Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی کوهی، دوست و همرزم سردار شهید حجازی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه در مقاطع مختلف، از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با سردار حجازی بوده‌ام، اظهار داشت: او از پیش از انقلاب شخصیتی یک‌پارچه انقلابی، خداخواه و به‌دنبال آرمان‌های اسلام و انقلاب داشت و به همین واسطه با برادرش دستگیر و زندانی شدند و در پخش اعلامیه، تجمعات، راهپیمایی‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فعال بودند.

وی با یادآوری اینکه در آن زمان به‌‌دلیل التقاتاتی که در سازمان مجاهدان ایجاد شد، نیروهای انقلابی تصمیم گرفتند به‌دنبال مسائل اعتقادی بروند، توضیح داد: به همین دلیل به همراه سردار حجازی به مدرسه حقانی در قم رفتیم که آیت‌الله بهشتی، قدوسی، مصباح و جنتی شورای آن مدرسه را تشکیل می‌دادند؛ او در مدرسه حقانی ثبت‌نام کرد و حدود ۱ سال در آنجا حضور داشت و هم‌زمان فعالیت‌های انقلاب در قم را پیش می‌برد و در همان زمان‌ها بود که انقلاب به پیروزی رسید.

کوهی در خصوص فعالیت‌های سردار حجازی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: سردار حجازی  از همان روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی به کمیته دفاع شهری اصفهان آمد و با برادرش احمد به شکل فعال شرکت داشتند، البته احمد چون به سربازی رفته بود بیش‌تر نقش نظامی داشت و محمد چون به سربازی نرفته بود در بعد مدیریتی فعالیت داشت.

سردار حجازی از بنیان‌گذاران مرکز آموزش ۱۵ خرداد بود

دوست سردار شهید حجازی یادآور شد: پس از آن با تشکیل سپاه پاسداران، سردار حجازی از بنیان‌گذاران مرکز آموزش ۱۵ خرداد بود که تربیت نیروهای سپاه را به عهده داشت و بعد از آن در سپاه منطقه ۲ کشوری مسؤولیت داشت.

وی با بیان اینکه سردار حجازی تا سال ۱۳۶۲ در اصفهان حضور داشت و پس از آن به این دلیل که سپاه مشهد به فردی مانند او نیاز داشت جانشین سپاه خراسان شد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۶۴ هم برای حضور در جبهه رفت و تا پایان جنگ در آنجا حضور داشت و به‌عنوان جانشین قرارگاه قدس سپاه فعالیت داشت و با تغییر مأموریت قرارگاه در همه جا حضور داشت و در عملیات‌های مختلف از جمله کربلای۴، ۵ و ۲۰، والفجر۸، مرصاد و... شرکت داشت.

سردار سید محمد حجازی و حاج احمد کاظمی

کوهی  با تأکید بر اینکه سردار حجازی از نظر مدیریتی قوی و فعال بود، تصریح کرد: پس از پایان جنگ هم به تهران آمد و در ستاد مشترک سپاه به‌عنوان جانشین معاون آموزش و سپس به‌عنوان رئیس ستاد نیروی مقاومت فعالیت داشت.

دوست سردار شهید حجازی با یادآوری اینکه در آن زمان به‌عنوان یکی از معاونان او فعالیت داشتم و شاهد بودم اقدامات جالبی انجام داد، بیان داشت: شهید حجازی از نظر مدیریت جلسه و افراد بسیار قوی بود و شاهد بودم که ۲ روز از صبح تا عصر تک نفره جلسات حدود ۶۰ نفره را اداره می‌کرد همچنین حین جلسه نظرات افراد را دریافت  و جمع‌بندی می‌کرد و مانند رئیس مجلس پیش می‌رفت یعنی در لحظه تصمیم و نتیجه‌گیری می‌کرد.

وی افزود: سردار حجازی قوانین و وظایف گردان‌های عاشورای سپاه که پس از آن تشکیل شد را در همان جلسات آماده کرد، همچنین پشتکار بسیار قوی داشت و انگیزه مادی در او ندیدم زیرا تنها به فکر ارائه کار مورد رضایت رهبری بود.

سردار حجازی از چندین سال پیش از شهادت، آماده شهادت بود

کوهی با بیان اینکه شهید حجازی در کنار جبهه و جنگ به فکر همه‌چیز بود، یادآور شد: حدود ۵ سال قبل از شهادتش زمانی که در لبنان فعالیت می‌کرد به اصفهان آمد و متوجه شده بود یکی از دوستان قدیمی‌‌اش مریض شده و تأکید داشت که به عیادتش برویم، در پاسخ به او گفتم با توجه به جایگاهی که داری نیاز است مراقبت کنی اما گفت باید رفت و همان زمان بود که احساس کردم آماده شهادت است.

دوست سردار شهید حجازی با یادآوری اینکه در دوران فعالیت او در سپاه قدس از نزدیک با او نبودم، اظهار کرد: گاهی اوقات به اصفهان می‌آمد و از صحبت‌هایی که می‌کرد متوجه می‌شدم عمق فعالیت او زیاد است و مسائل را به خوبی تعبیر می‌کند؛ سردار حجازی چهره‌ای دارای برنامه‌ریزی در تمام ابعاد بود.

وی تأکید کرد: حضور میدانی سردار سلیمانی در تمام عرصه‌ها نیاز به پشتوانه برنامه‌ریزی داشت که این نقش را سردار حجازی به عهده داشت و می‌توان گفت مغز متفکر نیروی قدس در زمان سردار سلیمانی بود.

کوهی با تأکید بر اینکه به نظرم خدامحوری و خواستن همه چیز برای خدا، انقلاب و اسلام از ویژگی‌های بارز سردار حجازی بود، گفت: تمام برنامه‌های زندگی‌اش مانند انتخاب همسر، محل زندگی، نوع کار و... تحت‌الشعاع همین موضوع بود تا بتواند به‌طور فعال در فعالیت‌های انقلاب حضور داشته باشد.

دوست سردار شهید حجازی عنوان کرد: خلوصی که او داشت، برای خدا کار کردنش و صرفا در نظر گرفتن رهبر معظم انقلاب در کار در رفتارهای او مشهود بود و در این مسیر تمام سختی‌ها و ناملایمات را تحمل می‌کرد، سریع ناراحت نمی‌شد و خوش برخورد بود.

علاقه زیاد رهبر معظم انقلاب به سردار حجازی

وی  با یادآوری اینکه یک‌بار با سردار حجازی و تعدادی دیگر به منزل رهبر معظم انقلاب رفتیم و نماز ظهرمان را خواندیم، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به سردار حجازی علاقه زیادی داشت و در آن جلسه برخورد بسیار خوبی با او داشتند.

کوهی با اشاره به اینکه تا سال ۷۳ با سردار حجازی در تهران بودم و پس از آن به اصفهان آمدم ولی او در تهران ماند، توضیح داد: در سال ۷۸ و فتنه آن سال، سردار حجازی مسؤول بسیج بود و دولت نیز تمایلی به رشد و تقویت بسیج و نیروهای انقلاب نداشت؛ در همین راستا او محور حملات بود.

دوست سردار شهید حجازی در پایان تأکید کرد: به یاد دارم در آن زمان به اصفهان آمد و صحبتی در مجلس خصوصی داشت و تأکید کرد در حال حاضر کوچک‌ترین حرف‌مان بر آنتن می‌رود و نیاز است حواسمان را جمع کنیم تا سوءاستفاده‌ای از صحبت‌هایمان نشود.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵

منبع: فارس

کلیدواژه: حاج قاسم سردار شهید سید محمد حجازی سردار حجازی رهبر معظم انقلاب سردار حجازی اصفهان آمد پس از آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان هنرمند انقلاب اسلامی به منویات اخیر رهبر انقلاب پاسخ دادند

به گزارش خبرگزاری مهر، بانوان هنرمند انقلاب اسلامی در پاسخ به منویات اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر رعایت شرعی و قانونی مقوله‌ی حجاب، بیانیه‌ای صادر کردند.

مشروح متن این‌بیانیه به این‌ترتیب است؛

هوالجمیل

اسلام عزیز ما همانطور که به آراستگی زنان تاکید می‌ورزد، پوشش را مایه‌ی دوامِ زیبایی زن می‌داند و همانگونه که زن را محترم دانسته و از جلوه‌گری در انظار عمومی نهی می‌کند، وی را دعوت به گام برداشتن در مسیر رشد و کمال اجتماع خویش می‌کند.

بدینسان توصیه به حفظ حرمت و کرامت زن در اسلام و سایر ادیان الهی، بسان نگینی درخشان جلوه‌گر شده و فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در مقوله‌ی عفاف و حجاب نیز فصل‌الخطاب آن است.

معظم له "چالش تحمیلی مسأله‌ی حجاب" را نقشه و برنامه‌ی هدایت شده توسط دشمنان دانسته و تبیین این مساله را جهت تنویر افکار بانوان، لازم و ضروری می‌دانند.

الحق و الانصاف که جریانات و اتفاقات اخیر و خیزش‌های دانشجویان و اساتید آزادی‌خواه آمریکا در حمایت از مقاومت مردمی غزه، بار دیگر نشان داد آنجا که منفعت نظام سلطه آمریکایی اقتضا کند، به بهانه‌ی دفاع از حقوق زن ایرانی، حجاب از سر آنان برمی‌دارد و آنجا که منافع خود را در خطر ببیند در تناقضی عجیب به ضرب و شتم زنان و دختران بی‌گناه دست می‌زند!

بی‌شک تبیین این نگاه استعماری غرب در نوع نگاه و اندیشه‌ی بانوان ما به مقوله‌ی حجاب مؤثر خواهد بود.

بانوان هنرمند انقلاب اسلامی با لبیک به فرامین و توصیه‌های مقام معظم رهبری اعلام می‌دارند علاوه بر حفظ و پاسداشت حریم حجاب، با قلم و هنر خود در ترویج و شناخت این موهبت الهی که مایه‌ی تشخّص و کرامت زن است همت گماشته و مسئولین و نهادهای فرهنگی را به انجام وظایف قانونی و شرعی خویش فرامی‌خوانند.

و العاقبه للمتقین

کد خبر 6092132 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • از ایران تا پاکستان/ شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور با رهبر انقلاب
  • بانوان هنرمند انقلاب اسلامی به منویات اخیر رهبر انقلاب پاسخ دادند
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • ببینید | ماجرای خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنیدند