Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل حسین زهی امروز در گفت‌گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: با توجه به درگیر بودن نظام بهداشت و درمان کشور با پدیده شوم کرونا عملکرد این حوزه در 8 ماه اخیر به ویژه در زمینه واکسیناسیون قابل قبول بوده است. 

نماینده مردم شریف خاش، تفتان، میرجاوه و نصرت آباد در مجلس شورای به ضرورت گسترش خدمات بهداشتی درمانی در مناطق در حال توسعه و مناطق مرزی کشور تاکید کرد و گفت: استان سیستان و بلوچستان همچنان از پائین ترین شاخص های دسترسی به تخت بیمارستانی رنج می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسون بهداشت و درمان مجلس نرخ رشد تخت های بستری در استان سیستان و بلوچستان در سال های بعد از انقلاب را 2 برابر نرخ رشد تخت های بستری در کلّ کشور عنوان کرد و افزود: با وجود این رشد، همچنان با کمبود تخت بستری مواجه هستیم و شاخص تخت به ازاء 1000 نفر جمعیت در استان ما تقریبا نصف متوسط کشوری است.

وی معضل تاریخی کمبود پزشک در مراکز روستائی را از جمله مشکلات حوزه انتخابیه خود در زمینه بهداشت و درمان برشمرد و گفت: در یکی دو سال آینده و با دانش آموختگی دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی متعهد خدمت در مراکز روستائی بخش قابل توجهی از مشکلات این مناطق برطرف می شود امّا در حال حاضر یکی از درخواست جدی ما از وزارت بهداشت، افزایش انگیزه ماندگاری برای پزشکان عمومی فعلی و اختصاص سهمیه پزشک پیام آور به استان سیستان و بلوچستان است تا در کوتاه مدت نیز مشکل مراکز جامع خدمات سلامت در مراکز روستائی و شهری استان بر طرف شود. 

  حسین زهی بیان کرد: شهرستان خاش بیش از 140 هزار نفر جمعیت دارد در مرکز استان سیستان و بلوچستان و در فاصله 1400 کیلومتری تهران  واقع شده است، حوزه انتخابیه این شهرستان در مجلس شورای اسلامی شامل شهرستان های میرجاوه و تفتان و بخش نصرت آباد نیز می شود که مجموعا 250 هزار نفر جمعیت دارند.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پزشک خانواده تخت بیمارستانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استان سیستان و بلوچستان مراکز روستائی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آن ها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و سبب آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، بیشتر مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آن ها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آن ها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی