Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- یکی از مشکلات مناطق کمتر برخوردار و محروم استان کردستان نبود شبکه آبرسانی است که سپاه بیت‌المقدس برای آبرسانی به ۱۶۹ روستای دارای تنش آبی در استان به میدان آمده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مریوان، مراسم کلنگ‌زنی طرح آبرسانی به 169 روستای دارای تنش آبی استان کردستان با مشارکت سپاه در روستای ینگیجه و کانی سفید این شهرستان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل زارعی‌کوشا در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده برای اجرای این طرح، آبرسانی به این روستاها را اقدام جهادی، ارزشمند و ماندگار خواند و اظهار داشت: اجرای این پروژه با اعتباری بالغ بر 527 میلیارد تومان بیانگر توجه نظام به مردم و هماهنگی مثال‌زدنی میان دولت و سپاه برای رفع روستانشینان است.

وی با بیان اینکه دولت و نهادهای انقلابی برای زدودن غبار محرومیت در کردستان عزم جدی دارند گفت: البته سپاه در چند سال اخیر و در رویدادهای مختلف از جمله مبارزه با ویروس کرونا و برگزاری رزمایش کمک‌های مؤمنانه زحمات زیادی کشیده که همه خدمات آنان قابل تقدیر است.

استاندار کردستان با ذکر اینکه سپاه برای رفع محرومیت و آبرسانی به 169روستای مشکل‌دار وارد عمل شده است، تصریح کرد: امیدواریم با اتمام این پروژه بخش زیادی از مشکلات مردم و این حوزه برطرف شود.

وی از فرماندار مریوان خواست که ضمن شناسایی ظرفیت‌های نهفته شهرستان، همه هماهنگی‌های لازم برای تسریع در اجرای پروژه آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی را انجام دهد.

زارعی‌کوشا ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی سپاه در عرصه تأمین امنیت استان افزود: امیدواریم با این ورود جدی و جهادی سپاه در کمتر از سه سال آینده (30 ماه) شاهد حل مشکلات آب شرب مناطق هدف و روستاهای استان کردستان باشیم.

سردار سیدصادق حسینی فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نیز در این مراسم با بیان اینکه سپاه همواره خود را خدمتگزار و خادم مردم دانسته و در این راستا برای تأمین و ارتقای امنیت و آسایش آنان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد اظهار داشت: آرامش کنونی حاصل تلاش و ایثارگری‌های متولیان عرصه امنیت در استان کردستان است.

وی گندزدایی و ضدعفونی معابر و خیابان‌ها، تولید ماسک رایگان، توزیع بسته‌های معیشتی، اجرای طرح شهید سلیمانی برای مهار کرونا و واکسیناسیون را بخشی از اقدامات سپاه در مسیر مقابله با کرونا در کردستان خواند و گفت: از ابتدا به مردم قول دادیم که تا ریشه‌کنی کرونا در کنار مردم باشیم که خوشبختانه این مسیر را دنبال کردیم.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با بیان اینکه سپاه در حوزه محرومیت‌زدایی، آبرسانی، احداث خانه محرومان، اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه، توجه به بخش کشاورزی و آبخیزداری خدمات مختلفی در سطح استان انجام شده است، تصریح کرد: یکی از اقدامات بسیار مؤثر و مهم در دولت سیزدهم، تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بوده که در جهت محرومیت‌زدایی تلاش می‌کند اما تحقق اهداف، نیازمند همکاری همه مسئولان مربوطه و حذف بروکراسی‌های اداری است.

حسینی با اشاره به اینکه در قالب این قرارگاه توافق‌نامه‌ای منعقد شده و بر اساس این قرارداد، آبرسانی به 169 روستای تنش آبی با اعتبار 527 میلیارد تومان اجرایی خواهد شد خاطرنشان کرد: آبرسانی به 42 روستا به صورت تک روستایی و 127 روستا نیز در قالب 7 مجتمع خواهد بود.

استاندار زنجان: آبرسانی به 57 روستای منطقه انجام می‌شوداستاندار سمنان: بسیج سازندگی برای اصلاح شبکه‌های آبرسانی استان سمنان وارد میدان شود

محمد فرهاد مدیرعامل شرکت آبفا کردستان نیز در این‌ باره از اجرای طرحی به نام جهاد آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی کشور به ویژه کردستان خبر داد و اظهار داشت: آبرسانی به 169 روستا در 30 ماه در استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه به قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) واگذار شده که معین آن در استان سپاه بیت‌المقدس کردستان است، افزود: 768 کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب، 92 باب مخزن آب به ظرفیت 13410 مترمکعب، احداث 58 باب ایستگاه پمپاژ و 93 باب اتاق فرمان، تجهیز 26 حلقه چاه و بهسازی 35 دهنه چشمه در قالب این طرح انجام خواهد شد. 

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان با بیان اینکه تخصیص ابلاغی در سال جاری برای این طرح 356 میلیارد تومان است، افزود: با همکاری سپاه پاسداران اجرای این پروژه سرعت مطلوبی خواهد داشت و به زودی شاهد بهره‌مندی مردم 169 روستای کردستان از این خدمات خواهیم بود. 

انتهای پیام/490/ح

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سپاه بیت المقدس استان کردستان دارای تنش آبی آبرسانی به 169

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید