Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تامین داروها و استفاده از روش‌های زیستی برای درمان ناباروری بانوان از جمله موضوعاتی است که می‌تواند به حفظ بنیان خانواده و بقای جامعه کمک کند.

برهمین اساس دستگاه‌های مختلفی در تلاش هستند تا با ورود به این موضوع و همکاری با سایر بخش‌ها بتوانند این هدف را محقق کنند و گامی در جهت رفع موانع و مشکلات باروری بانوان بردارند گروه تولید ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم یکی از این مجموعه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه در راستای تصویب قانون حمایت از خانواده و افزایش جمعیت و در اولویت قرار گرفتن این موضوع، برای شناسایی برنامه‌های فناورانه‌ای که معاونت علمی و فناوری می‌تواند به آنها ورود کند جلسات تخصصی با کارشناسان امور (مراکز درمان ناباروری و متخصصین امور) برگزار کرده و سند برنامه جامعی را در این زمینه تنظیم و تعریف کرده است. همچنین طرح‌های فناورانه‌ای که در زمینه درمان ناباروری هستند را شناسایی و مورد حمایت قرار داده است.

تولید فرآورده‌های بیولوژیک سلولی در درمان ناباروری بانوان

برنامه تولید فرآورده‌های بیولوژیک سلولی در درمان ناباروری بانوان یکی از طرح هایی است که در این زمینه در حال اجرا است. طرحی در زمینه روش‌های نوین درمان ناباروری که توسط شرکت زیست مهندسی زایا نوین و با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ابتدای سال 1400 در حال اجرا است.

تولید ۲ داروی نوترکیب پیشرفته

تولید دو داروی نوترکیب پیشرفته Elonva و Ovitrelle (تحریک زمان تخمک‌گذاری) نیز طرح دیگری است که در این حوزه از نیمه دوم سال 1400 تحت عنوان طرح داروهای درمان ناباروری توسط شرکت بهراد ژن فارمد در حال اجرا است.

تولید داروی استروژن کانژوگه

در طرح تامین داروهای ناباروری، پروژه تولید استروژن کانژوگه نیز در حال اجرا است که تولید این محصول از نیمه دوم 1400 توسط شرکت برسام فارمد آغاز شده است.

توسعه دانش فنی و تولید ماده اولیه دارویی گنادوتروپین انسانی

این طرح نیز برای اجرایی شدن پروژه درمان ناباروری بانوان مدنظر است که قرار است تا فرآیند تولید پایلوت صنعتی (نیز پیش برود. این طرح توسط شرکت زیست فارمد ایرانیان به اجرا درخواهد آمد.

حمایت از تولید و ارتقای کیفی کتتر برای انتقال جنین

طرح دیگری که در این راستا باید اجرایی شود پروژه حمایت از تولید و ارتقای کیفی کتتر برای انتقال جنین در فرآیندهای کمک باروری است که در مرحله انتخاب مجری قرار دارد.         

حمایت از تولید و ارتقای کیفیت محیط کشت جنین

از دیگر طرح های قابل اجرا در این برنامه، پروژه حمایت از تولید و ارتقای کیفیت محیط کشت جنین برای عمل‌های کمک باروری است. این طرح نیز هنوز در مرحله انتخاب مجری قرار دارد.

تولید تجهیزات میکروفلوئیدیک

تولید تجهیزات میکروفلوئیدیک برای انتخاب اسپرم مناسب برای عمل‌های کمک باروری نیز در این زمینه مدنظر است طرحی که به عنوان یکی از روش های نوین ناباروری می تواند کمک بزرگی به درمان این بیماری در کشور باشد.

کسب دانش فنی انتخاب ژنتیکی جنین مناسب

از دیگر طرح هایی که می تواند به رفع مشکلات ناباروری در کشور کمک کند، کسب دانش فنی انتخاب ژنتیکی جنین مناسب برای انتقال به رحم در عمل‌های کمک باروری است. این روش هم یکی از راه‌های نوینی است که برای درمان ناباروری در کشور به کار گرفته می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان ناباروری دارو حمایت از تولید و ارتقای درمان ناباروری بانوان معاونت علمی و فناوری حال اجرا کمک باروری باروری بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 

محمد ابراهیم پارسانژاد، فوق تخصص نازایی و استاد دانشگاه شیراز در مورد درمان ناباروی گفت: وقتی زوجی برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین  برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود. 

او افزود: بعد از ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد ، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای انها به صد درصد می رسد. 

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارود می توانند در فرایند درمان قرار گیرند تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار می شوند . طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می کنند و از روش های کمک باروری استفاده میکنند بچه دار می شوند . 

او تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که آقا دچار مشکل بود٬ به او گفته می شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می شود اما این به معنای موفقیت در همه این عمل ها نیست.

پارسانژاد در مورد علت تغییر تاریخ  بیست و سومین کنگره انجمن ناباروری در زمانی که اعلام شده بود نیز گفت: قرار بود کنگره ناباروری در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود و برنامه ریزی برای برگزاری آن از ماه ها قبل انجام شده بود اما وقتی همکاران ما برای نصب پلاکاردها و تجهیز سالن به دانشگاه مراجعه می کنند مسئولین سالن مجوز کار نمی دهند و علت ممانعت را همزمانی کنگره با کنکور سراسری عنوان کردند . 

او خاطرنشان کرد: موضوع با ریاست محترم دانشگاه مطرح شد و ایشان با ابراز تاسف از وقوع چنین شرایطی سالن دانشگاه را در تاریخ ۱۹ الی ۲۱  اردیبهشت در اختیار کنگره انجمن باروری و ناباروی ایران قرار دادند تا کنگره در این زمان برگزار شود.

پارسانژاد با ابراز تاسف از این که این اتفاق بسیار ناگوار بود چرا که بسیاری از پزشکان از استان های مختلف برای این کنگره بلیط رزرو کرده بودند ادامه داد : ما در موقعیت سختی قرار گرفتیم و مجبور بودیم با تک تک مدعوین تماس بگیریم و خبر تغییر تاریخ کنگره را برای آن ها توضیح دهیم .  آن ها هم با بزرگواری پذیرفتند که قصور از مسئولان برگزار کننده کنگره نبوده و قرار شد در ۱۹  اردیبهشت در خدمت آن ها باشیم.

گفتنی است بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • مهم‌ترین عوامل ناباروری در بانوان (فیلم)
  • پلیس مکتبی پیشگام برای اجرای احکام الهی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟