Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@22:22:57 GMT

تولید داروهای زیستی برای درمان ناباروری زنان

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۶۰۷۹

تولید داروهای زیستی برای درمان ناباروری زنان

ستاد توسعه زیست فناوری اعلام کرد: هشت پروژه ملی برای تامین داروهای زیستی حوزه درمان ناباروری بانوان در حال اجرا است.

به گزارش ایمنا، تأمین داروها و استفاده از روش‌های زیستی برای درمان ناباروری بانوان از جمله موضوعاتی است که می‌تواند به حفظ بنیان خانواده و بقای جامعه کمک کند.

بر همین اساس دستگاه‌های مختلفی در تلاش هستند تا با ورود به این موضوع و همکاری با سایر بخش‌ها بتوانند این هدف را محقق کنند و گامی در جهت رفع موانع و مشکلات باروری بانوان بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه تولید ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم یکی از این مجموعه‌ها است.

این گروه در راستای تصویب قانون حمایت از خانواده و افزایش جمعیت و در اولویت قرار گرفتن این موضوع، برای شناسایی برنامه‌های فناورانه‌ای که معاونت علمی و فناوری می‌تواند به آنها ورود کند جلسات تخصصی با کارشناسان امور (مراکز درمان ناباروری و متخصصین امور) برگزار کرده و سند برنامه جامعی را در این زمینه تنظیم و تعریف کرده است. همچنین طرح‌های فناورانه‌ای که در زمینه درمان ناباروری هستند را شناسایی و مورد حمایت قرار داده است.

تولید فرآورده‌های بیولوژیک سلولی در درمان ناباروری بانوان

برنامه تولید فرآورده‌های بیولوژیک سلولی در درمان ناباروری بانوان یکی از طرح‌هایی است که در این زمینه در حال اجرا است. طرحی در زمینه روش‌های نوین درمان ناباروری با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ابتدای سال ۱۴۰۰ در حال اجرا است.

تولید ۲ داروی نوترکیب پیشرفته

تولید دو داروی نوترکیب پیشرفته Elonva و Ovitrelle (تحریک زمان تخمک‌گذاری) نیز طرح دیگری است که در این حوزه از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تحت عنوان طرح داروهای درمان ناباروری توسط یک شرکت دانش بنیان در حال اجرا است.

تولید داروی استروژن کانژوگه

در طرح تأمین داروهای ناباروری، پروژه تولید استروژن کانژوگه نیز در حال اجرا است که تولید این محصول از نیمه دوم ۱۴۰۰ توسط شرکت دانش بنیان دیگری آغاز شده است.

توسعه دانش فنی و تولید ماده اولیه دارویی گنادوتروپین انسانی

این طرح نیز برای اجرایی شدن پروژه درمان ناباروری بانوان مدنظر است که توسط یک شرکت دانش بنیان به اجرا درخواهد آمد.

حمایت از تولید و ارتقای کیفی کتتر برای انتقال جنین

طرح دیگری که در این راستا باید اجرایی شود پروژه حمایت از تولید و ارتقای کیفی کتتر برای انتقال جنین در فرآیندهای کمک باروری است که در مرحله انتخاب مجری قرار دارد.

حمایت از تولید و ارتقای کیفیت محیط کشت جنین

از دیگر طرح‌های قابل اجرا در این برنامه، پروژه حمایت از تولید و ارتقای کیفیت محیط کشت جنین برای عمل‌های کمک باروری است. این طرح نیز هنوز در مرحله انتخاب مجری قرار دارد.

تولید تجهیزات میکروفلوئیدیک

تولید تجهیزات میکروفلوئیدیک برای انتخاب اسپرم مناسب برای عمل‌های کمک باروری نیز در این زمینه مدنظر است طرحی که به عنوان یکی از روش‌های نوین ناباروری می‌تواند کمک بزرگی به درمان این بیماری در کشور باشد.

کسب دانش فنی انتخاب ژنتیکی جنین مناسب

از دیگر طرح‌هایی که می‌تواند به رفع مشکلات ناباروری در کشور کمک کند، کسب دانش فنی انتخاب ژنتیکی جنین مناسب برای انتقال به رحم در عمل‌های کمک باروری است. این روش هم یکی از راه‌های نوینی است که برای درمان ناباروری در کشور به کار گرفته می‌شود.

منبع: مهر

کد خبر 568275

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علم و فناوری درمان ناباروري روش های درمان ناباروری تولید داروهای زیستی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حمایت از تولید و ارتقای درمان ناباروری بانوان درمان ناباروری حال اجرا کمک باروری باروری بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟