Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار یدالله بوعلی در مراسم امضای تفاهم‌نامه ۳ جانبه بین شورای شهر، شهرداری و سپاه فجر برای رفع محرومیت‌ها با گرامیداشت یاد شهدا و ماه مبارک رمضان گفت: باید با تصمیم منسجم اقداماتی را برای رفع محرومیت‌ها انجام دهیم.

او به امضای تفاهم‌نامه در محل شورای شهر و پیام آن اشاره و گفت: پیامش روشن و مشخص است یعنی ظرفیت سپاه به کمک شورای شهر بیاید و قرارگاه احمدبن‌موسی هم تفاهم‌نامه‌ای که می‌نویسد یک تفاهم‌نامه یک طرفه است یعنی قرار نیست برای سپاه از امکانات شورا و شهرداری بهر‌ه‌ای ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: قرارگاه احمدبن‌موسی هیچ مسئولیت و ماموریتی در قبال برنامه‌های سپاه خارج از این جغرافیا ندارد و صددرصد ماموریت و رسالت این قرارگاه رفع محرومیت و کمک به رفع محرومیت در شهر شیراز است و هیچ مسئولیتی ندارد.

سردار بوعلی گفت: قرارگاه به کمک شورا برای رفع محرومیت آمده و نیامدیم تفاهم‌نامه‌ای بنویسیم که معامله‌گونه باشد و هیچ تقاضایی در ماموریت قرارگاه و این تفاهم نامه نخواهد بود.

او گفت: گزارش مطرح شده از سوی قرارگاه قابل راستی‌آزمایی است و شورای شهر و شهردار باید از این ظرفیت استفاده کنند تاکنون ۸۰۰ میلیارد هزینه شده است.

فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: ۳ قرارگاه در کشور است که تنها مشهد و شیراز اجتماعی است و یکی از مسئولیت‌های شهرداری ساماندهی معتادان متجاهر و کمک به جمع‌آوری آن‌ها است که در این راستا نیز ظرفیتی از سپاه را کامل  و رایگان در اختیار شهر شیراز قرار دادیم.

به گفته او، ۱۶ میلیارد برای آماده‌سازی اردوگاه هزینه شده و هیچ ریالی از شهرداری گرفته نشده است و وظیفه پاسداری خود می‌دانم که اگر کاری از عهده‌ام برآید انجام دهم و در این راه یک ریال هم از سپاه مرکز نگرفتم، قول گرفتم، اما هنوز پول نگرفتم.

سردار بوعلی گفت: ظرفیت استانداری و ستاد مبارزه با مواد مخدر و خیرین پای کار آمده و ما به این نتیجه رسیدیم که به عنوان سپاه از ظرفیت سایرین برای کمک به شورای شهر استفاده کنیم چراکه شهر شیراز نماد استان و کشور است خوب نیست که چنین باشد.

او می‌گوید: همه برای صیانت از سومین حرم وظیفه دارند نه فقط شهرداری شیراز که تاکنون ۴_ ۵ قرارگاه تشکیل شده است تا سایر ظرفیت‌ها پای کار بیاید؛ قرارگاه احمدبن‌موسی که نواحی سپاه و مناطق شهرداری مجری تصمیمات این قرارگاه هستند، یک قرارگاه صیانت از سومین حرم در سطح فرمانداری شیراز و یک قرارگاه با همین عنوان در سطح استان تشکیل شده است.  

فرمانده سپاه فجر گفت: باید این واقعیت را بپذیریم و از حق مردم دفاع کنیم که شیراز شهری مهاجرپذیر است که جمعیت آن تصاعدی و غیرطبیعی رو به افزایش است البته این می‌تواند فرصت باشد، ولی آیا سرانه خدمات برابر همین به شهرداری داده می‌شود؟

او گفت: باید از نمایندگان مطالبه شود برای شهر‌هایی که افزایش غیرطبیعی دارند هزینه مضاعف ببینند تا شهردار از درآمدی که حق مردم آن شهر است در امور دیگر هزینه نکند؛ شورای شهر شیراز نیز این امر را مطالبه کند و نمایندگان هم دفاع کنند تا اعتباری اضافه داده شود و پاسخگوی ظرفیت توسعه شهر باشد.

سردار بوعلی گفت: همه نقاط شیراز باید در خور نام این شهر باشد و باید از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی اعتباری به سمت مناطق محروم بیاوریم تا تعدیل در هزینه‌کرد برای دیگر نقاط برقرار شود و هنر شورای شهر و شهردار این باشد از ظرفیت‌هایی که توجیه دارد، استفاده کند.

او گفت: همه باید دست به دست هم دهند و کمک کنند تا اتفاقی مثبت رخ دهد و مردم نیز به این امر اذعان کنند؛ باید در حوزه میدانی و عملیاتی اتفاقی بیفتد و آنچه مهم است این است که گرهی از مشکلات مردم باز شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه فجر فارس قرارگاه احمدبن موسی محرومیت زدایی قرارگاه احمدبن موسی رفع محرومیت تفاهم نامه شورای شهر شهر شیراز سپاه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی