Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدغنی نظری عصر امروز در نشست با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، اظهارکرد: با پیگیری‌های بعمل آمده در بودجه 1401، مبلغ 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای گسترش ناوگان مکانیزاسیون کشور اختصاص یافت و امیدواریم شهرستان‌های کوثر و خلخال نیز از این اعتبار بهره لازم را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گسترش سیستم‌های نوین آبیاری تحت فشار و بهره‌وری حداکثری از آب کشاورزی یکی از سیاست‌های مهم در منطقه خلخال و کوثر است. همچنین استفاده از تکنولوژی سیستم‌های نوین آبیاری جهت ارتقاء تولیدات، در سال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین زمینه را برای کشاورزان منطقه بیش از پیش فراهم خواهد کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شروع عملیات اجرایی پایاب سد کوثر تصریح کرد: امیدواریم این طرح بعد از ۲ سال رکود، هرچه سریع‌تر به اتمام برسد و با بهره‌برداری به توسعه کشاورزی کمک کند.

 نظری ادامه داد: می‌توان با بهره‌گیری از علوم و فنون دانش‌بنیان در سال‌جاری، در راستای اصلاح‌نژاد برتر دام و نیز اصلاح باغات شهرستان‌های کوثر و خلخال اقدامات موثری را انجام داد.

وی یکی از مهم‌ترین مولفه‌هایی که در راستای توسعه صنعت دامپروری در منطقه دنبال می‌شود را اصلاح دام سبک و سنگین دانست که بازده خوبی از لحاظ تولید شیر و گوشت داشته و نگهداری و پرورش دام برای دامداران صرفه اقتصادی داشته باشد.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتظار می‌رود ارقام دیرگل ده، گردو  به لحاظ شرایط جوی در منطقه رواج یابد بیان کرد: اصلاح و جایگزینی ارقام دیرگل ده، مثل درختان گردو برای مقابله با سرمای دیررس بهاره و جلوگیری از خسارات ناشی از آن، طرح سرشاخه‌کاری درختان گردو و اصلاح نژاد آن با رقم چندلر ضروری است.

 نظری یادآور شد: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسوولین منطقه مسئله بیکاری است که امیدواریم با گسترش سدهای معیشتی بتوانیم  زمینه‌های اشتغال و تولید را در منطقه فراهم آوریم.

وی با بیان اینکه علمیات اجرایی سدهای دوازده‌گانه از سال 89 آن شروع شده است گفت: امیدواریم با نگاه واقع‌بینانه مسوولین و دست‌اندرکاران، این سدهای معیشتی و حیاتی به مرحله بهره‌برداری برسند و زمینه‌های اشتغال و تولید را در منطقه فراهم کنند

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: مکانیزاسیون کشاورزی کشاورزی توسعه صنعت دامپروری کشاورزی اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه استفاده از دانش‌‌بنیان در تولیدات دامی همدان ضرورت دارد، گفت: امسال صنایع کوچک روستایی در استان توسعه می‌یابد. - اخبار استانها -

رضا بهراملو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: استفاده از علوم کاربردی و پژوهش‌های تحقیقاتی بر پایه دانش‌بنیان و استفاده از آنها در زمینه‌های اصلاح دام، افزایش تولید دام و غیره می‌تواند یکی از عوامل مهم در جهش تولید در استان همدان باشد.

وی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و غیره را شامل می شود، افزود: در استان همدان باید از عدد تکراری تولید سالانه محصولات کشاورزی فاصله بگیریم و به تولید 5 میلیون تن محصول سالم و با کیفیت دست یابیم.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه توسعه صنایع کوچک روستایی نیز از برنامه‌های دیگر امسال است بیان کرد: در این حوزه استقبال همه جانبه وجود دارد و باید عملیاتی شود به نحوی که روستاهای استان مولد و صنایع کوچک روستایی راه‌اندازی شود.

بهراملو تاکید کرد: با این طرح راه‌اندازی دامداری‌های کوچک روستایی 50 راسی، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی با بعد خانگی، تولید نان کامل، گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و ایجاد صنایع لبنی روستایی با مشارکت مردم، روستاییان و کشاورزان در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه هدف جهاد کشاورزی افزایش سرمایه دامی برای وابسته نبودن به دیگر کشورها است، تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی و همراهی بانک‌ها مشکلات مربوط به ارائه تسهیلات کم بهره به دامداران را مرتفع و با سوق دادن دانش‌بنیان‌ها به سمت فعالیت در حوزه دامداری کیفیت تولیدات دامی استان را افزایش دهیم.

رئیس جهاد‌ کشاورزی استان همدان همچنین با بیان اینکه بیش از 960 واحد دامداری سنگین در استان همدان فعال هستند که 378 مورد آنها شیری و مابقی آن گوشتی است، گفت: استان همدان نیز با برخورداری از آب و هوا، مراتع و چراگاه‌ها و شرایط جغرافیایی مطلوب، دارای زمینه‌های بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه است که همت علاقمندان در کنار حمایت و همکاری مسئولان را می‌طلبد.

بهراملو در پایان تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین پرورش دام، اصلاح نژاد، بهبود تغذیه دام‌ها و ثبت مشخصات در رکوردگیری گاوهای شیری به منظور شناسایی دام‌های برتر از نظر ژنتیکی، از جمله اقدامات سودآور در عرصه دامپروری است که می‌توان با پرداختن به آن اقتصاد این بخش را تقویت و درآمدزایی روستاییان را افزایش داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد