Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ضمن تمجید از ایستادگی هشت ساله ملت یمن در برابر ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از خود در برابر رژیم صهیونیستی دفاع خواهد کرد.

سردار صفوی به شبکه خبری المسیره گفت: «صهیونیستها را تعقیب می‌کنیم. همان گونه که مقر آنان را در اربیل هدف قرار دادیم، در هر نقطه‌ای که امنیت ما را هدف قرار دهند، به آنان ضربه محکمی وارد خواهیم کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار فدوی: از بازدارندگی وارد مرحله پاسخ عملی شده‌ایم

در همین ارتباط، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با بیان اینکه محور مقاومت امروز در یمن، فلسطین، لبنان و سوریه در اوج قدرت خود قرار دارد، تصریح کرد: «دشمنان ما اعتراف کرده‌اند که ایران مرحله بازدارندگی را پشت سر گذاشته است و اکنون نیز درباره پاسخ عملی، ابتکار عمل را در دست دارد و هر گونه پاسخ را به صورت علنی بر عهد می‌گیرد».

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین خاطر نشان کرد که اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه، یک هدف نزدیک است و آمریکاییها خروج را آغاز کرده‌اند.

این در حالی است که سرلشکر صفوی اسفند ماه گذشته دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، در همایش «مردان امنیت و اقتدار» ویژه روز پاسدار که در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی برگزار شد، با اشاره به خصوصیات سردار شهید سلیمانی اظهار داشت: حاج قاسم چهره بین المللی مقاومت اسلامی است، همه دنیا حاج قاسم را می شناسند، در هندوستان در عزای ایشان هزار مجلس گرفته شد.

وی افزود: شهید شدن و شهید بودن ایشان بیشتر از زنده بودنش برای آمریکایی ها خطرناک شد و میلیون‌ها مسلمان علیه آمریکایی‌ها و جنایت های ترامپ و ارتش تروریستی آمریکا متحد شده اند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: حضرت آقا فرمودند آمریکایی ها از غرب آسیا باید خارج شوند، فرار مفتضحانه آمریکایی‌ها از افغانستان را دیدید و این فرار در عراق هم تکرار خواهد شد. این فرار در شرق سوریه هم تکرار خواهد شد و فرار از خلیج فارس هم شروع خواهد شد. 

سرلشکر صفوی در پایان تأکید کرد: آمریکایی‌ها نمی توانند اینجا بمانند ملت‌های منطقه اجازه حضور آمریکایی‌ها را نمی‌دهند./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: سرلشکر صفوی آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • وعده صادق ضربه مهلکی به غرب‌گراهای داخلی بود!
  • دموکراسی دروغین امریکا و برخوردهای دوگانه
  • انتقال نافرجام «شروین بزرگ» به پرسپولیس، سرخ ها را نقره داغ کرد!
  • بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • فرار سرمایه‌ها از اسرائیل ادامه دارد
  • نیمه شانس سیتی: دو گل صد در صد از دست رفت!‏
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد