Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپراتورهای موبایل در پی حذف برخی از بسته‌ها اینترنتی مدعی شدند که با توجه به مشکلات زیرساختی و نبود ظرفیت کافی،قصد دارند طراحی بسته‌ها را طوری تغییر دهند تا زمینه برای مصرف عادلانه و بهتر ایجاد شود تا بهبود کیفیت شبکه حاصل شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در روزهای گذشته اخبار متعددی درباره افزایش تعرفه‌های اینترنت از رسانه‌های مختلف به گوش می‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که منجر به اعتراض و انتقادات کاربران اینترنتی شد. البته موضوع افزایش قیمت از طرف شرکت‌های مخابرات ایران و سازمان تنظیم مقررات رادیویی تکذیب شد و به دنبال موجی از اعتراضات، سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کرد که در خصوص افزایش تعرفه‌ها در برخی از بسته‌های اینترنتی، این تغییرات را بررسی کرده و درصورت مشاهده تخلف خاطیان را جریمه می‌کند.

درحالی که درسال‌های گذشته شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی از ثابت ماندن تعرفه‌ها به منظور عدم امکان توسعه و مشکلات درآمدی شکایت داشتند، کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز بیان داشت که هزینه‌های افزایش یافته احتمالی و افزایش 100 درصدی تعرفه اینترنت تنها راه برای ادامه کار شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی است.

همچنین در ماه های گذشته نیز مسئولان متعددی از حوزه فناوری ارتباطات کشور به موضوع افزایش اینترنت اشاره داشتند.

«عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات، در خصوص تاثیر میزان تعرفه‌ها اظهار داشت: «مشکلی که وجود دارد به این دلیل است که در ده سال گذشته توسعه مناسب صورت نگرفته و دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها دست‌نخوردن تعرفه‌های تلفن ثابت است و این باعث شده که هزینه‌ها چندبرابر شود و توسعه لازم انجام نشود.»

«صادق عباسی شاهکوه»، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نیز سال گذشته در خصوص اصلاح تعرفه‌های اینترنتی در سال جاری اظهار داشت: «محدودیت قانونی تغییر تعرفه‌ها برای سال آینده برداشته شده و ما قصد داریم به نحو مناسبی اصلاح تعرفه‌ها را در این بخش انجام دهیم.»

این اتفاقات درحالی بود که مجلس شورای اسلامی به این قضیه ورود کرد و نمایندگان متعددی گلایه خود را به این افزایش ناگهانی اینترنت اعلام کردند.

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس: افزایش 2 برابری قیمت اینترنت منطقی نیستاما حالا یکی از گزارش‌های جدید در خصوص تغییر در بسته‌های ارائه شده از سوی اپراتورها ارائه دهنده خدمات اینترنتی است. به صورتی که روزهای گذشته جدولی شامل مشخصات برخی بسته‌های اینترنتی ایرانسل و همراه‌اول منتشر شد و اعلام شد که اپراتورهای موبایل از 21 فروردین ماه این بسته‌ها را از لیست خدمات خود کنار گذاشتند.

اپراتورها در پی این اقدام مدعی شدند که قیمت بسته‌های مذکور مربوط به سال 95 بوده است که در آن زمان سیاست‌گذاری بصورتی بود که کاربران تشویق به مصرف بیشتر بشوند؛ اما حالا با توجه به مشکلات زیرساختی و نبود ظرفیت کافی، اپراتورها قصد دارند طراحی بسته‌ها را به طوری تغییر دهند تا زمینه برای مصرف عادلانه و بهتر ایجاد شود و از مصرف بی‌رویه برخی کاربران جلوگیری شود تا بهبود کیفیت شبکه حاصل شود. همچنین اپراتورها مدعی شدند که تا به این لحظه افزایشی در قیمت‌ اینترنت همراه انجام نشده است و تغییرات فقط مربوط به حذف برخی از بسته‌ها می‌باشد و برنامه بصورتی است که قرار است بسته‌های جدید اینترنت موبایل به زودی به لیست این شرکت‌ها اضافه و جایگزین بسته‌های قبلی شود. رگولاتوری نیز در واکنش به این اتفاق اظهار داشت که نقشی در این امر نداشته و هیچ دستوری از طرف رگولاتوری برای تغییر یا حذف بسته‌های اپراتورها صادر نشده است. بررسی ماجرای افزایش ناگهانی قیمت اینترنت / گرانی اینترنت با مجوز بوده است؟   افزایش تعرفه‌ اینترنت بدون افزایش کیفیت، ممنوع   اختلال اینترنت در شبکه اپراتور همراه اول
انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت اپراتور های تلفن همراه اینترنت تعرفه ها شرکت ها بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است

 
لیلا عرب‌نژاد  بیان کرد: ۱۶ اردیبهشت در ایران و پنج می، در جهان به نام روز ماما ثبت شده است، اهمیت این شغل با تولد انسان شروع می‌شود، همه ما به‌طورقطع با ماما سروکار داشتیم، در بحران جمعیتی حال حاضر کشور که به تعبیر حضرت آقا ابر چالش جمعیتی است، ایران پیش از هر زمانی به ماما نیاز دارد.
 
 وی افزود: اگر بخواهیم بحران جمعیتی را حل کنیم، به طور حتم باید نقش ماما در کشور پررنگ و پررنگ‌تر شود، کمااینکه در حال حاضر هم بیشتر بار ناشی از افزایش جمعیت را ماماها به دوش می‌کشند.
 
رئیس اداره مامایی زاهدان یادآور شد: سیستان و بلوچستان بالاترین موالید کشوری را دارد، طبق آمار ده درصد موالید کشور در این استان پهناور اتفاق می‌افتد و این در حالی است که جمعیت ما نسبت به کل کشور ۳/۵ تا حداکثر ۴ درصد بیشتر نیست؛ اما چندین برابر میانگین کشوری، نرخ رشد جمعیت داریم و این نشان می‌دهد پرکارترین ماماهای کشور در استان سیستان و بلوچستان مشغول خدمت هستند.
 
  وی تصریح کرد: هر ماما یک سفیر برای جوانی جمعیت است که شغل و نقش آن‌ها مقدس است، همان‌طور که با آمدن نام مادر، واژه‌های مقدس شکیبایی، عشق و ایثار در ذهن‌ها تداعی می‌شود، خداوند هم به‌خاطر آفرینش انسان خودش را احسن الخالقین معرفی کرده و به خود آفرین گفته است، یک مادر هم با به‌دنیاآوردن یکی دیگر از مخلوقات برتر خدا تابعی از این احسن الخالقین است.
 
  لیلا عرب‌نژاد در ادامه گفت: ماما در امتداد احسن الخالقین بودن خداوند در به‌دنیاآوردن اشرف مخلوقات کمک می‌کند و نویدبخش یک زندگی تازه است و نقش بسیار حساسی در حوزه بهداشت و درمان دارد.
 
 مقام مسئول در خصوص حوزه مامایی اظهار کرد: ماماها در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش در حال فعالیت هستند که در استان ما باتوجه‌به نرخ بالای جمعیت و هم‌جواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که آمار بالای موالید و شاخص‌های بهداشتی پایینی دارند کار ما خیلی سخت‌تر است.
 
 وی تشریح کرد: مادرهای باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه و مریض‌های ویژه در استان ما بیشتر از سایر شهرها هستند، بستر فرهنگی ما هم به‌گونه‌ای است که زادوولد زیاد است و مناطق صعب‌العبور و پراکندگی جمعیت داریم و این موارد باعث می‌شود که حوزه‌های مامایی در این استان مسئولیت بسیار سختی را حامل باشند.
 
 رئیس اداره مامایی با اشاره به آمار زیاد مرگ‌ومیر مادران باردار در این استان افزود: علی‌رغم آمار بسیار بالای مرگ‌ومیر سال‌های اخیر در این استان، کاهش ۲۵ درصدی مرگ‌ومیر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ خبر از افتخارآمیز بودن حرفه ماماها داده است که حتی با افزایش مادران نیازمند مراقبت‌های ویژه و با افزایش موالیدی که داشتیم توانستیم شاخص را کاهش دهیم و این دست‌مریزاد دارد برای ما و افتخار بزرگی برای جامعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 
  وی اذعان کرد: باتوجه‌به سختی کار در سیستان و بلوچستان در حال حاضر تعرفه‌گذاری مامایی به دانشگاه ابلاغ شده و تعرفه‌گذاری مامایی یعنی اینکه خدمات ارزش‌گذاری نسبی شود و متأسفانه در قانون تعرفه‌گذاری، گروه مامایی آن طور که بایدوشاید زحماتشان دیده و ارزش‌گذاری نشده است.
 
 عرب‌نژاد خاطرنشان کرد: برای مادری که در پروسه زایمان قرار می‌گیرد تعرفه‌ای تعریف شده است که دور از واقعیت است و با زحمات ماما هم‌خوانی ندارد، از دولت و سیاست‌گذاران در سطح کلان کشور خواستار هستیم که تعرفه‌گذاری مامایی را واقعی کنند، یعنی به‌گونه‌ای تعرفه انجام زایمان و استرس ماما را در نظر بگیرند و با سایر بخش‌ها مقایسه نکنند؛ زیرا با آمار بالای استان بحث زیر ساخت‌ها موضوع مهمی است.
 
 وی با تأکید بر افزایش و توسعه بلوک‌های زایمانی افزود: باید فضای فیزیکی را افزایش دهیم، یکی از مشکلاتی که در بعضی بیمارستان‌ها داریم این است که با یک‌سوم فضای فیزیکی مورد انتظار در حال ارائه خدمات هستیم و این کار را خیلی سخت‌تر می‌کند و در کیفیت کار اثرگذار است و شایسته گروه مامایی و حتی مردم نیست و خیلی خوب است که این زیر ساخت‌ها توسعه پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی