، لذا باتوجه به واکسینه شدن اولیا و دانش آموزان و کنترل این بیماری، تصمیم ستادمدیریت کرونا به تاسی از تدبیر دولت سیزدهم، بر این شد که فعالیت ها قابلیت برگشت به صورت حضوری دارند.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان، سرمایه های میهن اسلامی ما هستند و باید از این سرمایه به نحو مطلوب محافظت شود، تصریح کرد: مدیران مدارس مکلف هستند طبق دستورالعمل  فعالیت حضوری، اجرای برنامه های مدرسه را منطبق با اهداف سندتحول بنیادین با پویایی و ایجاد رغبت و نشاط همراه کنند.
هاشمی ضمن ابراز رضایت از رعایت ۲ اصل اجرای شیوه نامه های بهداشتی‌ و تهویه طبیعی درمدارس  تاکید کرد: در مندرجات نهایی شیوه نامه وزارت بهداشت، فاصله گذاری اجتماعی حذف شده است لذا حضور دانش آموزان در کلاس ایجاد نگرانی نمی کند.
وی در ادامه از اعزام ۲۰ تیم نظارتی وزارت جهت بررسی چالش های موجود در مدارس استان هرمزگان، خبر داد و افزود: پس از پایان نظارت، مسائل مطرح شده برای رسیدگی اولویت بندی می شوند.    
گفتنی است،ردراین بازدید فعالیت های مدرسه دخترانه پرستش، ام‌کلثوم و دبستان شاهد شهید برخورداری بندرعباس مورد ارزیابی قرار گرفت.

برچسب‌ها ویروس کرونا بازگشایی مدارس واکسن کووید 19 هرمزگان آموزش حضوری وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بازگشایی مدارس واکسن کووید 19 ویروس کرونا بازگشایی مدارس واکسن کووید 19 هرمزگان آموزش حضوری وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم دانش آموزان آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • فعالیت نوبت صبح مدارس ۶ شهر خوزستان غیر حضوری شد
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟