Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@03:04:33 GMT

لزوم تعریف محصول فرهنگی هنری برای حوزه عفاف و حجاب

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۲۰۶۸

لزوم تعریف محصول فرهنگی هنری برای حوزه عفاف و حجاب

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در خصوص رفتارهای فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب باید به تأثیر کارهای صورت گرفته متمرکز بود و برای اثر بخشی بیشتر باید محصولات فرهنگی و هنری با این مضمون تعریف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در چهارمین جلسه شورای سیاست گذاری یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: فعالیت‌های صورت گرفته در دبیرخانه جشنواره مد و لباس فجر قابل تقدیر است، اما در این زمینه همت مضاعفی لازم است تا در یک بازه زمانی مشخص بتوانیم ادعا کنیم که می‌توان بخشی از مشکلات این حوزه در جامعه حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دغدغه‌های درست اقشار مختلف مردم و مسئولان نسبت به مقوله حجاب و عفاف در جامعه امروز ایران ادامه داد: در این عرصه دولت به عنوان یکی از متولیان امر باید کارهای قابل قبول انجام دهد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با توجه به تکالیف ذاتی خود تأثیر به سزایی در این زمینه داشته و بخش عمده سیاستگذاری، مدیریت و ساماندهی این حوزه بر عهده این وزارتخانه است. اسماعیلی همچنین در ادامه دلیل قرار گرفتن کارگروه ساماندهی مد و لباس در زیر مجموعه شورای فرهنگ عمومی را ایجاد تمرکز در این حوزه دانست و گفت: برای این کار نیاز به مصوبه دولت بود که این مصوبه نیز کسب شده است. وی ادامه داد: اکنون ساز و کارهای لازم در این زمینه ایجاد شده و نیازمند تلاش برای رسیدن به نتیجه هستیم و به همین منظور اواخر سال گذشته نیز آئین نامه مد و لباس اجتماعی که در جلسات متعدد مورد برررسی قرار گرفته بود نیز ابلاغ شد. وزیر فرهنگ در دولت مردمی همچنین از مسئول کارگروه سازماندهی مد و لباس کشور خواست تا فعالیت‌های این حوزه را با جدیت دنبال کند و افزود: امروز شبکه‌های اجتماعی مختلفی در حال تغییر سبک زندگی مردم ایران هستند اما ما به عنوان یک جامعه قوی دینی با ریشه‌های عمیق و تاریخی و حوزه فرهنگی گسترده هستیم و باید از این کارزار مهم به سلامت بیرون بیاییم. وی افزود: موضوع حجاب و عفاف از جمله دغدغه‌های مقام معظم رهبری و رئیس جمهور محترم است و ما نیز در حال انجام تحول عینی در رفتارهای گذشته در این خصوص هستیم که در این زمینه باید به میزان اثرگذاری این طرح‌ها فکر کرده و در همین راستا رسانه‌ها باید نیز در این زمینه ما را همراهی و حمایت کنند. رئیس شورای هنر با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ قرآن کریم، کتاب و سایر برنامه‌ها و جشنواره‌های فرهنگی هنری خواستار حضور کارگروه ساماندهی مد و لباس در این نمایشگاه‌ها شد و گفت: باید محصول فرهنگی هنری برای حوزه عفاف و حجاب تعریف کنیم و این مسئله با حوزه اقتصادی پیوند داشته باشد. وزیر فرهنگ در ادامه با اشاره به اینکه در بسیاری از وصیت نامه‌های شهدا در دهه ۶۰ به رعایت عفاف و حجاب در جامعه توصیه شده است اظهار امیدواری کرد: جشنواره مد و لباس فجر بتواند تحول خوبی در این حوزه ایجاد کند. در پایان این نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تارنمای دائمی جشنواره مد و لباس فجر، پوستر اصلی یازدهمین جشنوارده مد و لباس فجر و پوستر همایش علمی این جشنواره رونمایی کرد. انتهای پیام؛ 

منبع: دانا

کلیدواژه: جشنواره مد و لباس فجر فرهنگ و ارشاد اسلامی عفاف و حجاب وزیر فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • دولت رئیسی بیخیال لایحه حجاب شد | نیاز به قانون جدیدی نیست معطل نمی‌مانیم!
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان