Web Analytics Made Easy - Statcounter

رژیم صهیونیستی که با حالتی از نگرانی و تنش بی‌سابقه و ترس از تحولات اوضاع میدانی در سرتاسر فلسطین دست و پنجه نرم می‌کند، نگران تقویت فرهنگ مقاومت در کتب‌های درسی فلسطینیان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم،  رژیم صهیونیستی هر از گاهی به اتهامات خود علیه برنامه‌های درسی مدارس فلسطین ادامه می‌دهد و معتقد است که  کتب‌های درسی به فلسطینیان عملیات فدایی را آموزش می‌دهد و نسل‌های فلسطینیان را برای رد اسرائیل و نفرت از آن  تشویق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عربی 21، این درحالی است که برنامه‌های درسی مدارس اسرائیل مملو از معانی تحریک آمیز و مفاهیم نژادپرستانه است و این برنامه‌ها از بیان توصیف‌های ننگین علیه فلسطینی‌ها، اعراب و مسلمانان بدون محکومیت بین المللی ابایی ندارند.

«ایتامار آیچنر» خبرنگار سیاسی روزنامه «یدیعوت آحارانوت» در گزارشی اعلام کرد: «مطالعه آکادمیک جدید اسرائیل توسط مؤسسه تحقیقاتی IMPACT-SE، مؤسسه‌ای که محتوای کتاب‌های درسی چاپ شده توسط وزارت فلسطین را تجزیه و تحلیل می‌کند، انجام شده است. این مطالعه مدعی افزایش تحریک به خشونت در برنامه‌های درسی فلسطین است که در این کتب از عاملان عملیات استشهادی قدردانی  و همچنین بر وظیفه «جهاد برای آزادی فلسطین» تاکید می‌کند.

وی افزود: «این معانی در همه دروس دانشگاهی: جغرافیا، تاریخ، ریاضی، فیزیک، عربی و آموزش دینی رایج است که موضوع هدف قرار دادن اسرائیلی‌ها را تقویت می‌کند».

از جمله نمونه‌های ذکر شده توسط تحقیقات اسرائیلی این است که دانش آموزان کلاس دهم در مدارس فلسطین دستورالعمل‌های تحریک کننده برای حمله به اسرائیل بر اساس این اصل که «جهاد برای آزادی فلسطین وظیفه شخصی هر مسلمان است» را آموزش می‌بینند. دانش‌آموزان پایه‌ای، در درس ریاضی خود از روش آماری مربوط به محاسبه اعداد شهدای فلسطینی در قیام‌ها علیه اسرائیل استفاده می‌کنند و در عین حال نظریه گرانش نیوتن را با استفاده از ایده تیرکمان پرتاب سنگ و چگونگی آن می‌آموزند.

بر اساس گزارش این موسسه صهیونیستی ، دانش‌آموزان فلسطینی قوانین احتمال را از طریق تیراندازی به خودروهای اسرائیلی، به‌ویژه خودروهای شهرک‌نشینان در جاده‌ها و خیابان‌های کرانه باختری، یاد می‌گیرند.

تحقیقات اسرائیلی که تحت نظارت پروفسور «مارکاس شیف» ​​انجام می‌شود، اعلام کرد که آموزش اقداماتی علیه اسرائیل در برنامه‌های درسی فلسطین چیز جدیدی نیست، اما این اولین بار است که یک دستورالعمل روشن و همچنین افزایش مظاهر «یهودستیزی»  وجود دارد.

رژیم اسرائیل از اتحادیه اروپا  می‌خواهد که محتوایی را که نفرت از  اسرائیل را برمی‌انگیزد از کتاب‌های درسی فلسطین حذف کند.

هشدار حماس به رژیم اسرائیل درباره تحرکات جدید در مسجد الاقصیهشدار گروه‌های مقاومت فلسطین به رژیم اسرائیل درباره هتک حرمت مسجدالاقصی

اسرائیل از سال‌ها پیش فرهنگ و تاریخ فلسطینیان را نادیده گرفته است . این رژیم ، نظام آموزشی فلسطینیان را غیرقابل قبول دانسته و با هرگونه مخالفت با نظام آموزشی خود برخورد می‌کند . صهیونیست‌ها افراد غیر یهودی را بیگانه تلقی کرده و برای مبارزه با فرهنگ و تاریخ وی برنامه ریزی می‌کنند.

برخی از کتاب‌های مورد نظر نظام آموزشی اسرائیل تاریخ اسرائیل و کنست ، خیابان‌های قدس با اسامی اسرائیلی، تجربیات ایجاد کشوری مستقل برای اسرائیل ، برتری یهودیان بر دیگر اقوام ، تاریخ یهودیان در قدس ، اقلیت عرب در قدس و اسرائیل پایتخت ابدی یهودیان . اما در نظام آموزشی فلسطین درباره انتفاضه ، اماکن مختلف فلسطین و احکام شرعی صحبت می‌شود.

رژیم صهیونیستی با حالتی از نگرانی و تنش بی‌سابقه و ترس از تحولات اوضاع میدانی در کرانه باختری، شهر قدس اشغالی و نوار غزه دست و پنجه نرم می‌کند و نگران شعله‌ور شدن اوضاع در اراضی اشغالی و شکل‌گیری انتفاضه دیگری توسط فلسطینی‌ها است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل درسی فلسطین برنامه های درسی رژیم صهیونیستی نظام آموزشی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم رسانه در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای پس از آن/دست برتر رسانه‌های مقاومت در تبیین جنایتهای رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب،سی‌امین جلسه از سلسله نشست های تخصصی "امت همدل" به منظور نقد و بررسی الگوی مفهومی امت واحده اسلامی با حضور اساتید و صاحب نظران  و با موضوع "نقش رسانه در انعکاس جنایات رژیم صهیونیستی و تبیین اقتدار غزه " برگزار شد.

دکتر "محمد شاهدی" قائم مقام جمعیت دفاع از ملت فلسطین،  در این نشست تخصصی با ذکر مقدمه‌ای به تبیین نقش رسانه در انعکاس جنایات رژیم صهیونیستی و پارادوکس رسانه‌های غربی در انعکاس اخبار جنگ غزه پرداخت و سؤالاتی را پیرامون این موضوع از کارشناسان حاضر در جلسه مطرح کرد.

 دکتر "مهدی شکیبایی" مدیر عامل فرهنگسرای رسانه، در این نشست تخصصی اظهار داشت:رسانه از دیر باز از ناحیه صهیونیستها مورد اهتمام بوده است، از قدیم الایام به قدرت رسانه پی برده بودند و آن را تا به امروز پی‌گیری کردند و برای افکار عمومی برنامه داشتند.

وی ادامه داد: در هر نقطه دنیا مخالفتی با رژیم صهیونیستی می‌دیدیم، متهم به یهودی ستیزی می‌شدند که  خود این در نتیجه عملکرد رسانه است. این رژیم اشغالگر هر اقدامی را که علیه دانشمندان هسته‌ای هم انجام می‌‌داد، در دفاع از خویش می‌دانست‌.
 
مدیر عامل فرهنگسرای رسانه افزود:اتفاقی که اخیرا به واسطه رسانه‌ها افتاد، این بود که شاهد اعتراضات مردمی کشورهای مختلف اروپایی برای توقف جنگ و نسل‌کشی هستیم که این مهم توسط رسانه‌های مستقل صورت گرفته است و به این ترتیب تصور غلط مظلوم بودن رژیم صهیونیستی در هم شکست.

مدیر عامل فرهنگسرای رسانه به نحوه استفاده درست از هنر و فرهنگ برای پیشبرد اهداف اشاره کرد و گفت: متاسفانه ما برای گرفتن حق خود از همه ابزارهای خود در هنر و فرهنگ استفاده نمی‌کنیم؛ در عملیات طوفان الاقصی و پس از آن هم از بحث هنر و فرهنگ به خوبی استفاده نشد،  در حالی که پیامدهای این عملیات قبل از اینکه سیاسی باشد، فرهنگی نیز هست.

وی تأکید کرد: می‌توان از حوزه سینما و مینیاتور و ... در زمینه جنایتهایی که در فلسطین روی می‌دهد به خوبی بهره برد. در حوزه هنر ما قبلا جریانِ قدرت داشتیم اما الان جریانهای قدرت بر قدرتِ جریان چربیده است.

شکیبایی به نقش رسانه‌های مستقل در بیداری عمومی اشاره کرد و گفت:صهیونیستها پیوسته تلاش کردند، توجهات را از رویدادهایی که در فلسطین اتفاق می‌افتد، منحرف کنند. بنابراین وظیفه رسانه و نهادهای مرتبط با آن، این است که اجازه ندهند، توجهات از کانون اصلی منحرف شود. 
 
در ادامه این نشست"مختار حداد" مدیر دفتر بین الملل مجمع ناشران انقلاب اسلامی تصریح کرد:رسانه در اتفاقی که در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای بعد از آن افتاد، نقش مهمی ایفا کرد و به دنبال فعالیت‌های رسانه‌ای، مظلوم‌نمایی رژیم صهیونیستی شکست خورد.

وی افزود: شاهد بودیم که مقاومت لبنان در زمینه رسانه بسیار موفق عمل کرد؛ جادوی صهیونیستها به خودشان  بازگشت و در حوزه رسانه نیز علاوه بر دیگر حوزه‌ها و از جمله امنیتی و سیاسی شکست خوردند و مقاومت در این حوزه دست برتر داشت. 

سردبیر الوفاق به تاثیر روایتگری در پوشش حوادث اخیر غزه نیز اشاره کرد و گفت: رسانه‌های جریان مقاومت از جمله رسانه‌های یمنی در این زمینه بسیار خوب عمل کردند و توانستند، اخبار مربوط به عملیات موفق آمیز نیروهای مسلح یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی را به خوبی پوشش دهند و دیگر همانند گذشته رسانه‌های غربی در این کشورها منبع پوشش خبری این عملیات‌ها نبودند.

حداد اضافه کرد: امروز رسانه‌های مقاومت مخاطبان بسیار خوبی دارند و حضور مردم در خیابانها و شبکه‌های مجازی در حمایت از مردم فلسطین  نشان‌دهنده شکست رسانه‌های غربی و صهیونیستی است. 

وی خاطرنشان کرد: صهیونیستها و غربی‌ها هدف قراردادن رسانه‌ها را از روز اول مد نظر داشتند و  ابایی از هدف قرار دادن خبرنگار و رسانه‌ها نداشته و ندارند و حتی متعمدا خبرنگاران و خانواده‌های آنان را هدف قرار می‌‌دهند، چرا که جبهه غربی حامی آنهاست. 

کارشناس ارشد رسانه تأکید کرد: نقش انسان‌رسانه‌ها در پوشش اخبار جنگ غزه  در این زمینه خیلی مهم بود و برخی از آنها تبدیل به منبع رسانه‌ای شده‌اند و گاهی از صد رسانه هم مهمترند.
 
در ادامه "الهام عابدینی" کارشناس ارشدرسانه و پژوهشگر روابط بین الملل تصریح کرد: موضوع فلسطین از سه جهت حائز اهمیت است؛ یکی اسلامی بودن و وجود مسجدالاقصی و دیگر اماکن مقدس در آن، دوم اخلاقیت و انسانیت و اینکه شاهد بزرگترین نسل‌کشی در غزه هستیم و سوم، موضوع امنیت ملی کشورهای منطقه است؛ این رژیم اشغالگر نشان داده که تروریسم  دولتی دارد و به هیچ قانونی متعهد نیست. 

وی ادامه داد: در چنین شرایطی نقش رسانه‌های منطقه بسیار حائز اهمیت است؛ برای اینکه سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی را نشان دهند و دوم اینکه نشان دهند، کشورهای اسلامی منطقه،بابت حضور فرمایشی رژیم صهیونیستی باید از خود دفاع کنند. 

پژوهشگر روابط بین الملل تأکید کرد: رژیم صهیونیستی پیوسته به دنبال بی‌نظمی و آشوب در منطقه است و رسانه ها باید این موضوع را جدی بگیرند و تبیین جناتیهای این رژیم اشغالگر را در رأس برنامه‌های خود قرار دهند. 


انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • سازمان دفاع مدنی غزه: هنوز بیش از ۱۰۰۰۰ پیکر زیر آوارها مدفونند
  • جزئیات جدید توافق سه مرحله ای حماس و اسرائیل منتشر شد/شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۵۹۶ نفر رسید
  • یک مقام سازمان ملل مدت زمان لازم برای تخلیه فلسطینیان از رفح را فاش کرد
  • قسام با موشک «رجوم» شهرک حولیت را به آتش کشید
  • پیرهادی: اتحاد جنبش‌های دانشجویی دنیا علیه ظلم اعجاز مقاومت غزه است
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو و ادامه جنگ غزه
  • تظاهرات اعتراضی شهرک‌نشینان همچنان ادامه دارد
  • نقش مهم رسانه در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای پس از آن/دست برتر رسانه‌های مقاومت در تبیین جنایتهای رژیم صهیونیستی
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد