Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت شهرستان های ایذه و باغملک گفت: طرحی در آینده اجرایی می‌شود که سالیانه صد هزار تن گوشت داخل کشور تامین کنیم که در قطب زاگرس مقرر شد شهرستان های ایذه، باغملک و دزپارت به صورت ویژه کار انجام گیرد. - اخبار استانها - به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایذه، سیدجواد ساداتی‌نژاد عصر پنجشنبه پس از برگزاری شورای کشاورزی سه شهرستان ایذه، باغملک و دزپارت در ایذه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود:
این مناطق استعداد و ظرفیت زیادی برای دامداری و دامپروری دارد از این رو تامین علوفه و دام با کمک بنیاد مستضعفان و خرید تضمینی گوشت از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در سال جاری اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خودکفایی پروتئین دامی گفت: ما یک طرح را در آینده درنظر گرفته ایم که سالیانه صد هزار تن گوشت در داخل کشور تامین کنیم، که در قطب زاگرس مقرر شد شهرستان های ایذه، باغملک و دزپارت به صورت ویژه کار انجام گیرد. 

وزیر جهاد کشاورزی با بیان ضرورت به توسعه دامدار کارت، عنوان داشت: سهمیه تخصیص دامدار کارت باید در این منطقه بیشتر شود تا مشکل دامداران حل شود.

استاندار خوزستان: 480 واحد مسکونی زلزله اندیکا تا خرداد 1401 تحویل می‌شودمشکلات بخش کشاورزی استان خوزستان با همت دولت سیزدهم رفع می‌شودمادر 3 شهید خوزستانی به فرزندان شهیدش پیوستوی در ادامه افزود: اعتبار مورد نیاز از طریق این کارت به نحوی که دامدار قادر باشد علوفه مورد نیاز دام را خریداری کند تامین خواهد شد.

ساداتی نژاد با اشاره به اهمیت ظرفیت بالای نیروی انسانی و کاربلد در این شهرستان ها بیان داشت: در این منطقه حدود 800 روستا وجود دارد که اشتغال به واسطه دامپروری و کشاورزی است. 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه پایان مطالعات، اجرای گام دوم طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری در مناطق ایذه، باغملک و دزپارت در اولویت قرار دارد، اظهار داشت:اجرای گام دام این طرح را یک مطالبه عمومی توصیف و ابراز امیدواری کرد گام دوم طرح 550 هزار هکتاری با تامین و تخصیص اعتبار مورد نیاز در این مناطق اجرایی شود.

وی در پایان گفت: برای اینکه اشتغال دامداران در این شهرستان ها پایدار بماند و مشکل مالی نداشته باشند تامین علوفه و خرید تضمینی خواهیم داشت.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۲۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان