Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@03:08:05 GMT

چرا پیامبر(ص) درس نخوانده بودند؟

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۸۷۳۶

استاد حوزه علمیه گفت: نبی خدا در حقیقت درس ناخوانده بودند و این مسئله با بی‌سوادی فرق می‌کند و در حقیقت معلم نبی خدا، خداوند بود و رسول خدا علومی را آموخته بود که دیگران نیاموخته بودند. ناطقان: حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی در ادامه سلسله مباحث تفسیر سوره عنکبوت در روز هشتم ماه رمضان در حرم حضرت معصومه (س) عنوان کرد: در آیه ۴۸ سوره عنکبوت خداوند به نبی خدا می‌فرماید قبل از آنکه به پیامبری مبعوث شوی قدرت خواندن نداشتی و نوشتن هم نمی‌دانستی، اگر تو خواندن و نوشتن می‌دانستی ممکن بود انسان‌های گمراه و شبهه افکن در قرآن شک کنند و بگویند این قرآن کلام خدا نیست و کلام محمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دو نکته مهم در آیه ۴۸ وجود دارد مبنی بر اینکه رسول خدا ۴۰ سال در مکه مشغول کار بودند که شغل ایشان چوپانی و بازرگانی بود و حضرت به صداقت، شجاعت، امانت‌داری و تقید به ارزش‌های اخلاقی و موحد بودن مشهور بودند، اما نوشتن و خواندن را به سبب حکمت و مصلحت الهی فرانگرفته بودند.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: نبی خدا در حقیقت درس ناخوانده بودند و این مسئله با بی‌سوادی فرق می‌کند و در حقیقت معلم نبی خدا، خداوند بود و رسول خدا علومی را آموخته بود که دیگران نیاموخته بودند.

وی بابیان اینکه نبی خدا هیچ کلاس و مکتبی نرفته بودند، اما در حقیقت حضرت شهر علم و علوم الهی را فرا گرفته بودند، گفت: قرآن کریم در تمام دنیا همین یک نسخه واحد است و مطالبی در این قرآن کریم وجود دارد که اصلاً امکان اینکه از طرف نبی خدا باشد وجود ندارد؛ قرآن کریم دارای مطالب و علومی است که در زمان بعثت رسول خدا احدی از انسان‌ها از این علوم مثل جنین‌شناسی، وضعیت ستارگان و چرخش زمین به دور خورشید و ... خبر نداشت.

عضو هیئت‌علمی جامعه المصطفی اظهار کرد: در سال‌های اخیر با علم جنین‌شناسی و سونوگرافی مراحل تشکیل نوزاد شناسایی شده است در حالی که ۱۴ قرن پیش قرآن کریم موضوع جنین را مطرح کرده و این کتاب الهی همیشه از کشفیات علمی بشر جلوتر است.

وی گفت: نکته دوم این است که قرآن کریم کلام چه کسی است؟ سه قول وجود دارد که قول اول که اجماع تمام مسلمین است این است که قرآن تماماً کلام خداست و پیامبر واسطه نقل است. قول دوم این است که خدا مفاهیم را به نبی خدا منتقل کرده است و رسول خدا بر زبان جاری ساخته و قول سوم این است که قرآن سخن جبرئیل است، اما قول صحیح قول نخست است.

وی اظهار کرد: طبق آیات صریح قرآن کریم خداوند فرموده است که این قرآن کلام ما است و حتی نبی خدا در موارد متعددی خطاب به مخاطبان و مراجعان فرموده است من قدرت تغییر در جملات و کلمات قرآن کریم را ندارم.

رفیعی اضافه کرد: بیشتر مسلمانان در صدر اسلام حافظ قرآن بودند و امکان کتابت زیاد قرآن به سبب نبود کاغذ و امکانات وجود نداشت و بعد از رحلت نبی خدا فقط شش نسخه از قرآن کریم تهیه و تنظیم شده بود.

وی افزود: کسانی که به دنبال بهانه باشند هر زمان به قرآن کریم خدشه وارد می‌کنند و هر دفعه به گونه‌ای سعی می‌کنند قرآن را تحریف شده نشان دهند، اما این قرآن هیچ تغییری در طول این سال‌ها نداشته است.

رفیعی گفت: حیف است انسان سواد داشته باشد، اما در عمر خود یک‌بار ترجمه و مفاهیم قرآن را مطالعه نکند و طبق روایت قرآنی که در منزل باشد، اما مطالعه نشود غریب است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: پیامبر ، درس ، علوم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: پیامبر درس علوم قرآن کریم رسول خدا نبی خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۸۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این پروژه دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

کد خبر 6088407 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی