Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیر ارجمند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مجوزها بیانگر نوع، ظرفیت تولید و سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای یک‌رشته در مکانی معین است.

وی اضافه کرد: افرادی که مجوز پروانه تولید انفرادی دریافت می‌کنند به طور مستمر و مداوم در رشته مورد تقاضای خود فعالیت و تولید خواهند داشت.

به گفته این مسوول، اشتغال و رونق اقتصادی از مهمترین اهداف این اداره‌کل بوده که بدون شک در سال جدید تمهیدات ویژه‌ای برای شکوفایی این حوزه در نظر گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان  ادامه داد: بر این اساس متقاضیان در سال  گذشته پس از گذراندن دوره‌های آموزشی در حوزه‌های صنایع دستی و کسب مهارت‌های اولیه تحت نظر این اداره، موفق به دریافت این مجوزها شدند که امیدواریم توسعه این صنایع موجب رونق کار هنرمندان و خودکفایی آنان شود.

وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۵۵ رشته صنایع‌دستی در استان زنجان وجود دارد و جوانان در هر یک از رشته‌های مورد علاقه خود می‌توانند با کسب آموزش‌های لازم وارد فضای کسب‌وکار با کمترین سرمایه‌گذاری شوند.

برچسب‌ها کارگاه تولیدی گردشگری پروانه زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارگاه تولیدی گردشگری پروانه کارگاه تولیدی گردشگری پروانه زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از معرفی ۳۵۰ هنرمند یزدی برای دریافت بیمه تامین اجتماعی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، مجید عربی اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته برای بیمه هنرمندان، ۱۰ هزار سهمیه در کشور بدین منظور اختصاص یافته که ۳۵۰ نفر از هنرمندان استان معرفی شدند.

وی افزود: ۱۲۶ نفر که مدارکشان تکمیل است، بیمه می‌شوند و مابقی افراد نیز با تکمیل مدارک بیمه خواهند شد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ادامه داد: این افراد با در دست داشتن کارت شناسایی صنایع دستی و کارت مهارت فنی و حرفه‌ای و همچنین معرفی نامه‌ای که برای آنان صادر می‌شود، به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کرده تا بیمه شوند.

کد خبر 751863

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند