Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان گلستان با اشاره به آغاز فروش تولیدات نشاء گیاهان دارویی در این نهاد، گفت: بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نشاء گیاهان دارویی در فاز نخست دهکده گیاهان دارویی گلستان تولید شده است.

دکتر محسن قلی پور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی می تواند به یک شتاب دهنده توسعه در سطح استان گلستان مبدل شود، اظهار کرد: در این راستا نیازمند حمایت جدی مدیران و مسئولان محلی و استانی برای تکمیل این پروژه و رسیدن به هدف غایی که تولید اسانس و نهایتا داروهای گیاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پس از عملیاتی کردن فرآیند آماده سازی و توسعه دهکده گیاهان دارویی در ۶ ماهه اخیر و ایجاد نخستین گلخانه گیاهان دارویی در این دهکده شاهد برداشت نخستین محصولات از این دهکده هستیم، افزود: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نشاء گیاهان دارویی در گلخانه تازه احداث شده در این دهکده تولید و آماده در اختیار گذاشتن به کشاورزان عزیز شده است.

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان گلستان با تاکید بر اینکه در همین روزهای ابتدایی بالغ بر ۲۰۰ هزار نشاء از تولیدات به فروش رفته است، خاطرنشان کرد: مشتریان متعددی از تهران، اصفهان، خراسان رضوی و شمالی و درون استان گلستان متقاضی خرید نشاءهای گیاهان دارویی دهکده گیاهان دارویی هستند به ترتیب اولویت و با توجه به برخی تفاهم های جهاددانشگاهی برای کمک به کشاورزان بومی منطقه با اولویت مشتریان داخل استان به فروش می رسد.

قلی پور نمونه های کشت شده در گلخانه گیاهان دارویی را در این فاز ۱۱ نمونه دانست و ادامه داد: در این مرحله گیاهانی از جمله اسطخودوس، سرخارگل، بادرنجبویه، زوفای دارویی، مرزنجوش، مریم گلی، گل گاوزبان، آویشن، رزماری و به لیمو کشت شده اند.

وی از حمایت های علمی و مشاوره ای جهاددانشگاهی از کشاورزان متقاضی کشت گیاهان دارویی در سطح استان گلستان خبر داد و گفت: علاوه بر این کشاورزانی که با دریافت نشاء گیاهان دارویی اقدام به کشت این محصولات در سطح استان کنند، می توانند محصولات نهایی خود را به صورت قراردادی و تضمینی به خود جهاددانشگاهی بفروشند.

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان گلستان با اشاره به اینکه مزرعه نمایشی دهکده گیاهان دارویی استان نیز آماده کاشت و منتظر اتمام فرآیند اجرایی حفر چاه و تامین  زیرساخت هاست، اضافه کرد: سوله فرآوری و تولید اسانس نیز در مرحله ساخت فونداسیون است که امیدواریم بتوانیم در سال جاری به سرعت آن را به بهره برداری برسانیم و با سرعت به سمت تکمیل زنجیره ارزش پیش برویم.

قلی پور از آماده شدن دستگاه استحصال اسانس تا اوایل خردادماه خبر داد و تاکید کرد: فازهای بعدی عملیات اجرایی این دهکده نیز مرتبط با احداث گلخانه های جدید تولید نشاء و بهره برداری از مجتمع فرآوری خواهد بود که البته در این مسیر نیازمند تکمیل زیرساخت هایی همچون آب، گاز و برق توسط جهادکشاورزی و تخصیص اعتبارات ویژه سفر رئیس جمهور به این پروژه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گلستان گياهان دارويي ايسنا استان گلستان مجتمع فرآوری قلی پور بادرنجبویه تهران اصفهان خراسان رضوی سوله فرآوری مریم گلی گاوزبان آویشن سرخارگل دهکده گیاهان دارویی نشاء گیاهان دارویی گیاهان دارویی استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در استان گفت: با در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای رستوران‌هایی که از غذاهای بومی استفاده می‌کنند، درصدد تقویت ظرفیت‌های خوراک استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ایمان درخشی در حاشیه تور گردشگری خبرنگاران برای آشنایی با شهر خلاق خوراک و گیاهان دارویی منطقه دالاهو کرمانشاه، با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت: در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویدادهایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده  و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذاهای بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از 20 نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: همچنین بیش از 80 نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این 80 نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • نشاء شالی در گلستان
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • کاشی، استاد دانشگاه: این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ این وضعیت همه را می ترساند/ جامعه دارد خودش را به نحو تازه ای، تعریف می کند/ ما در یک نقطه آغاز قرار داریم؛ این نقطه آغاز به مراتب رادیکال تر و مهم تر از عصر مشروطه است
  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • این که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود