Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@03:08:24 GMT

روایت‌های عجیب سارقان پایتخت +عکس

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۹۳۲۶

روایت‌های عجیب سارقان پایتخت +عکس

اولین مرحله از طرح رعد در سال جدید که از چند روز قبل توسط پلیس پیشگیری پایتخت آغاز شده بود با بازداشت ۷۱۲سارق و مالخر که تعدادی از آنها انگیزه‌های عجیبی برای سرقت داشتند، پایان یافت.

به گزارش مشرق، اولین مرحله از طرح رعد در سال جدید که از چند روز قبل توسط پلیس پیشگیری پایتخت آغاز شده بود با بازداشت ۷۱۲سارق و مالخر که تعدادی از آنها انگیزه‌های عجیبی برای سرقت داشتند، پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش همشهری، سردارحسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت درباره دستاوردهای این طرح گفت: نخستین طرح رعد در سال ۱۴۰۱و پنجاه و چهارمین طرح رعد از ابتدا تاکنون، با هدف برخورد با سارقان، مالخران و قاچاقچیان کالا و موادمخدر با تلاش همکارانم اجرا شد که بازداشت ۷۱۲مجرم را در پی داشت. وی ادامه داد: در این طرح ۲۶باند که بیشتر در زمینه سرقت موبایل، منزل، اماکن خصوصی و خودرو فعالیت داشتند منهدم شدند و تا این لحظه ۲ هزار و ۳۵۵سرقت از آنها کشف شده است.

همچنین ۱۰۳پاتوق سارقان و مالخران شناسایی شده و ۱۵مغازه که در آن مالخری انجام می‌شد پلمب شد. سردار رحیمی با اشاره به کشف ۲۳۳دستگاه خودروی سرقتی از مجرمان، عنوان داشت: ۲۷میلیارد تومان اموال مسروقه از مجرمان کشف شد و باندهایی که در زمینه سرقت گاردریل‌ها، تابلوهای راهنمایی و رانندگی و دریچه‌های آب و فاضلاب فعالیت داشتند نیز در این طرح دستگیر شدند. به‌گفته رئیس پلیس تهران، از متهمان ۵قبضه سلاح جنگی و ۶۸قبضه سلاح سرد کشف شده است.
 

یک)

مالباخته‌ای که سارق مسلح شد
۲ برادر نقشه سرقت‌هایشان را از روزی کشیدند که در دام سارقی موبایل قاپ گرفتار شدند. این ۲ برادر که تا پیش از آن تمام سرمایه خود را در سایت‌های شرط‌بندی باخته بودند و سرگردان در خیابان پرسه می‌زدند، پس از اینکه قربانی جوان سارق شدند و موبایل یکی از آنها دزدیده شد، به فکر افتادند که با سرقت همه ضررهایی را که تا آن زمان دیده بودند جبران کنند اما خیلی زود دستگیر شدند. 
 

انگیزه‌تان ا ز سرقت چه بود؟
هر دو برادر همزمان یک پاسخ مشترک می‌دهند؛ به‌ خاطر بدهی.
 

چقدر بدهی داشتید؟
یکی از آنها که طراح نقشه سرقت بوده پاسخ می‌دهد: مبلغ کمی نبود بالای ۵۰۰میلیون تومان بود. راستش همه این بدهی را به‌خاطر اعتیادی که به سایت‌های شرط‌بندی پیدا کرده بودیم، بالا آوردیم.
 

چطور؟
من و برادرم مدت‌هاست که عضو سایت‌های شرط‌بندی شده‌ایم. اکثرا بر سر بازی فوتبال شرط‌بندی می‌کنیم و تا قبل از این همیشه برنده بودیم و حدسمان درست از آب در می‌آمد. اما این اواخر مدام شکست می‌خوردیم و می‌باختیم. به همین دلیل بدهی زیادی بالا آوردیم.
 

شغلتان چیست؟
طراح نقشه سرقت می‌گوید برادرم کارش آزاد است اما من در شرکتی کار می‌کردم که اخراجم کردند و بیکار شدم. دلیلش هم این بود که یک جراحی سخت از ناحیه شکم انجام دادم و برای مدت‌ها نتوانستم سرکارم حاضر شوم.آنها هم اخراجم کردند و من ماندم با یک دنیا بدهی و بیکاری.
 

همین شد که نقشه سرقت کشیدی؟
خیلی مستاصل شده بودم. برادرم هم دست کمی از من نداشت. او هم بدهکار بود و ما تا به حال حتی برای یک‌بار هم پایمان به اداره پلیس باز نشده و هیچ سابقه‌ای نداشتیم تا اینکه یک روز که بی‌هدف با برادرم در حال پرسه زدن در خیابان بودیم ۲ جوان که ترک موتور بودند گوشی موبایل برادرم را که در حال صحبت بود قاپیدند و فرار کردند. آن لحظه بود که ایده سرقت در ذهنم شکل گرفت. این ایده را با برادرم در میان گذاشتم و او هم قبول کرد. راستش این روزها گوشی خیلی گران شده و با سرقت هر موبایل پول خوبی گیرمان می‌آمد.
 

چطور دستگیر شدید؟
سر بزنگاه. یعنی زمانی که گوشی مردی را قاپیدیم گشت پلیس ما را دید و به تعقیبمان پرداخت. من و برادرم برای فرار از دست پلیس وارد خیابان یکطرفه شدیم و حتی هنگام فرار با چند خودرو هم برخورد کردیم و خسارت به بار آمد. با وجود این به فرار خود ادامه دادیم تا اینکه در نهایت دستگیر شدیم.
برای تهدید طعمه‌هایتان از اسلحه استفاده می‌کردید؟
نه هرگز. ما معمولا افرادی را که در حال صحبت با موبایلشان بودند شناسایی می‌کردیم و بعد با قاپیدن موبایلشان فرار می‌کردیم. اسلحه را به‌خاطر امنیت خودم حمل می‌کردم. راستش مدتی قبل در شهرستان با افرادی درگیر شدم و آنها را کتک زدم. از آن زمان آنها تهدید می‌کردند که به‌زودی راهی پایتخت می‌شوند و مرا به قتل می‌رسانند. من هم برای امنیت خود یک اسلحه از طریق اینستاگرام خریدم و همیشه همراهم بود.

 

دو)
انتقام‌جویی با سرقت کفش و کتانی

ورزشکار ۲۱ساله وقتی از کارگاه کفش اخراج شد تصمیم عجیبی گرفت. او شب عید به کارگاه صاحب کار سابق خود دستبرد زد تا از او انتقام بگیرد اما گمان نمی‌کرد که اندام ورزیده او موجب دستگیری‌اش شود.
 

چه شد که تصمیم به سرقت گرفتی؟
۶ماه قبل صاحب کارم به من تهمت دزدی زد و اخراجم کرد. حدود ۶ یا ۷ ماهی می‌شد که دلسوزانه در تولیدی کفش و کتانی او کار می‌کردم اما او قدر مرا ندانست. همین باعث شد تا از او کینه به دل بگیرم و به‌دنبال راهی برای انتقام از او بودم تا اینکه تصمیم گرفتم به کارگاه او دستبرد بزنم تا شب عید به وی خسارت سنگینی وارد شود.
 

چطور سرقت را انجام دادی؟
۲۷اسفند بود؛ حدود ۴صبح. سوار پرایدم شدم و به کارگاه او رفتم. قفل در را تخریب کرده و به تنهایی وارد آنجا شدم و تمام کفش و کتانی‌ها را سرقت کردم.
 

با کفش و کتانی‌های سرقتی چه کردی؟
تعدادی از آنها را به اطرافیانم هدیه دادم و مابقی را در انبار خانه دوستم قرار داده بودم. هدف من پول نبود و صرفا می‌خواستم به صاحب کار سابقم خسارت وارد کنم. نقشه را حساب شده اجرا کردم یعنی صورتم را پوشاندم و پلاک ماشین را هم مخدوش کردم اما چون ورزشکارم و اندام ورزیده‌ای دارم صاحب کارم با دیدن تصاویر دوربین مداربسته مرا شناخت و لو رفتم.

 

سه)
توصیه سارق به شهروندان 

در تازه‌ترین طرح رعد پایتخت، ۲جوان کم سن و سال دستگیر شدند که فقط برای تفریح و هیجان دست به سرقت می‌زدند. آنها هنگام دستگیری به پلیس پیشنهاد ۲۰سکه طلا به‌عنوان رشوه دادند تا مأموران رهایشان کنند اما در نهایت دستگیر شدند. یکی از متهمان در گفت‌وگو با همشهری از جزئیات سرقت‌هایشان می‌گوید.
 

با چه شگردی سرقت می‌کردید؟
یکی از سارقان گوشی موبایل خبرنگار همشهری را می‌قاپد و می‌گوید با این شگرد. تخصص من و دوستم آریا موبایل‌قاپی است. اگر کسی در حال صحبت با موبایلش بود یا گوشی را در دستش می‌گرفت به او نزدیک می‌شدیم و موبایلش را می‌قاپیدیم.
 

انگیزه‌تان از سرقت‌های سریالی چه بود؟
برای سرگرمی و خوشگذرانی تبدیل به سارق شدیم. من و آریا بچه‌محل هستیم و مشکل مالی نداریم اما از سرقت و هیجان آن لذت می‌بریم. شاید باورتان نشود اما ما یک هفته قبل از زندان آزاد شدیم و دوباره چند ساعت بعد از آزادی سرقت‌هایمان را از سر گرفتیم. یک جورایی معتاد به دزدی شده‌ایم.
 

ظاهرا هنگام دستگیری به پلیس پیشنهاد رشوه دادید؟
هنوز مهر آزادی‌مان خشک نشده بود که سر بزنگاه پلیس ما را گیر انداخت. از مأموران خواهش کردیم بازداشتمان نکنند و حتی گفتم حاضرم ۲۰سکه طلا هم به آنها بدهم. حسابم پر از پول است و مشکل مالی نداریم. دلمان نمی‌خواست دوباره به زندان برگردیم اما پلیس پیشنهاد رشوه ما را رد کرد و باردیگر دستگیر شدیم. اما پیشنهادی دارم برای شهروندان تا در دام دزدان موبایل‌قاپی مثل ما گرفتار نشوند. درواقع هرکس توصیه ما را بخواند قطعا کار و کاسبی موبایل‌قاپان کساد خواهد شد اما گفتنش ثواب دارد.
 

چه توصیه‌هایی داری؟
اول اینکه هنگام صحبت با موبایلشان آن را سمت دیوار بگیرند. البته که بهتر است در خیابان گوشی دستشان نگیرند و اگر می‌خواهند تلفنی صحبت کنند از هندزفری استفاده کنند. اغلب طعمه‌های ما افرادی هستند که در خیابان ایستاده و درخواست خودروی اینترنتی کرده‌اند و ما در یک چشم بهم‌زدن موبایلشان را سرقت می‌کنیم. توصیه‌ام این است که هنگام درخواست خودروی اینترنتی کنار خیابان نروند تا به دام دزدان فرصت‌طلب نیفتند. علاوه بر این وقتی سوار بر ماشین می‌شوند و قصد صحبت با تلفن‌هایشان را دارند شیشه ماشین را پایین ندهند. اگر همه این موارد را رعایت و احتیاط کنند از حمله سارقان موبایل قاپ در امان خواهند بود.

منبع:همشهری

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت اخبار حوادث حوادث دستگیری سارق سارقان تهران پلیس پلیس آگاهی طرح رعد پلیس سرقت مالخران خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت دستگیر شدند کفش و کتانی نقشه سرقت شرط بندی صاحب کار طرح رعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور

سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سراسری مبارزه با سارقان مغازه در کشور گفت:‌در جریان این طرح بیش از ۱۵۰ سارق و مالخر از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان‌شهر‌ها اتفاق می‌افتد، گفت: معمولا این سرقت‌ها از سوی سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در همین راستا نیز ما اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور را به مدت سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری اجرا کردیم.

اکبری با بیان اینکه از حدود ۱۵۰ سارق و مالخر دستگیر شده، ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ نفر نیز سارق بودند، گفت: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان است. از جمله تاثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مالباختگان به نکات ایمنی مانند نصب دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در در‌ها و قفل در ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاء‌های قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، به صاحبان مغازه‌ها توصیه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگا‌های هشدار دهنده و ... می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران
  • لحظه دزدی ۷ میلیاردی از موبایل‌فروشی + واکنش صاحب مغازه
  • سارقان کابل برق در مشهد دستگیر شدند
  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند
  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند / ۱۵ فقره سرقت به ارزش ۱۰ میلیارد تومان
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • پادشاهی در تهران که دستورات عجیب صادر می کرد | گفت و گو با پادشاه عجیب را از دست ندهید
  • پادشاهی که دستورات عجیب صادر می کرد | گفت و گو با پادشاه عجیب را از دست ندهید
  • انهدام ۲ باند سارقان و کشف ۶۱ فقره سرقت منزل در زنجان
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه