Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@12:13:18 GMT

تشکیل اتحادیه کشوری تعاونی‌های دانش بنیان

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۵۸۶۴

تشکیل اتحادیه کشوری تعاونی‌های دانش بنیان

رئیس کمیسیون دانش بنیان، فناوری ارتباطات و اطلاعات اتاق تعاون ایران از تشکیل اتحادیه سراسری تعاونی های دانش بنیان و فناور در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، شاخص اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک معیار جهانی در سنجش کشورها از حیث میزان اتکا به علوم مختلف و بکارگیری آنها در راستای توسعه اقتصادی همواره مورد توجه کارشناسان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در راستای نامگذاری شعار سال ۱۴۰۱ به عنوان"تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"،  اتاق تعاون ایران به عنوان بخش مردمی تعاون کشور، با هدف تقویت و محوریت تعاونی های دانش بنیان و استفاده از ظرفیتهای بخش تعاون در بخش تولیدات دانش بنیان گام برداشته و بر همین اساس رئیس کمیسیون دانش بنیان، فناوری ارتباطات و اطلاعات اتاق تعاون از راه اندازی اتحادیه سراسری تعاونی های دانش بنیان و فناور خبر داده است.

وی می گوید: در راستای شعار سال ۱۴۰۱ در هجدهمین نشست کمیسیون تخصصی دانش بنیان، فناوری ارتباطات و اطلاعات اتاق تعاون ایران، موضوع تشکیل اتحادیه سراسری تعاونی های دانش بنیان پس از بحث و بررسی مورد تایید اعضا قرار گرفت و تصویب شد.

محمدی آمایش ۱۰۱شرکت تعاونی دانش بنیان بخش تعاون و آمایش شرکت‌های تعاونی غیردانش بنیان را از دیگر محورهای این جلسه عنوان کرد و از شبکه سازی تعاونی‌های دانش بنیان به عنوان یکی از برنامه‌های این کمیسیون در سال جاری نام برد.

برگزاری جلسات هفتگی با عنوان سه شنبه‌های دانش بنیان از دیگر موضوعاتی است که وی به آن اشاره کرده و می افزاید: طبق مصوبات کمیسیون، در راستای تعامل و تبادل تجربیات، مقرر شد که جلسات مستمر با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارتخانه های مرتبط در سه شنبه های هر هفته برگزار شود.

پیش از این رئیس اتاق تعاون ایران بر لزوم بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های بخش تعاون در زمینه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تاکید کرده و گفته بود:"یکی از الزامات تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، استفاده از توانمندی بخش مردمی تعاون است و شرکتهای تعاونی دانش بنیان، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری را دنبال می کنند. "

مهدی مسکنی ـ معاون امور تعاون وزیر کار ـ نیز از بسیج ۱۰۱ تعاونی دانش‌بنیان در کشور برای عملیاتی کردن شعار سال خبر داده و ابراز امیدواری کرده بود که از طریق تعاونی‌های دانش بنیان بخشی از سبد اشتغال کشور در بخش تعاون محقق شود.

در حال حاضر الگوی اقتصاد دانش بنیان مهمترین برنامه در راستای توسعه علوم و تکنولوژی به شمار می رود و بر همین اساس کشورهای توسعه یافته جهان در جهت پیشبرد اهداف توسعه ای خود دست به انتخاب دانش های پیشرو زده اند به نحوی که بسیاری از کشورهای دنیا از جمله آلمان، ‌ کانادا، سوئد، ‌ هلند و ژاپن جزو کشورهای مطرح و شناخته شده در حوزه اقتصاد دانش بنیان به شمار می روند.

به گزارش ایسنا، ‌ کارشناسان معتقدند برای تحقق شعار تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرینی باید به سمت فناوری‌ها و دانش روز حرکت کرد و در حوزه اقدامات دانش بنیان بیش از پیش فعال بود تا بتوان با کشورهای مطرح جهان رقابت کرد. در عین حال از تجربه نیروهای انسانی خلاق و با تجربه برای فعال کردن شرکتهای دانش بنیان و توسعه مشاغل دانش بنیان استفاده کرد و علم و تجربه را در کنار هم قرار داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش بنیان اشتغال استراليا کشور ژاپن بخش تعاون وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی فناوري اطلاعات شعار 1401 معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اتاق تعاون صندوق نوآوری و شکوفایی تعاونی های دانش بنیان دانش بنیان و اشتغال اتاق تعاون ایران دانش بنیان بخش تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت