Web Analytics Made Easy - Statcounter

احیای اقتصاد روستایی با بهره گیری از سامانه روستا بازار پست و ساماندهی نظام توزیع محصولات کشاورزی در نشست بین مدیرعامل شرکت ملی پست و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست؛ عصر روز یکشنبه 21 فروردین 1401 نشستی با حضور محمود لیائی معاون وزیر ارتباطات، روح اله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا امینی راد معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی و توسعه فناوری اطلاعات، مهدی چمن زاد مشاور مدیرعامل، ولی گنجی مدیرکل توسعه راهبردی کسب و کارشرکت ملی پست و داوود صادقی مشاور شبکه شما در صدا و سیما فعال در حوزه اشتغال روستایی در راستای تشریح سامانه روستا بازار و ظرفیت های شرکت ملی پست در حوزه لجستیک و تبیین نقش آن در احیای اقتصاد روستایی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به شعار سال و فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه تعاملات با شرکت های دانش بنیان و رونق تولید و اشتغال زایی از توسعه این سامانه خبرداد و خواستار حمایت مجلس شورای اسلامی در این خصوص شد.
محمود لیائی با بیان اینکه شرکت ملی پست تحول دیجیتال در تمام فرایندها را در دستور کار خود قرار داده است گفت: «این سامانه در راستای خدمت رسانی به روستائیان عزیز کشور تهیه شده و معرفی و استفاده از ظرفیتهای آن در تمام استانها مورد تاکید قرار گرفته است. »
همچنین ایزدخواه نماینده مجلس با استقبال از ظرفیتهای این سامانه و امکانات شبکه پستی در حوزه لجستیک، توسعه این سامانه را گامی مهم در توسعه اشتغال آفرینی و رونق بازار کسب و کارهای کوچک و روستایی نوپا خواند.
وی عنوان داشت: «مجلس شورای اسلامی از این طرح حمایت و برای رفع موانع آن تلاش خواهد کرد. »

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شرکت ملی پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۰۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدار‌های نخبگانی در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود و باید از بستر‌های متفاوت برای عرضه محصولات بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد  خطاب به حاضران افزود: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: براساس فرمایش  مقام معظم رهبری که گفته اند: موانع بخش خصوصی را بردارید، وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم،  بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم و در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

نظری با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد:  با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت به طور کامل در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اتکا به بهره‌وری گفت: ظرفیت‌های مردمی روستا‌ها و گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند  در این زمینه تاثیرگذار باشند و ظرفیت‌ها را بازشناسی و مشکلات روستا را احصا کنند.

استاندار خراسان رضوی فعال شدن کارخانه‌های راکد و احیای قنات‌های موجود در روستا‌های استان را از اقداماتی برشمرد که می‌توان ازظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی بهره گرفت.

نظری افزود: گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با یک همت اعتبار در یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستا‌ها جاری شود

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی