Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@01:11:17 GMT

قطعی مکرر آب در بزرگترین روستای استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۰۸۶۱

قطعی مکرر آب در بزرگترین روستای استان بوشهر

روستای دهقاید از توابع بخش مرکزی شهرستان دشتستان به عنوان بزرگترین و پرجمعیت‌ترین روستای استان بوشهر با مشکلات فراوانی روبرو است که یکی از مهمترین مشکلات آن را می‌توان مسئله آب شرب دانست.

استان بوشهر و به ویژه شهرستان دشتستان از نظر تأمین آب طی سال‌های اخیر با مشکلات فراوانی روبرو بوده است و روستای دهقاید نیز در این زمینه مشکلات زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأمین آب شرب پایدار یکی از خواسته‌های اساسی و اصلی مردم روستای دهقاید است که علی‌رغم وعده‌های مکرر مسئولان برای رفع این مشکل، هنوز اقدامی عملی در این زمینه صورت نگرفته است.

یکی از مهمترین مشکلات حوزه تأمین آب در روستای دهقاید مربوط به هدررفت آب در شبکه آبرسانی روستا است که باعث شده تا توزیع آب نیز با مشکل روبرو باشد. نوسازی شبکه می‌تواند مشکلات این بخش را کاهش دهد.

هدررفت آب بالا است

نایب رئیس شورای دهقاید می گوید به جرأت می‌توان گفت در سال گذشته هدر رفت آب از طریق فرسودگی لوله‌های آبفا در دهقاید خیلی بالاتر از آن چیزی هست که فکرش را می‌کنیم و از استاندارد‌ها فاصله زیادی گرفته است.

به گفته رسولی شعار درست مصرف کنیم را باید زمانی به مردم گفت که زیرساخت‌های سالمی داشته باشیم و ابتدا باید از هدر رفت آب توسط تأسیسات شرکت آبفا جلوگیری شود تا مردم هم نسبت به توجه جدی به این شعار اقدام کنند و از مردم انتظار صرفه جویی داشت.

وی می گوید هر چند بر اساس آموزه‌های دینی صرفه جویی و استفاده بهینه از آب بر همگان لازم است، ولی مسئولان هم باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

لزوم نوسازی شبکه فرسوده آب

به گفته عضو شورای اسلامی دهقاید با بازدید‌های میدانی صورت گرفته در طول این مدت به این نتیجه رسیده‌ایم که نوسازی شبکه فرسوده آب دهقاید هزینه نیست بلکه سرمایه‌ای است.

نجف آبشیرینی می گوید نوسازی و بهسازی شبکه آب دهقاید بسیار ضروری است و در صورت اجرای این مهم از هدر رفت این دُرّ گرانبها و مایه حیات و میراث آیندگان جلوگیری خواهد شد.

لزوم توجه مناسب به دهقاید

رئیس شورای اسلامی روستای دهقاید می گوید مردم از وضعیت آب در روستا گلایه‌مند هستند و انتظار می‌رود که مسئولان عزمی جدی در زمینه تأمین آب داشته باشند و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد نگاه ویژه‌تر این شرکت به دهقاید باشیم.

احمدزاده می گوید در صورتی که نسبت به نوسازی شبکه آب در روستای دهقاید اقدام شود شاهد بهبود وضعیت آبرسانی و رفع بسیاری از مشکلات در این روستا خواهیم بود.

هدررفت آب در شبکه‌های آبرسانی استان بوشهر بسیار بالا است و سالانه حدود نیمی از آبی که وارد شبکه‌های آبرسانی استان بوشهر می‌شود، به مشترکین نمی‌رسد تا در مسیر هدر رفته باشد.

یکی از اقداماتی که باید همواره مد نظر باشد، نوسازی مستمر شبکه‌های آبرسانی است؛ این نوسازی اگر مستمر نباشد، میزان هدررفت آب بالاتر می‌رود و تأمین آب با چالش‌های جدی‌تری روبرو خواهد بود.

در استانی که بیش از ۹۰ درصد آب مصرفی آن وارداتی است و از استان‌های همجوار تأمین می‌شود، باید از منابع موجود بهترین استفاده را برد؛ منابعی که هر سال محدودتر می‌شود و مشکلات بیشتری را شاهد هستیم.

روستای دهقاید به عنوان بزرگترین روستای استان بوشهر با کمبود جدی منابع آبی روبرو است و اگر هدررفت آب در شبکه‌های آبرسانی روستا کاهش یابد، بسیاری از مشکلات کمبود آب روستا حل می‌شود.

منبع مهر

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبرسانی آب شرب شبکه های آبرسانی روستای دهقاید استان بوشهر نوسازی شبکه هدررفت آب تأمین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۶۰ نفر عضو شوراهای شهر و روستای استان بوشهر هستند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالخالق برزگرزاده ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۹ تا ۱۵ اردیبهشت به نام هفته شوراها نامگذاری شده است که در این هفته برنامه‌های مختلفی در سطح استان بوشهر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: تشکیل شوراها نقش مهمی در تحقق مشارکت مردم در فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی دارد و ۹ اردیبهشت مصادف با فرمان تاریخی امام راحل (ره) در سال ۱۳۵۸ مبنی بر تثبیت حاکمیت ملت ایران در سرنوشت خویش و تشکیل شوراهای اسلامی است.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر خاطرنشان کرد: ارتقای شأن منزلت و جایگاه شوراهای اسلامی پایه شامل عشایر، روستایی و شهری در بخش، شهرستان و استان هدف از برگزاری مراسم روز شوراها است.

وی اضافه کرد: این نهاد در تسریع و تسهیل فرآیندهای توسعه، تقویت ارتباط و تعامل مردم با حاکمیت، بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت، توان و قابلیت‌های مردم به‌عنوان بازیگران و کنشگران اصلی و صاحبان اصلی نظام در فرایند توسعه ملی نقش تأثیرگذاری دارد.

معرفی دستاوردهای شوراها

برزگرزاده بهره‌گیری از ظرفیت شوراهای اسلامی در تحقق شعار سال، پیشبرد اهداف و برنامه‌های نظام اسلامی و معرفی دستاوردهای شوراهای اسلامی به مردم و سایر دستگاه‌های اجرایی را از دیگر اهداف اجرا برنامه‌های هفته شوراها دانست.

وی هم‌اندیشی با صاحبان علم و تجربه، جوانان، زنان، نخبگان و اقشار مختلف مردم را از دیگر اهداف برگزاری این مراسم ذکر و بیان کرد: این هم‌اندیشی در راستای بررسی آسیب‌ها و چالش‌های پیش‌روی شوراهای اسلامی و راهکارهای برون‌رفت از آنها برگزار می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تجلیل از برترین‌های خانواده بزرگ شوراهای اسلامی و شهروندان نمونه برتر در تعامل با شوراها را از دیگر امور در این هفته دانست و اضافه کرد: در هفته شوراها ضمن برگزاری همایش با حضور منتخبین شوراهای اسلامی شهر و روستا در سطح استان بوشهر و شهرستان‌ها، از اقدامات و فعالیت‌های شوراهای اسلامی شهر و روستا تجلیل می‌شود.

وی تعداد اعضای شوراهای استان را هزار و ۴۶۰ نفر دانست و خاطرنشان کرد: در استان بوشهر ۱۰ شورای اسلامی در سطح شهرستان، ۲۵ شورا در بخش‌ها و ۴۰ شورا در سطح شهرها تشکیل شده است.

برگزاری برنامه‌های متنوع

برزگرزاده با بیان اینکه در مجموع هزار و ۲۵۰ نفر عضو شوراهای روستایی این استان هستند، تصریح کرد: ۱۵۰ نفر اعضای شوراهای اسلامی روستاهای استان بانو و مابقی آقایان هستند.

وی تعداد اعضای شورای اسلامی شهرهای استان بوشهر را ۲۱۰ نفر اعلام کرد و گفت: در هفته شوراها برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، عمرانی و اجتماعی تدوین شده و در این هفته از طرح‌های مختلف در شهرها و روستاهای استان بوشهر بهره‌برداری می‌شود.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر جایگاه شوراها در قانون اساسی را بسیار رفیع دانست و افزود: اعضای شوراهای اسلامی طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم و به‌صورت مستمر پیگیر حل مشکلات مردم در بخش‌های مختلف هستند.

وی، عناوین هفته شوراها را برشمرد و گفت: ۹ اردیبهشت به‌عنوان شوراها، تولید با مشارکت مردمی، ۱۰ اردیبهشت، شوراها و مشارکت اجتماعی زنان، ۱۱ اردیبهشت شوراها و ارتقای سرمایه اجتماعی، ۱۲ اردیبهشت شوراها و شاخص‌های کیفیت زندگی، ۱۳ اردیبهشت شوراها و شادابی و نشاط اجتماعی، ۱۴ اردیبهشت شوراها و رونق تولید و کارآفرینی و ۱۵ اردیبهشت شوراها و درآمد پایدار محلی نامگذاری شده است.

رئیس شورای اسلامی استان بوشهر تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستاها را یکی از نقاط عطف تاریخ سیاسی ایران نام برد و افزود: تشکیل شوراهای اسلامی را نشان از ظرفیت سیاسی ایران برای جلب مشارکت بیشتر مردم در اداره امور کشور، تحقق مردم سالاری دینی و تمرکززدایی دارد.

کد خبر 6089946

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • قطعی آب مکرر در شهرک والفجر رباط کریم
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • ۱۴۶۰ نفر عضو شوراهای شهر و روستای استان بوشهر هستند
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • اطلاعیه قطعی گاز در هوراند و کلیبر