Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اعلام کرد سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به میزبانی مصلی امام(ره) برگزار خواهدشد و شهرآفتاب از سال ۱۴۰۲ میزبان این رویداد فرهنگی خواهد بود.

به‌گزارش مشرق، عصر چهارشنبه (۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۱) هفتادوسومین جلسه شورای ترافیک شهر تهران که با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و نماینده دستگاه‌های مسئول در حوزه حمل و نقل پایتخت برگزار شد، در این جلسه بحث و تبادل نظر درخصوص برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در سال ۱۴۰۱ به عنوان اولین دستور جلسه شورای ترافیک شهر تهران‌ قرا گرفت و درنهایت تیتر خروجی این جلسه آن بود که «شهر آفتاب میزبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو سال محاق و در نهایت برداشتن گام سی‌وسوم در اردیبهشت ۱۴۰۱

بعد از پشت سر گذاشتن سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ خورشیدی و هم‌زمان با شیوع ویروس کرونا در کشور که بسیاری از برنامه‌های عرصه فرهنگ و هنر را دست‌خوش تغییر قرارداد؛ از سوی مسئولان و مدیران فرهنگی کشور مقرر شد تا در راستای مقابله با این ویروس، تلاش برای شکستن زنجیره شیوع آن و در راستای حفظ سلامت شهروندان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که تا دوره سی‌ودوم به شکل مستمر و هرساله برگزار می‌شد؛ برای گام نهادن به دوره سی‌وسوم خود مجبور به دو سال در محاق ماندن باشد.

درنهایت اسفند ۱۴۰۰ از زبان یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید شد که با توجه به ایمنی نسبی جامعه در سایه تسریع روند واکسیناسیون و بازگشت بسیاری از فعالیت‌ها و اقدامات در تمامی عرصه‌ها از جمله عرصه فرهنگ و هنر به شرایط عادی؛ بعد از دو سال وقفه، نمایشگاه سی‌و سوم کتاب تهران در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ خورشیدی به شکل فیزیکی و مجازی برگزار خواهد شد.

از همان زمان بحث میزبانی این رخداد به‌عنوان یکی از مباحث محوری از سوی بدنه نشر، کارشناسان، دست‌اندرکاران و مدیران امور فرهنگی کشور مطرح شد. مصلی حضرت امام‌خمینی(ره) و شهر آفتاب به‌عنوان دو گزینه نهایی برای میزبانی از بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشورمان -نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران- معین شد.

رفت و برگشت میزبانی نمایشگاه کتاب از شهرآفتاب به مصلی

نمایشگاه کتاب امسال در مصلی تهران برگزار خواهد شد و شهرداری تهران نیز به امید خدا با همه توان در کنار وزارت ارشاد، خادم اصحاب فرهنگ و مردم عزیز خواهد بود

هرچند صحبت، دیدگاه و آرای کارشناسان درباره محاسن و معایب هر دو محیط میزبان این رخداد به‌عنوان فصل مشترک برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مطابق همیشه در محافل فرهنگی در راس مباحث قرار داشت؛ درنهایت عصر چهارشنبه (۲۴ فروردین) هم‌زمان با برگزاری هفتادوسومین جلسه شورای ترافیک شهر تهران به‌عنوان یکی از خروجی‌های این جلسه، شهر آفتاب به‌عنوان میزبان نمایشگاه سی‌وسوم کتاب تهران شناخته شد.

اما ساعتی بعد و در حوالی ساعت ۲۳ شامگاه ۲۴ فروردین‌ماه عبدالمطهر محمدخانی رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با انتشار توئیتی اعلام کرد که میزبانی شهر آفتاب از نمایشگاه کتاب تهران به‌سال آینده ۱۴۰۲ منتقل شده‌است و اردیبهشت ۱۴۰۱ خورشیدی، مصلی حضرت امام‌خمینی(ره) به‌عنوان میزبان گام سی‌وسوم نمایشگاه کتاب تهران به جمع‌بندی و قطعیت نهایی رسیده است.

محمدخانی در توییت خود نوشته بود: نمایشگاه کتاب امسال در مصلی تهران برگزار خواهد شد و شهرداری تهران نیز به امید خدا با همه توان در کنار وزارت ارشاد، خادم اصحاب فرهنگ و مردم عزیز خواهد بود. درعین‌حال تلاش می‌کنیم با تمهید بهترین امکانات، زمینه انتقال این رخداد بزرگ فرهنگی را از سال ۱۴۰۱ به شهر آفتاب فراهم کنیم.

قطعیت میزبانی مصلی، بازه زمانی یک ماهه و فرصت مناسب برنامه‌ریزی

به‌قطعیت رسیدن محیط میزبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به‌عنوان بزرگ‌ترین رخداد فرهنگی کشور، منطقه خاورمیانه که رخدادی که در میان رویدادهای عرصه کتاب در جهان نیز نامی بزرگ برای خود دست‌وپا کرده‌است، آن هم به فاصله حدود یک ماه تا برگزاری می‌تواند اطمینان خاطر بیشتری به دست‌اندرکاران و مدیران برگزاری این رویداد همچنین ناشران شرکت‌کننده در این دوره نمایشگاه و البته مخاطبان و دوستداران یار مهربان قرار دهد تا در این بازه زمانی کوتاه، طی برنامه‌ریزی مناسب بتوانند بیشترین و بهترین بهره را از نمایشگاه کتاب تهران ببرند.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت شهرداری تهران نمایشگاه کتاب خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تهران برگزار خواهد فرهنگی کشور شهر آفتاب سی وسوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست‌ خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پیش از ظهر امروز در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: این دوره از نمایشگاه با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت تا پایان روز شنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با حضور انگیزه‌مند و مشتاقانه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری این رویداد را به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی و ارتقای دانش در کشور تبدیل کند. از همینجا از مردم و خانواده‌های خوب ایرانی برای حضور در نمایشگاه و استفاده از برنامه های فرهنگی در ایام برگزاری نمایشگاه دعوت می‌کنم. تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌های ادوار قبل را جبران کنیم.

وی اظهار کرد: برای نخستین بار، نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا و پیش از آغاز نمایشگاه در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. ناشران هم می‌توانند از امروز عصر  کتاب ها و اقلام خود را به مصلی آورده و  چینش غرفه‌ها را آغاز کنند.

احمدوند افزود: علاوه بر ویژه برنامه‌های مربوط به وقایع غزه و روشنگری درباره مقاومت مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و تجلیل از ناشران و نویسندگان فعال در این‌ حوزه،  به مناسبت همزمانی با دهه کرامت ویژه برنامه های برای پاسداشت جایگاه دختران و زنان مسلمان ایرانی درنظر گرفته شده است. با همکاری خوبی که با شرکت پست داشتیم امیدواریم پاسخگویی مناسبی به سفارش های مردمی با شرایط مطلوبی صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب به صورت تکمیل و قاعده کند امسال هم ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنیم حجم استقبال مردمی در نمایشگاه امسال از سال‌های پیش بیشتر باشد و تقاضا می‌کنیم مردم روزهای حضور خودشان را تقسیم کنند تا در روزهای پایانی با تراکم جمعیت و از دحام مواجه نشویم.

احمدوند گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی  با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه امسال حاضر خواهند بود. در سال گذشته، ۴۵هزار عنوان‌ کتاب خارجی را داشتیم. پیش بینی ما این است که حدود ۷۰تن مرسوله خارجی  را داشته باشیم. در روزهای بیست و چهارم تا بیست و ششم اردیبهشت رویداد نشر ایرانی را در بخش ناشران خارجی خواهیم داشت که هدف آن معرفی صنعت نشر به  فعالان خارجی این عرصه است که در آن شاهد حضور ۲۰ مهمان خارجی هستیم.

لازم به یادآوری است، سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از نوزدهم تا بیست و نهم اردیبهشت ماه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده‌سازی و نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • هزاره ققنوس با ۸۰۰ عنوان کتاب به مصلی می‌آید
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند